Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz iMaverick #82699 üzenetére

Bár ezt a HDD sztorit nem ismerem, de a vevő aki szolgáltatást vesz/kap lehet a legegyszerubb paraszt bácsi is nem csak a matek it zseni aki fejbe logaritmusokat számol... Random kérdezzd meg az utca emberét és fingja nem lesz a net sebességéről max annyit mond hogy egy gigás. Egy giga mi? Szerinte az mit jelent? 99% azt fogja mondani hogy 1gigabyte adat per mp az adataramlas sebessége vagy még ennyit se mert az átlag user, akik kiteszik ezt a 99%ot, ha valaha is nézte azt láthatta hogy 30mbyte-al tölti neki a torrent a filmet. És kb mbyte/gbyte és talán még a tbyte között tudnak is váltószamot mondani hogy 1000.
    Magyarán egyetemista csajszi annyit hal hogy 1 gigás net egyből arra gondol hogy hű azzal másodpercenként lejonne egy sorozat rész. Nem degradálni akarok senkit csak egy átlag usernek fingja sincs ezekről. Nekem is új volt ez a FTTH de utána guglizva értem de pl a csajomnak fel se tűnik hogy ezt jelzi a Digi de persze magyarázat már nincs róla hogy mi is az, de legalább utána lehet keresni ha érdekli az embert és miért ne érdekelné? Csak az ember lusta csak beakar kottetni egy netet azt heló.

Amúgy köszi az infókat!
    Wifi csak telora menne meg barátnőm laptopjára. De lehet amúgy is veszünk majd egy rendes routert, bár sose foglalkoztam még velük így mire kideritem milyet lenne érdemes :DDD Meg úgy olvasom nem probléma mentes összerakni azzal az "ONT" - vel :F

Aktív témák