Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tordaitibi
veterán
válasz adlersson #103 üzenetére
Tudod ez is egy érdekes téma.
pl. börtön utáni rehab vagy csak egy egyszer szegény hajléktalan visszatérése. Ami szinte egyenlő a lehetelennel.Nekem kb. 10 éve volt egy kedvenc csövesem ,a falunk főterén koldult. (már meghalt szegény).
A nyakába lógott egy tábla "Italra kérek" felirattal.
Ő egy őszinte ember volt, nem olyan mint a fél lábukat felkötő mankósok vagy a 4-5 éves gyerekekkel körbevett kolduló brigád.
Szóba egyedtem vele, egy elfuserált élet áldozata volt. És rákérdeztem, miért iszik miért nem próbál visszajutni a normál világba.
2 mondattal megválaszolta.
Az ital az egyetlen menedék és szórakozás.
Uram, ha maga munkaügyis lenne egy vállalatnál, felvenne ebben a ruhában, lakcím, bankkártya, telefonszám, elérhetőségek stb. hiányában?És teljesen igaza volt. Aki idáig jutott de esetleg visszatérne, az fel fogja adni mert reménytelen.
Neki hogyan lesz digitális személyazonossága? Hogy lesz digitális állapolgár, hogyan lesz ügyfélkapuja, háziorvosa, lakcímkártyája, bankszámlaszáma?
Nem is lehet munkát vállalni ha egyszer már kirekesztette a társadalom mert nincsnek meg a papír, és szám alapú azonosítók. Így lehetetlen.[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
Viccelsz, 2024-ben nálunk értelmes logikus átjárható IT megoldások...? Dehogy.
ahol lakom, 7 év alatt 3x kellett a gázszolgáltató változása miatt teljesen új weboldalakon regelni,
most ugyanez van a villanyóra részen.
Legutóbbi csodás megoldásuk az nvmnext baromság, ami megint "modernizálódik" ezért ismét új reg.
Ezekszerint nem lehet a hülye felhasználó adatait, bejelentkezési nevet mailt belépési logint átvinni, de miért nem? Mindenem az maradt, villanyóra száma, felh. hely, nevem lakcímem csak a webes szolgáltatás "korszerűsödik". -
tordaitibi
veterán
Nem a kor lesz sokaknál hátráltató tényező.
Itt vagyok én. Én is 60 vagyok, ennk ellenére úgy érzem nem vagyok annyira maradi.
DE. Nekem ugyan okostelóm van, ami viszont szénné hekkelt, google fiók, google felügyelet és minden G. alkalmazás nélkül. Éppezért nem is fog rajta futni az app mivel 101% hogy kell neki a Playservice. +root és nyitott bootloader
Énnálam kilőve.
Valamint van több igen értelmes ismerpsöm is akik sajnos jogosan parnoiások és nincs okostelefonjuk.
Én meg ők akkor ögyfélkapu nélkül maradnak. Nabumm.
A mohumarhaságba kellemesen csalódtam, az üvegvisszaváltáshoz szükséges Repont app letölthető Playáruház nélkül, települ, és működik is Playservices és Gapps nélkül is.
Pirospont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest