- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
válasz
Gabonetta #540 üzenetére
Igen, ez igaz. Az a bizonyos 1-1,5%-os penetráció elég gyalázatos...
De ennek messze nem csak a felhasználók közönyössége az oka. Némi tájékoztatás sem ártott volna. (Vö.: A kutya sem tudott róla.)
Olyannyira nem volt ez támogatott, hogy amikor a feleségemmel személyit csináltattunk, az ügyintéző szó szerint próbált minket lebeszélni az e-aláírásos e-személyiről! Végül mindkettőnkét el is rontották. Az enyém hibája azonnal látható volt, úgyhogy azt némi duzzogás kíséretében orvosolták, a feleségemé viszont egyszerűen csak nem működött. Szerveroldali hiba miatt, amit a tanúsítvány két éve alatt nem is sikerült nekik orvosolniuk!
Én személy szerint a bevezetésétől kezdve próbáltam népszerűsíteni a személyis aláírást, és gyakorlatilag mindenki, akinek mondtam, tőlem hallott róla először. Aztán az AVDH valóban elvitte a show-t, aminek meg is voltak az itt általunk ismert jó okai. Én is azt használtam, amikor a célnak megfelelt.
De normális esetben szerintem lenne létjogosultsága egy e-személyis rendszernek. A DÁP mellett is.
MaCS
Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 12 MINI 256GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPHONE 12 MINI 128GB, SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- DELL Latitude 5550 15.6" FHD IPS vPRO Ultra 5 135U 12 Mag 24GB RAM 512GB NVME SSD Dell Gar: 2029.12
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest