- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- DIGI internet
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-04-05 18:11 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
-
Cr00py
senior tag
500-as fttb van jelenleg, mikor ezt kötötték akkor azonnal NAT mögött voltam, jeleztem nekik, kaptam is pub ip-t. Kérdés az, hogy a rendszerben benne van-e náluk az, hogy szükségem van a publikus ip-.re, avagy átdobtak, és lesz ami lesz.
Holnap kiderül.
(#73001) WaterWave: Akkor szólok nekik, az a biztos.
Köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek.

-
kopi72
aktív tag
-
kopi72
aktív tag
-
Wasquez
senior tag
Köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni, és minden rosszindulat nélkül, szerintem nem érted a wifi antennák jellegéből adódó térerősség kérdését, mint ahogyan nagyobb mélységében én sem, de vannak alapvető dolgok, amik alapvető fizikai törvényszerűségeken alapulva megérthetőek és optimalizálhatóak.
[link]A fenti linken látható, hogy milyen antennához milyen irányítottság mellett milyen db érték tartozik, milyen elhelyezkedésben, ugyanazon adóteljesítmény mellett!
Vegyük például, hogy az ONT-ben egy gömb jellegű antenna van, ez minden irányban sugározza mondjuk az 1W adóteljesítményt. de ha te az egyik oldalán vagy, és teszel mögé egy reflektív felületet, akkor az a semmibe elpazarolt adóteljesítményt a te irányodba visszaveri, és kvázi úgy működik, mint ha 2W lenne az adó teljesítmény.
Nagyjából, mert ez azért elég elnagyolt állítás.Például ha gömb sugárzót a plafonra szerelem, teszek fölé egy alumínium lapot, akkor a beton födém irányában nincs értelme sugározni, de ezt az alumínium lefelé visszaveri, tehát a duplájára nő a hasznos irányba a sugárzott teljesítmény!
Ezért érdekelne, hogy a konkrét készülék a linken lévő antennák közül milyet tartalmazhat? Mert ha nem gömb, akkor nincs sok értelme a sík tükörnek.
Legjobban szerintem egyébként a probléma egy izzólámpa pontszerű fényforrásával értető meg, ez minden irányba egyenletesen világít, ha tükröt raksz mögé, akkor 180 fokba a duplája lesz a LUX értéke. Ha parabolát teszel mögé, akkor már kevesebb, mint 180°, de több mint 2x LUX értéke adódik!
Szóval nem veszek routert, egyébként van itthon kettő is, de azokkal pontosan ugyanazt kellene tennem, mint ezekkel, ha a legjobb térerőre törekszem az adott eszközzel, mert ugyanott lennének a legjobb helyük, csak azoknál tudom, hogy bot antenna van rajtuk!
-
Wasquez
senior tag
-
Wasquez
senior tag
Ha a gyenge wifi képességű ONT most is ki tudja az igényeket elégíteni, úgy, hogy egy fő fal van 30cm-es és kb 11m, akkor feleslegesen pakolászom, ha 5m-re teszem, és maximum egy 10cm-s válaszfal, de helynként még az sem?
Értem, hogy vannak sokkal gyorsabb, erősebb antennás routerek, de azt majd akkor vetem be, ha tényleg szükség lesz rá! Addig is ezt akarom optimalizálni, csak tudni szeretném, hogy mi a térerő elhelyezkedése az eszköz körül!?
-
xeon forever
addikt
-
Wasquez
senior tag
-
Bgray
csendes tag
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Mindenestre meg mindig nem tudom milyen routert tudnál ajánlani amin 125MBps jönne at a torrent.( szerintem ilyen talán nincs is home/soho kategóriában...
Ja es azt meg mgejegyzem, hogy Dell T3600 WS a gep egy Xeon e5-1660 társaságában(15MB L3) 32 Giga rammal sata 3 ssd vel 540write maxxal. Szoval a gepnek birnia kell. Localban 118MBps jön at az adat a szerverről. -
xeon forever
addikt
-
TeeJay
félisten
-
DonMaster
addikt
Mi3g siman tud 115megabajt/sec et szoval boven jo 956megabit/sec a speedtest.net en.
Jah es amit irt az a router usb hdd re belso torrent kliensel . nekem szerrverre jon 115megabajt/sec el mi3g n.De ird mar le hogy routeren futo torent kliensel melyik az a barmi ami 60megabit/sec et tud.
Mert routernel az usb a szuk keresztmetszet. -
woodworm
veterán
-
xeon forever
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
-
xeon forever
addikt
-
R3laX
addikt
-
TeeJay
félisten
-
DonMaster
addikt
a hülyeséged fáj.
ö hsz-ének lényege az volt igen.
és én azt írtam hogy marhaság hogy ö 25TB-t elböngészget torrent nélkül havonta. ez volt a kérdésem az én hsz-emben. ha meg nem tudsz olvasni az a te bajod.
Értettem hogy ö mit irt, én mást kérdeztem tőle nem tőled, de ha már beleszóltál felvilágosítottalak a tényekről. ennyi. Ha az igazság fáj neked hát ez van az a te bajod nem az enyém. Ha szerinted reállis egy max 3-4fös családban a 25TB böngészés yt és rádiozás . a 25TB torrent felet , -
DonMaster
addikt
-
DonMaster
addikt
Te tanulj meg értelmesen olvasni a témában(összetetten több hsz-en keresztül)
azt írta előtte lévő posztban hsz-ben hogy 50TB havi forgalma vanmost ezt írta :
"20-25TB torrent többi böngészés, youtube, netrádio meg minden 5 okostelefon 2 pc 2 laptop"
ha 25TB a torrent csak az 50TB-bol a fele,
a maradék 25TB hogy az istenbe jön össze 1 hona allat böngészés yt rádió-ból. ne viccelj már ha torrent nincs,
torrent topicban írta hogy ncore-on top7 és havi több mint 30-40TB forgalmat generál torrentben.
-
Hoqspok
tag
IGEN router nélkül direktbe megy UTP a gépbe és a DIGI-s ügyfélszolgálatos által módon van beállítva és megpróbál csatalkozni és akkor jön 651 Hiba kod. Direkt rá kérdeztem mit tudok segíteni ?
De ügyfélszolgálatos ismét határozott volt és mondta látja hogy probálkozott a gép a csatalkozással ez a hiba kód azt jelenti hogy jelszó felhasználó kód rendbe van ugyan de valami szolgáltató oldali hiba van... Sajna nincs más gép így nem tudok mást mint várni. Habár holnap tuti megrendelem az optikát nem szarakodm tovább ezzel az UTP kábeles csaillagpontos fömedelemmel.. ( Háló kártyával lenne valami szarakodás csak lenne eszközkezelőbe valaim jele nem ? ) -
erdeidaniii
csendes tag
-
DonMaster
addikt
-
zsolt_64
senior tag
-
VGYke
addikt
-
DonMaster
addikt
-
DonMaster
addikt
jogos, de azért utobbi ritkább aki a csekekt nem veszi észre hgoy nem jött, bár valoszinü, hgoy van ilyen, de aki alapjáraton csekk után fizet akár neten , az észre veszi hogy van vagy nincs, azért a többség minimálbérböl vagy éphogy többöl él, és ott kikel számolni és számitani hogy mi mikor jön, de persze a kivétel erősití a szabály-t, mer tmindig van kivétel, ahogy irtad.
-
rothfb
veterán
-
rothfb
veterán
-
Geresics
addikt
-
szabbr27
csendes tag
-
Gyurka6
őstag
-
crue
őstag
-
knuckle
aktív tag
Én meg majdnem vele szemben / Szigeti József utca / , a víztoronynál lakom, és itt is van gigabit, igaz még mindig csak FTTB, de már majd két éve

kb egy éve ki volt téve ide is a papírka, hogy "...a megnövekedett igények miatt...bla bla bla..."
de azóta se semmi rieksön nem vót
A hűségidőm március elején lejárt, itt a következő számla, és még most is ugyanannyit fizetek a pakkért. /5290Ft/ ugyanúgy 1000-es net TV-vel telefonnal.... -
TommyGun
őstag
-
TommyGun
őstag
Be van lógatva egy UTP a szolgáltatótól, arra rádugtam az új ASUS routert, és van net rajta bármiféle beállítás nélkül, a wifin is és a gépen is ami az asus routerbe van dugva kábellel. Nem tudom van e digis eszköz vhol mivel a lakásba csak egy UTP van belógatva és csak az én eszközöm van rajta, a belógatott UTPt amúgy a WAN portba dugtam ofc
-
WaterWave
veterán
-
wexford881
csendes tag
-
wolf88
aktív tag
-
mclord
aktív tag
-
rothfb
veterán
-
MasterDeeJay
veterán
-
gabro0
őstag
-
DonMaster
addikt
igen pl Budapest
ahol kerületenként van elvileg.
persze lehet 5-10e fös város ugye annak kell hivni azt már nem falunak, több központja de nem tartom reálisnak, késöbiekben igen, de most mikor rohamtempoban épitenek nem hiszem hogy lenne több központ minden 5-10e fös városban.
nyilván megye székhelyeken simán lehet több pl: Budapest Szeged Debrecen stb. -
leviske
veterán
Láttam, csak kentucky is jelezte és ő megkapta válaszként, hogy biztos rosszul állít be valamit és nála úgy is lett. Ez meg elbizonytalanított (na meg amiatt is, mert az üfsz szerint náluk nincs gond).
(#70110) slug: Köszönöm, azt hiszem korábban is a leírásaidnak megfelelően állítottam a routert amikor gyári firmware volt rajta. Az OpenWRT 18.06 ath79 tartalmaz egy minimális eltérést a leíráshoz képest (IPv6 negotiations nem checkbox, hanem legördülő lista disabled/automatic/manual opciókkal, ami eddig automatic volt, de most próbáltam manualt is), de ez nem akkora eltérés , hogy ne tudjam a többi pontot lekövetni.
A nyitóoldalon látom az IPv6 upstreamet ami ránézésre tartalmaz mindent, amit kell:
Protocol: DHCPv6;
Prefix Delegated: egy IPv6-os tartomány;
Address: IPv6-os cím;
Gateway: IPv6-os cím;
DNS_1: IPv6-os cím;
DNS_2: IPv6-os cím.A Network/Interfaces menüben pedig a WAN kap IPv4 és IPv6 címeket is, a LAN is kap IPv6 tartományt, a WAN6 meg ugye alias.
Magyarán a router szerint van IPv6 kapcsolat, csak mégis időtúllépéssel elszállnak az ilyen oldalak.
Traceroute és ping.
-
eisento
addikt
-
brickm
őstag
-
ekkold
őstag
Ez a reklám dolog amit említesz érdekes amúgy. Nem szeretem a reklámokat, de erre ugye vannak egyszerű és hatékony megoldások, mondjuk egy reklámszűrő. Így nincs sem irányított, sem véletlenszerű reklám, sem a youtube-on, sem a facebookon, sem sehol - ha nem akarom. Akit meg nem zavarnak a reklámok, az nézze nyugodtan

-
apple87
senior tag
Értem.
Nekem jelenleg három funkcióra lenne szükségem,
Rotterből wifi jel legalább 80-100mb
routerből 2 kimenet amiből gigabit net jön egyik a pcbe a másik a psbe.Router módba csak 2 lehetséges, szóval lehet vennem kellene egy switchet, ami gigabites kb 4E ft.
Bridge módba vennem kellene egy wifis routert ami gigabites kábelen és wifis kb 100mb ot tudja..... az kb 5-7 ezer forint.Akkor lehet jobban járok ha veszek egy wifis routert mint egy switchet.... nem?

-
YxVs
senior tag
Pont ezt akartam kérdezni, hogy a gép hardveresen elegendő-e a gigabithez?
Laptop konfig:
HP 2230sIntel Centrino Duo T4200 2.00Ghz processzorral, 3Gb DDR2 memóriával, 12,1"-es kijelzővel, 320GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, Intel GMA X4500 integrált videókártyával és . WiFi: Igen, LAN: 10/100/1000Mbps /Gigabit/. 3db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó, bluetooth
-
YxVs
senior tag
-
Mentolka
senior tag
-
fornettisuti
veterán
Ez igaz, de az elődjéből indultam ki az EMKTV (HDSNET) ebből alakult át Digivé, az eredeti szerződésünkön még Emktv ként szerepel.
Ez 2002-re datálható, amikortól már a netet behozta hozzánk.
Az most mindegy, hogy ki-kibe olvadt be. Ha beírod, hogy hdsnet.hu, digi oldalára visz.
Nagyot nem tévedtem a közel 20évre célozva, a feltiek tudatában.😊 -
wwenigma
Jómunkásember
-
Core2duo6600
veterán
Ezért már fizetett szerintem az összes szolgáltató büntetést.
Volt is téma annak idején.
Leginkább a Telekomot érintette, bár reklámmal összefüggésben, mert hogy nem tüntették fel a garantált minimumot, és ez megtévesztette a felhasználókat.Érdekes, hogy itt lovagoltok ezzen, hogy kinél hogy megy.
Ha használod a netet és nem méricskélsz folyamatosan fel sem tűnik, hogy néha lassabb, ráadásul a túloldali szervernek is kellene tudna, ami azért nem feltétlen van így.A sebesség megadások csak a digi és a végpont közti kapcsolatra vonatkozik, amit aligha tudsz ellenőrízni, hogy mikor mennyi, hisz lehet, hogy minden rendben és csak a távoli szerverrel van gond.
Azért a speed teszt is érdekes, mértem egyet a minap kaptam 400 / 180 at, majd ugyanazon a serveren mértem még egyet utána mindjárt, és akkor meg kaptam 500 / 220 at majd ismét és akkor meg kaptam 800 / 270 et.
Szóval nem szentírás.
-
predakon
őstag
-
gabe_
őstag
Kicsit sz@r hasonlat, azt a bizonyos Bugattit úgy adják el, hogy garantáltan tud 450et menni...
Az 1000es digi netnek meg garantáltan tudnia kell 300 Mbit letöltést, az hogy ezt marketing szempontból 1000esnek adják el, az egy dolog... (Tudhat annyit is, de csak ideális esetben)
Szerintem itt az elnevezés miatt van negatív érzés sokakban, hogy nincs is meg az ezer... -
knuckle
aktív tag
-
PeterPH
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
MasterHUn
senior tag
-
rosszcsont88
tag
-
DonMaster
addikt
-
nyikszi
őstag
-
Akosman
aktív tag
-
Márton
nagyúr
-
Shy
tag
-
g0dl
addikt
-
resist
tag
-
Gyurka6
őstag
Nekem zxa10 f625g van, 4 utp porttal, igen. Úgy gondolom, hogy a passziv osztások(?) miatt nincs jelölve honnan megy a csatlakozási kėrelem. A másik felhasználó fttb-s volt nálam. Valószínűleg az egy portoson is megy switch-csel. Igaz két routerrel, de mehetne egy két/3..4 wan porttossal is, de úgy nem használtam (a puding próbája az evės.....).
-
iMaverick
addikt
és Hunreeth: értem én amit írtok. Korábban is leírtam, hogy alapvetően ezzel a 875Ft-os emeléssel (nálam Erzsébeten csak a net van előfizetve) annyi a bajom, hogy többek által le lettem (lettünk) oltva, hogy mit vagyunk ezen felháborodva, hogy csak ennyi és annyi, és különben is még most is ez a legolcsóbb, stb.
Nekem alapvetően ez nem tetszik, hogy gyakorlatilag nem háborodhatok fel ezen az áremelésen? Már bocsánat, de ne kelljen már jó képet vágnom ehhez, hogy a Digi megemelte 40%-kal a havidíjat? Ez had maradjon meg a saját szuverén jogom.
(Természetesen nem pont ezzel az "1000Ft"-tal van a bajom, de nem csak ez emelkedett, ahogy szerintem más is érzi, amikor elballag a boltba egy hétvégi bevásárlást intézni...)
-
DRB
senior tag
Most, hogy látom a tv szolgáltatás árát is, nincs az emelés se ezer, se hétszáz akármennyi, hanem csak 274 Ft, szóval ez tényleg nem sok. Sőt igazából a 724 Ft sem sok, csak nem ez volt a tendencia, eddig legalább is. Illetve nem értettem, hogy az ászf szerint valami 3100 Ft, az nálam miért 2899. Nem volt világos mire kapok kedvezményt. Eddig nem volt arra kedvezmény, hogy a három szolgáltatást együtt kértem, pont annyit fizettem a netért(meg a telefonért) mikor csak net + teló volt, mint amikor hozzácsaptam a tv-t is(és nem kötöttem hűséget).
#69173) petir: Eddig is ugyan annyi volt. Hamarosan(elvileg) mindenkinél, akinél FTTB van most, FTTH lesz. Ja, és ezzel együtt lesz majd 1000/300 a net.
-
iMaverick
addikt
Havi 1000 ftről beszélünk.
Ami máshonnan hiányzik... El lehet ezt bagatellizálni, csak hát akinek annyi a bére amennyi, annak hiába.
Az sem véletlen, hogy meddő vita ez a plusz router-es vita az áramfogyasztás kapcsán... Ó hát kit érdekel az a pár W plusz havonta? Megdobja pár száz Ft-tal a villanyszámlát? És akkor mi van?
(#69169) TeeJay: oké, ez is egy nézőpont.
-
Celtis
veterán
-
DonMaster
addikt
-
Jim74
nagyúr
Háááát, nem tudom, de UPC-s szerződés is van ismeretségi körben és ők ilyen szövegezést tettek a számlájuk végére:
"Tisztelt Előfizetőnk! Az Ön határozott idejű szerződése hamarosan lejár, és ezt követően előfizetése az alább megjelölt időponttól kezdődően elkötelezettség nélkül, határozatlan időtartamú szerződés keretében folytatódik tovább. Az új, határozatlan idejű szerződés alapján nyújtott szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételekkel megegyeznek, a szolgáltatás díja változatlan marad. Határozatlan idejű szerződésének kezdete:
Fiber Power 240: 2019.03.01;
Nonstop S díjcsomag: 2019.03.01.
Jogszabályi kötelezettségünk alapján tájékoztatjuk, hogy az Ön részére elérhető, jelenlegi szerződéséhez hasonló szolgáltatási tartalommal bíró, 12 havi elkötelezettséggel járó ajánlatunk az alábbi*: Internet 300: 7555 Ft/hó; Nonstop S díjcsomag: 1490 Ft/hó. Tájékoztatjuk, hogy a fenti ajánlat meghatározására az Ön által jelenleg igénybe vett szolgáltatások jellemzői alapján került sor, és természetesen Önnek lehetősége nyílik más kedvezményes ajánlataink közül is választani. Ha aktuális akcióink érdeklik, kérjük, hogy további tájékoztatásért keresse fel ügyfélszolgálati elérhetőségeink bármelyikét." -
Andralin
aktív tag
-
Andralin
aktív tag
-
TeeJay
félisten
Ha kb minden helyen 1000/300 lett az 1000/200-ból az nem teszt hanem már valós profilváltás így az már maradni fog.
Ár emelés meg nem a +100 megabit feltöltés miatt leszAmúgy valamit csinált a DIGI mert utóbbi 2 hétben nem voltak már szakadások nálam pedig ugyanaz az Asus router
Napokig stabilan bírja, lehet tényleg csináltak valamit a központban -
e-newsee
addikt
-
kene84
aktív tag
-
e-newsee
addikt
-
garfield-r
tag
-
nFlex
tag
-
Fr@nkieWilde
senior tag
-
sajog159
aktív tag
-
3.Aragorn
addikt
-
3.Aragorn
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem értem miért az 500megás FTTB-ket fejlesztgetik a már meglévő ügyfeleknek(úgy, hogy sokan azt sem tudják mi az). Ahelyett, hogy prioritást élveznének a lófaroknyi Ritmo kábeles 4megás területek. Én speciel biztos Digi netet fizetnék, ha nem sz@rnának rá magasról.

) havi 400 huf kedvezmény van arra hogy Díjnet-en van...

De mondom, amint lesz másik szolgáltató csak nettel, egyből váltok. Letojom a digit, ez nagyon inkorrekt dolog volt amit műveltek.