- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Geresics
üzenetére
saját asus-od álisd át a digis ssid és jelszavára,
mert a digis ha frissül akkor resetelödik a wifis- része probáld inkább offolni vagy átkérni bridgebe és akkro csak a sajátod szor.#71908) 5150
az nem mérv adó az az oldal, amit elsöre teszteltél, nekem az 1000-nél alig mér valamit.
speedtest app és ff speedtest.net -en.
probáld ki a bejövö kábelt egyenesen a gépedbe dugni. a 100-as router porton az igaz hogy csak 94 amit kb mérhetsz normális esetben kábelen. mind ekttö irányba, de szerintem azért nem 94/94 mert nem birja a routered, routeres topicban találsz jobbat, avvla 115/115 vagy 94/94 attol függöen hogy a lépcsöházban gigás vagy 100-as porton vagy. szerintem a router fogy el és amitt mérsz ilyeneket, de probáld ki a pc-t egyenesen router nélkül rákötni akkor kiderül, hogy 94/94 vagy 115/115 lenne ha gigás routerrel mérnéd. -
Geresics
addikt
válasz
Geresics
üzenetére
Helló,
ma jött a digi, és bekötötte az optikai netet. Az úr router egy Huawei HG8121H, és a bejárati ajtó felett van. Az ASUS N56U a nappaliban (a lakás másik fele), és átállítottam AP módba. Egyelőre mindkét eszköz más-más SSID-n szórja az igét. (Rajz a korábbi kommentemben.)
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy csak egy "közös" wifi legyen? Állítsam be mindkettőn a "Geresics-Wifi" SSID-t? Vagy mást is kell?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest