Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz Donki Hóte #299 üzenetére

ÜK+-hoz csak TOTP-t támogató alkalmazás kell. Attól függően, hogy kell-e neked szinkronizáció, vagy nem, megoldod, hogy legyen mentésed róla vagy nem sokféle opciód van, mert ez egy szabvány.

Androidra Aegis, Ente, Bitwarden authentikátor (más mint a Bitwarden jelszókezelő) [ha offline elég], ha kell a sync Bitwarden (bár fizetősben van benne), Ente (ha fiókot is csinálsz, nem KELL, csak lehet) 2fas, proton pass (több tárolására fizetős, páréra nem).
    PC-re a sync-esek PC kliensei, vagy ha offline kell akkor PL KeepassXC.
    IOS-nek/MAC-nek nem nézem utána, mert nem vagyok érintett... ;]
    Én az Aegis és KeepassXC kombót ajánlom, ha tudod kezeni felelősen a mentést, és amint lehet átírni egyikből a másikba, vagy átfotózni visszaúton. Mindekttőben látod magát az alapkódod!
    Az authy kerülendő, mert kötelezően kér telefont, és nem mutatja az alapkódod!

#300 4Grider Nem lesz mindenkinek a legjobb az amit mindenhol nyomnaj név szerint + ha jól tudom vannak olyan hiányosságaik azoknak amik miatt nem is lehetnek a legjobbak: egyik nem szabványos qr-kódot generál kimentéshez, másik van, hogy az új beegyzéssel fölülírja a meglévőt, szóval "kezelem rokonnak is" féle megoldások veszélyesek vele... A harmadik meg nem is app, hanem egy weboldal ami böngészősütikben kezeli az egészet.... hagy ne mondjam, hogy az milyen távol áll az akár jelszóval is védhető, külön álló, specifikus app-tól. (Amellett, hogy egy specifikus ügyfélkapus hibaoldal arra kér, hogy töröld az összes sütit, hátha megold más problémát)

#301 nyunyu Az MS-es Push, az nem szabvány TOTP, jó hogy a melóhelyi outlook, meg MS azt támogatja, de én nem lennék boldog, hogy ha kellene az MS auth-push-át használni "állampolgársági ügyintézéshez"...(ha van, még a google captcha megléte is borzasztó) Még az alap DÁP-os (tippre passkey) is picit sok feltételes számomra. Akkor már legyen fizikai kulcs

Aktív témák

Hirdetés