Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nem a kor lesz sokaknál hátráltató tényező.
Itt vagyok én. Én is 60 vagyok, ennk ellenére úgy érzem nem vagyok annyira maradi.
DE. Nekem ugyan okostelóm van, ami viszont szénné hekkelt, google fiók, google felügyelet és minden G. alkalmazás nélkül. Éppezért nem is fog rajta futni az app mivel 101% hogy kell neki a Playservice. +root és nyitott bootloader
Énnálam kilőve.
Valamint van több igen értelmes ismerpsöm is akik sajnos jogosan parnoiások és nincs okostelefonjuk.
Én meg ők akkor ögyfélkapu nélkül maradnak. Nabumm.
A mohumarhaságba kellemesen csalódtam, az üvegvisszaváltáshoz szükséges Repont app letölthető Playáruház nélkül, települ, és működik is Playservices és Gapps nélkül is.
Pirospont.
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest