Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
maxima
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Szia!
Nem egyről beszélünk, a 25-ös port tiltása azért volt, hogy ne lehessen saját
smtp szervert üzemeltetni.
Én arról beszéltem, hogy én mint előfizető ha azonosítom magam, akkor jogosan
kell, hogy tudjam használni a szolgáltatóm smtp szerverét attól függetlenül,
hogy éppen hol tartózkodom a világban. Ez a Digi-nél nincs így.
És igen, én is a pop3 miatt.Üdv.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Én az ilyen fejlesztéseket nem tartom szükségesnek de még versenyképesnek sem szolgáltatói oldalról.
Az a baj, hogy milliárdokat el lehet szórni olyan dolgokra amik jól hangzanak, de nem versenyképesek (lásd kormányzati beruházások) sajnos ez kezd nemzetközi dolog lenni az átgondolatlan pénz szórás. -
-
tgbrfv
tag
válasz
Flashget
üzenetére
A sebességnövelés új csomagot jelent, mivel egy adott csomaghoz egy adott sebesség tartozik. -A csomagot meg nem lehet már rendelni, így módosítani sem lehet arra.
"hogy miért nem autamatikusan kapja mindenki az új listaárat, mert ha bemegy és új szerződést köt megkapja."
A régi csomagban maradhat, de arra már nem lehet váltani.Ez pont olyan, mintha valaki új előfizetőként csomagot váltaná, és random módon az régi csomagokból kapna egyet.
-
Gejza1981
tag
válasz
Flashget
üzenetére
2012. november -6736
2012. december -4135
2013. január -5153
2013. február -4735
2013. március -2008forrás: http://dtvnews.hu
azért nehogy azt gondold, hogy 1 hónapig volt érvényes az elvándorlás... én pl november hónapban mondtam le és azóta sincs digi tv-m...
a szeptember-január nyugodtan összadható (persze nem mindegyik a discovery miatt ballagott el, de akkor is igen botor azt mondani hogy 5k ment el a fenébe)
-
Bogyi007
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Hát nekem hiába akarnak ajánlani bármit is...
Egyébként a T màr szólt is hogy kedden jönnek. Nagyon pedáloznak. :-P
Külön smsben leírták hogy a szerelők ott helyben más előfizetést is tudnak kötni - Felesleges volt küldeniük. A telefont is csak azért kértem a net mellé mert így olcsóbb volt együtt az előfizetés mintha csak netet kértem volna. Tévé esélytelen tőlük...
-
Gejza1981
tag
válasz
Flashget
üzenetére
azért nem minden esetben van kapkodás a régi ügyfél iránt...
amikor volt anno a discovery-s történet simán elengedtek 15-20k embert csak emiatt, nem sokat foglalkoztak vele...
tehát szerencse kérdése is (vagy nem ismert üzleti logika), hogy jön-e az a telefonhívás vagy sem...
-
vargalex
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
Szia!
Pont azért említettem meg, mert nem azt írta.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Az elég kicsinyes dolog lenne, de sajnos ezt is el tudom képzelni, főleg a kezdeti műholdas digis idők alapján, mikor a szerelőknek nem fizettek az elvégzett munka után, nem egy szerelőt ismerek akit a mai napig nem fizetett ki a cég, már nem is erőlködnek hogy a pénzükhöz jussanak, inkább szolgáltatót váltottak és a UPC-nek szereltek, de volt olyan is aki teljesen felhagyott a szereléssel.
-
End-ru
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Szerk.: bocs, nem válasz akart lenni.
Sziasztok!
Van egy Digi 200 előfizetésem, aminek a max . letöltési sebessége állandóan 10 MB/s. Korábban egy régi routert használva nem is tulajdonítottam neki jelentőséget, de 1-2 hónapja gigabitesre váltottam, viszont a letöltés sebessége továbbra sem megy a korábbi érték fölé.
Írtam a diginek, hogy ez most hogy, és azt a választ kaptam, hogy a garantált érték feletti a sebesség, úgyhogy részükről minden ok.Nekem az a gyanúm, hogy amikor szerelték, látták, hogy a rendszer akkor többre úgysem képes, ezért 100-as netet állítottak be. Ez elképzelhető?
Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Eagl3
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Két smart TV van a lakásban, úgy gondoltam, hogy értelem szerűen digitális csomagot kötnek (sajnos nem voltam ott mikor meg lett rendelve, nem az én nevemen van a lakás, de ez most mindegy is).
Most akkor nekem analógot fognak kötni és utána szerződés módosítással kérhetek majd digitálisat? -
Márton
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Én mondjuk az ssd-t sem értem.
Jó, meg már nem is drága, nekem is van,
de miért fogja vissza egy 150MB/sec-es sata3 vinyó
a gigabites kommunikációt, amin csak az op.rendszer van?
Főleg ha mondjuk nem is azon van, vagy le van tiltva a swap.
Valaki el tudná magyarázni? Rég kaptam az oklevelem
-
Viper26
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Azzal kezdtem, csak azt szeretném elkerülni, hogy azt a plusz eszközt a nyakamba rakják.
"Csak azok az előfizetők kapnak ilyen eszközt, akik
FTTB hálózatos környezetben (társasházi terület, ahol UTP kábelen csatlakozol a Digi gerincre) DIGINet 200, DIGINet 500 vagy DIGINet 1000 megabites csomagot rendelnek telefonnal együtt." -
bopeti98
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Mondjuk a torrentezés mellett egy kicsit érdekes tüntetni.
Tudjuk hogy az emberek 90%-a mire használja a torrentett nincs mit ezen szépíteni.
Na most azért tüntetni, mert mondjuk nem lehet a netről ingyenlelopniletölteni az amúgy fizetős, és jogvédett tartalmat kissé fura.
Persze ez csak az én véleményem. -
lajos0001
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Remélhetőleg nem csak itt és nem kicsik...Meg nem 2 napig...
Közben meg megy a nagy szöveg a vasalóból is, hogy az internethez való hozzáférés alapjog legyen mindenho l (ami amúgy igen helyes lenne). Ugyanakkor meg helyi szolgáltatók dönthetnék el, hogy mihez hogyan lehetne hozzáférni..természetesen igen különbözőképpen...(CENZÚRÁZVA......de nagyjából kitalálható...)
-
-
válasz
Flashget
üzenetére
óbuda, de ip alapján bejártam már az egész országot.
wwenigma; adott akár kettős wan funkció (is), én úgy szoktam trükközni digi előfizetőknél, akik akár felváltva szeretnék használni a szolgáltatós eszköz mind a két módja mögött a routert, az egyik wan módot beállítom pppoe, a másikat meg brdige módra, így tetszés szerint választhat a felhasználó, illetve akkor sincs gond, ha a szolgáltató kilövi utóbbit.
-
DonMaster
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
akkor lehet kevertem, elégé baráti árkon van
akcios feltételeknél irja ezt :
A csomagot kis- és középvállalkozások, valamint magánszemélyek is rendelhetik. Az árak és az akció 2015. augusztus 15-től visszavonásig érvényesek.
A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes technikai felmérés szükséges.
A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek a 1272-es telefonszámunkon, személyes ügyfélszolgálatainkon és az uzleti@digi.co.hu e-mail címen.
* A csatornák száma tájékoztató jellegű, a településenkénti digitális és analóg csatornakínálat elérhető weboldalunkon és ügyfélszolgálatainkon.
** A telefonhívások számlázása másodperc alapon történik. A hívások díja egységes a nap 24 órájában. A telefon forgalmi díja az előfizetési díjon felül fizetendő. A DIGITel 500 önállóan, internet és televízió szolgáltatás nélkül nem rendelhető. Előfizetésenként kis- és középvállalkozások számára legfeljebb 2, magánszemélyeknek legfeljebb 1 telefon csomag rendelhető.
A feltüntetett árak bruttóban értendők, az ÁFA-t tartalmazzák.
de ezen felül tudom mit jelent, attol még kicsit megtévesztő.
-
DonMaster
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
azt az istenit, legutobb mikor néztem még 120-150e volt most 7e/ho üzleti elöfizetésre , kegyetlen jo.
viszotn ahoyg látom kis-közép és magáncszemély is rendelheti, ergo akkor ha nem diginet 1000 hane diginet növekedési 1000 akkor kaphatsz fix ip-t is. árban nem térnek el ha jol láttam egymástol.
-
válasz
Flashget
üzenetére
Ha indul(na) nálunk egy netflix szolgáltatás, megfizethető áron (normális havidíjjal), olyan bőséges tartalommal mint kint Amerikában (legalább magyar felirattal) akkor én simán előfizetnék rá, és többet nem töltenék le semmit, zenét YT-n hallgatok, játékokat meg amúgy is csak eredetit veszek (ps4-re). Szóval értelmes keretek között felőlem tilthatják a torrentet, csak akkor legyen alternatíva. Mondjuk én inkább sorozatokat nézek, mint filmeket, amiket jobban szeretek eredeti nyelven, felirattal nézni, mondjuk a legtöbb filmet is így szoktam. Szóval egy netflix-re, normális magyar felirat supporttal vevő lennék, aztán kenjék a hajukra a torrentet. De ahogy te is írtad, úgy is mindig lesz valami más alternatíva.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Így van! Örülnék ha Digi előfizetőként ilyen problémám lenne, hogy csak 800 megás a netem az 1000 ellenében, miközben a 8/2 sincs meg...

De ami még ennél is nagyobb gáz, hogy közben a telefonom mobilnetes sebessége meg ennyi a településemen, amivel a másik nagy szolgáltató mind vezetékes és mobilhálózatát is veri...
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
a Havanna az TVNetwork hálózat volt ezek szerint és csak pár éve átvették?
akkor itt tényleg van valahol még fejállomás ami lehet hogy most karcsú?
végül is május vége óta jelzem nekik hogy a feltöltés kezd tré lenni, karácsonyra csak lesz valami fejlemény
pláne ha már nem csak ebbe na lépcsőházban tré hanem kerületen belül máshol is
mondjuk legjobb lenne ha tényleg kiderülne hogy a fejállomáson fogy el a vissza irány mert azt a legkönyebb és olcsóbb bővíteni... ha itt a lépcsőházban lenne kevés, vagy a szomszédok által lenne leszívva biztos tojnának rá vagy max még 1 ONT-t beraknak a felső pár emeletre
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
nálad azért nem 940 mert egy switch-en vagy másik x lakóval és mindig van egy pár megabit használat melletted kb...
aki ONT-re van kötve annál 940-944megabit a maxDonmaster
nálam a letöltés nem téma mert 800megabit felett vagyok, itt a feltöltés a gond ami minden este és egész hétvégén 50megabit körül van mostanság meg 30-50megabit között megy
nem véletlen hogy a DIGI-sek elkérték az előfizetési adatokat és kerületen belül azonos fejállomásra kötve de több helyen is méregettek és az a tapasztalat hogy hétvégén meg sem közelítette sehol sem a 200megabitet a feltöltés...
ergo arra tippelek itt már a fejállomás lesz a hibás ha 6-8 helyen mértek közel és távolabb is akik mind mind azonos fejállomáson vannak...
ergo bukik az a felállás amit itt sok okos mondott hogy a lépcsőházak osztva kapnak GPON-t mert DIGI-sek szerint minden lépcsőház egyből a fejállomásra megy azért mérik a szomszéd lépcsőházakat meg teljesen más területet is...elvileg a héten hívnak hogy mi lesz mert tényleg hiba van és ezek szerint nem csak itt meg a környező lépcsőházakban hanem a kerületen belül máshol is

mondjuk nem vágom DIGI szinten mit takar az hogy fejállomás
de úgy képzelem el hogy egy sok portos OLT van ahova befut vagy 100-150optikai kanóc, ez a cucc meg be van kötve a DIGI Váci úti központjába
ha jól tudom az összes kerületet a Váci úti fejállomás látja el pesten kivéve a 18. kerületet mert itt külön fejállomásuk van
ha ez a pdf igazat mond
[link] -
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
én azt kaptam most hogy több helyen is megnézték az előfizetésem
és sehol sem volt 200megabit de még a közelében sem volt tehát azonos fejállomás volt csak ami egyezett, minden más különböző...
jelezték hogy megy a jelzés a hálózatos szekciónak hogy valami nem frankó itt 18-ban aztán a héten hívnak mi lesz
-
-
bzoley
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Nem csak a szélessávúnetjükön lehet nézni. Ilyen alapon akkor a horizon go-t, vagy a torrentet is lehet itt tárgyalgatni, mert az is megy rajta.
Egyébként csak érdeklődtem volna, mert lehet, hogy lemaradtam valamiről, és mást is tud a DO, de ezek szerint "csak" tévé szolgáltatásról van szó. -
bzoley
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Miért, ide hogy kapcsolódik? Tévézésen kívül mit tud még?
Mr. Janó:
Ez így hülyeség. Nem arra van kitalálva, hogy otthon a drótos digi neted előtt ülve wifin, táblán tévézz, hanem arra, hogy ha távol vagy otthonról, akkor is tudd nézni. Valószínűleg egy másik szolgáltatón keresztül. -
vargalex
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
Szia!
Éppen azt a hozzászólást linkeltem "eredetinek", amire te válaszoltál anno. Ott pedig szó nem volt switch-ről. A még korábbi hozzászólásnál természetesen igen. De ott ugye a switch éppen arra kell, hogy ha saját routert szeretnél használni és még telefont is. Ekkor ugye switch, majd mögé kötve a ZTE és a saját router. Tehát már 3 eszközről beszélünk.
Persze ebből a switch tényleg csak néhány watt. -
Varszegig
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Ja, jól néznénk ki egy sima switch-re 10 W. Ha jól emlékszem akkor a top routerek (2 magos provis 800-1200 Mhz procival) fogyasztanak stresszteszten 12-15W körül, alapállapotban 5-8W. De ha mondjuk egy eszköz megy 20W 24/7, akkor is a havi fogyasztása 547 Ft. Nem kevés, de ahhoz képest, hogy nálam a upc 4 médiaboxa /db fogyasztott ennyit, már nem is olyan sok
És annak állandóan pörgött a hdd-je, míg hol megy egy router, switch napi 24 órában full terhelésen?
Olvasmány -
HoryThePooh
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Story goes on. Email érkezett. for your info
Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.Tájékoztatjuk, hogy a szerződésére vonatkozóan rögzített jelenlegi Okos csomag hűségnyilatkozatos akciónk 2016.01.31-i dátummal jár le így jelenleg újabb hűségnyilatkozatos akció rögzítésére nincs lehetőség.
Tájékoztatjuk, hogy DIGINet 500 csomagra vonatkozó csomagmódosítási kérelme rögzítésre került nyilvántartásunkban, 2015.10.01-i dátummal már az igényelt DIGINet 500 előfizetés kerül aktiválásra szerződésére vonatkozóan. Jóváíró számlánkat Ügyfélkapu alkalmazásunk segítségével a "Számla egyenleg és fizetés" menüpontban a kiválasztott számla megnyitásával tekintheti meg. A kiválasztott számla részletes adatait megnézheti, ha rákattint a számla sorszámára.
Tájékoztatjuk, hogy a szerződésére vonatkozóan rögzített, jelenlegi díjcsomagokkal nincs lehetőség az akcióban történő részvételre.
következtetések:
1, tehát nem kell bemenni ÜFSZ-re személyesen aláírni. ez egy +
2, lehet hűség alatt is NETcsomagot váltani, okoscsomagon belül , ez egy +
3, valóban nem lehet hűséget "hosszabítani" , ez mondjuk mivel olcsóbb is lett ideiglenesen a totál szolgáltatás , legyen kis +
4, még én kapok visszatérítést (havi -140 HUF) magasabb NET csomagba lépés ellenére amit nem biztos értek teljesen (én azt ajánlattam nekik, hogy fizetek többett, ha hosszabítanak hűséget) , legyen ez is kis +
5, ha lejár az Okos csomag akciós hűség, jelen állás szerint valóban nincs lehetőség hosszabításra/újrakötésre stb. , ez egy -
Lehet reagálni (még DIGI marketing/kereskedelem mellett kardoskodó topictársak gondolata se frusztrál
)
Üdv Néktek -
válasz
Flashget
üzenetére
Én 2008-ban költöztem a kacsoh ltp-re, oda akkor húzták be az optikát. Akkor még nem volt okos csomag. Amikor bevezették, kérdeztem, hogy lehet kötni nekem is. Azt mondták mondjam le a telefont és várjak pár hónapot. Kiszámoltam, hogy nem éri meg, ha használod a telefont is és a türelmi időben mobilról kell intézned a dolgot. Ja, és miért szúrtam volna ki a nyugdíjas, vagy romániai rokonokkal, elvegyem tőlük az ingyenes kapcsolattartás lehetőségét és csak mobilon érhetnek el?
-
ACE-
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Flashget: Jelenleg vagy a tv-t mondod le vagy a netet 90+8 napra és utána kötöd újra. De a telefont nem szabad lemondani közben!
Azon ügyfeleink, akik rendelkeznek tv és internet előfizetéssel, valamint az új szerződés megkötését megelőző 12 hónapban telefonszolgáltatást vettek igénybe, melyet később megszüntettek nem vehetnek részt az Okos csomag akcióban.Szövegértelmezésből 1-es. telefont is le lehet mondani, hiszen: "Ügyfeleinknek szóló akció keretében ügyfél a meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre kiegészítve csatlakozhat az OKOS csomag akcióhoz."
-
zsolt501
nagyúr
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszi a tippet!
DE
Sajnos nem jutottunk dűlőre.
A telefonos ÜFSZ-n felajánlott hűséghosszabítással megtámogatott NET emelés a personal ÜFSZ szerint nem lehetséges.
Csak a DIGI 1000-re tudnának emelni (itt olyan magyarázatba kezdtek arról, hogy miért nem lehet DIGI 500-ra amit nem tudott visszaadni a megbízottam) +300HUF/hó.
Hűség időt nem tudok hosszabítani. Azaz ha majd januárban lejár a hűség akkor kénytelen lennék a teljes díjat fizetni a DIGI 1000 után ami nekem teljesen felesleges. Mondtam, hogy akkor hagyjuk a fenébe.Akkor ha jól értem lejár a hűség és már csak full díjon lehetséges a szolgáltatás igénybevétele?
Nincs kiskapu? Telefont lemondani és újrakötni OKOS-t már csak 6 hónapra lehet ha jól tudom.Megvárom jön-e valami visszajelzés a beküldött levelemre...
-
-
válasz
Flashget
üzenetére
Köszi szépen a segítséget.

Azt olvastam már a topik összefoglalóban, hogy csak telefon megléte esetén hoznak ZTE csodát, csak arra vagyok kíváncsi, hogy miattam kicserélik-e a 100-as switch-et a lépcsőházban (nem valószínű), vagy inkább külön ONT-re kötnek rá. Majd kiderül.
-
worxland
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
A 15 napot a Digi maga vállalta a netes regisztrálásnál.
Kopi-pészt a levélből:
"A csomag biztosításának technikai feltételei vannak, ezért kollégáink megvizsgálják, hogy az Ön által megadott lakcímen elérhető-e a kért csomag, melynek eredményéről és a további teendőkről legkésőbb 15 napon belül e-mail-es tájékoztatást küldenek Önnek."
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

DDNS oszt jóvan.

)