- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezt nem értem amugy az egészben, hogy a kormányablakot és az egészségablak alkalmazást minek csinálták meg, ha most az eddigi bejelentkezéssel kb kinyirják öket.
Meg akkor már miért kell 3 aslkalmazást használni miért nem tudják egybe összetenni?
az első kettöre is ellocsoltak egy halom pénzt de még a rendszer nem is mukodik igazán vagy nem jo semmire mert csak az adatokat lehet megnézeketni, de ,hogy javitana az amugy siralmas eü helyzetén arra nem jo.Mert oké meg tudom nézni, hogy milyen receptek vannak a felhobe, de az is kb felesleges, mert gondolom azért megy az ember orvoshhoz, hogy megirják neki és utána ki is váltja, tehát nem nézegetem ,meg nem fél év mulva akarom kiváltani amikor már elfelejtettem, hoyg mit is irt fel a doki.
Amugy nekem is volt ilyen bejegyzésem, hogy debreceni orvos vizsgálata szerepelt a nevemnél, közelébe nem jártam azon az országrésznek, nem hogy orvosnál.
A szuleim probálkoznak folyamatosan idöpontot kérni de legtöbbször azt válaszolják, hogy még nem nyitották meg a regisztráciot ,vayg, hogy csak napi egy beteget fogadnak és hivja öket többször hátha üresedik hely vagy majd megnyitják a regisztráciot. ezt appon keresztül nem lehetne beállitani, hogy x ember szeretne kérniidopontos valahogy utemezzék be vagy át, hogy bekerüljön? vagy ,hogy tudja, hogy mikor lehet valamire időpontot foglalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- iPhone topik
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- További aktív témák...
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával