- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
nanotek911
csendes tag
Ahogy írod, egy olcsó (és akár specifikált) népi elektronikus aláírás szerintem is tök jó lenne. Céges vonalon annak is látnám értelmét, hogy legyen egy olcsó alapdíj + aláírásonkénti díj, a sokat aláírók (időbélyeget használók) számára pedig lehetnek csomagok.
Nézd, pazarlás ide vagy oda, ezek az átkozott időbélyegzők igazából érdemben nem kerülnek pénzbe. Senkinek. Még annyira sem, mint az elektronikus aláírás.
Ennél nyolcszor több áramot fogyaszt, hogy valaki C++ helyett PHP-ban írja meg a webshopját, és százhatvanszor, hogy PHP-ban sem írja meg, hanem wordpress-t használ..Ha bármivel spórolni akarunk, akkor az 5. oldal keresetlevél / ellenkérelem / viszontkereset után szorozzuk meg oldalanként 1.05-el a pertárgyértékből képezett alapilletéket.
De ez, hogy valakinek akár évi 1-2 aláírás kedvéért is ekkora összegeket kelljen letennie, szerintem agyrém.
Ne is mondd, máshol most ugyanez van ezzel a "kivitelezői felelősségbiztosítás"-os baromsággal..
-
asdf_
veterán
De ez, hogy valakinek akár évi 1-2 aláírás kedvéért is ekkora összegeket kelljen letennie, szerintem agyrém.
Jaja. Cégesen FMH-t kellett volna beadnunk az EON ellen, mert nekünk kárt okozott. Vagy online lehetett volna, de ahhoz céges digitális aláírás kellett (került volna valami 40-50 ezerbe), az e-személyis az csak a cégvezető magánszemély énjéhez jó (ami kikötés amúgy szerintem világ vicce és nevetséges) , vagy ügyvéden keresztül, aki rendelkezik ilyennel. Nyilván került volna kb. ugyanennyibe. Miközben valami 90e volt a kár. Inkább elengedtük a p-ba. Pedig nagyon kivertem volna belőlük a lóvét már csak (és főleg) elvből is, mert hazug szemetek voltak.
Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest