- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
válasz
nanotek911
üzenetére
Bevallom őszintén (és ezért elég sokan tartanak idiótának) kifejezetten nem szeretem az ingyenes dolgokat. Nem azért, mert szeretek fizetni, hanem elvi okokból.
Az olcsó dolgokat szeretem. Az olcsó dolgok ugyanis bizonyos mértékig olcsóbbá teszik az árut, ami kevesebb pazarlást, visszaélést eredményez, tehát végső soron jobban járunk vele.
Hasonló okokból az átalánydíjas megoldásokért sem rajongok korlátos erőforrások esetén.
Ahogy írod, egy olcsó (és akár specifikált) népi elektronikus aláírás szerintem is tök jó lenne. Céges vonalon annak is látnám értelmét, hogy legyen egy olcsó alapdíj + aláírásonkénti díj, a sokat aláírók (időbélyeget használók) számára pedig lehetnek csomagok.
De ez, hogy valakinek akár évi 1-2 aláírás kedvéért is ekkora összegeket kelljen letennie, szerintem agyrém.
MaCS
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Linux felhasználók OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest