Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
nálunk 33lakás van, van vagy 16-18 előfizető
csak miattam lett gigás switch kihozva hogy én az ONT-re legyek kötve egy másik 200-as előfizető meg a gigásra 6másikkal
az összes többinek 100-as portja van mert valszeg 100/50 vagy 100/100-ban vannak
szóval azért nincs olyan sok nagy csomagos vagy ha van akkor ONT-re vagy gigás switch-re kötik őketami aggasztóbb hogy csúcsidőben kevés a kraft
ma már megint csak épp megvolt a garantált minimum feltöltésem este 7-9óra közötti időszakban
50-51megabiteket mértem vagy 8-10x
sajnos itt is az van hogy hiába jelentettem be, tudnak róla nyomoznak mitől lehet lassú de azt mondják minden hálózati rész teljesen rendben van és persze sehol semmi nincs leterhelve

kérdés akkor miért van minden este garantált minimumnál a feltöltés
amíg garantált alá nem megy nem is tudok jobban reklamálni feléjük
itt is jöttek a kijönnek mérni szöveggel csak épp senki se jön a délután 6utáni időszakban, reggel meg 150megabit azért szokott lenni felfelé, szóval megint el tudnak hajtani -
sanzi89
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
30 átlagos emberből jó, ha egynek szüksége van 100-as netnél nagyobbra. Szerintem a legnagyobb tábor azt se tudja milyen nete van, csak jöjjön be a Facebook.
Nem vagyok átlagos informatikai felhasználó, de jelenleg nekem se kellene semmire se 100-asnál nagyobb csomag. Ha lehetne 50-est kötnék olcsóbban. -
Flashget
félisten
válasz
szabogabor10
üzenetére
na majd ha megtörténik nálad is a bekötése és flottul megy, egyre kevesebb UPC-s lesz nálatok.

ár/érték arány.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő