- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
iMaverick #82699 üzenetére
Bár ezt a HDD sztorit nem ismerem, de a vevő aki szolgáltatást vesz/kap lehet a legegyszerubb paraszt bácsi is nem csak a matek it zseni aki fejbe logaritmusokat számol... Random kérdezzd meg az utca emberét és fingja nem lesz a net sebességéről max annyit mond hogy egy gigás. Egy giga mi? Szerinte az mit jelent? 99% azt fogja mondani hogy 1gigabyte adat per mp az adataramlas sebessége vagy még ennyit se mert az átlag user, akik kiteszik ezt a 99%ot, ha valaha is nézte azt láthatta hogy 30mbyte-al tölti neki a torrent a filmet. És kb mbyte/gbyte és talán még a tbyte között tudnak is váltószamot mondani hogy 1000.
Magyarán egyetemista csajszi annyit hal hogy 1 gigás net egyből arra gondol hogy hű azzal másodpercenként lejonne egy sorozat rész. Nem degradálni akarok senkit csak egy átlag usernek fingja sincs ezekről. Nekem is új volt ez a FTTH de utána guglizva értem de pl a csajomnak fel se tűnik hogy ezt jelzi a Digi de persze magyarázat már nincs róla hogy mi is az, de legalább utána lehet keresni ha érdekli az embert és miért ne érdekelné? Csak az ember lusta csak beakar kottetni egy netet azt heló.Amúgy köszi az infókat!
Wifi csak telora menne meg barátnőm laptopjára. De lehet amúgy is veszünk majd egy rendes routert, bár sose foglalkoztam még velük így mire kideritem milyet lenne érdemesMeg úgy olvasom nem probléma mentes összerakni azzal az "ONT" - vel
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest