Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Intruder2k5 #68891 üzenetére
ez is igaz, de azt a hülye is levágta hogy a spilerek miatt, mégha jogilag nem álja a helyét, bár erre a jogi problémára tettek 100mbits+up-ot az 1000-res neteknél.
a kisebbek csak szivnak.
a nagyobbak kaptak valamit csak ugye ugyan ugy a tv miat emeltek mert 100up nem kerül ennyibe -
Blackmate
őstag
2019.03.06.-án jár le az 1 éves hűségem (DIGI okos csomag). Ha bemegyek január 31-ig az ügyfélszolgálatra, akkor köthetek DIGI MINDENKINEK csomagot 1 éves hűséggel? Gondolom olyat nem lehet, hogy 03.07-től induljon
Viszont ha február 1-től kérem, akkor 1 havi kötbért (+1 kicsit) kell fizetnem, mivel hűségidő lejárta előtt mondom fel a szerződést?
-
crue
őstag
Néhány nappal ezelőtt egy pár perces szolgáltatás kiesés után drasztikusan visszaesett az internet sebességem. Addig minden rendben volt, a 6-700 Mbit minden időszakban megvolt lefelé, éjszaka-hajnalban pedig mértem maximumokat is. Lefelé sosem ment 200 alá, sőt bele tudtam pár napig kóstolni a 300-ba is.
A szakadás óta viszont 3-400 között mérek lefelé és 80-120 között fel. A garantált minimum ezáltal megvan és a digi szerint ez jól is van így, szóval úgy néz ki hogy sokkal kevesebbért fogok többet fizetni márciustól. Mit tudok csinálni ebben a helyzetben? Ha kijön a digis ember és kiméri a minimumot akkor mossa kezeit és számláz vagy elismeri hogy itt valami nem kerek?
Természetesen minden lehetőséget kipróbáltam routerrel és direktben is. FTTH-ról van szó. -
TeeJay
félisten
már előre látom hogy tömegek fogják ezentúl lemondani a DIGI net meg TV előfizetést és mennek át a másik kettőhöz azonnal. ja nem...
ott még drágább és gyengébb a szolgáltatás
én azt se bánnám ha 5 ezer lenne az 1000-es net csak hasítson mindig -
válasz
headhunter #68890 üzenetére
Igen ám, csak, hogy a fentebb linkelt írásuk szerint pont a TV csatornakínálat változásával indokolták az emelés szükségességét, miközben a TV olcsóbb lett, a net pedig drágább. Ez így jogilag nem kerek.
-
headhunter
addikt
válasz
DonMaster #68808 üzenetére
"...digi szempontjábol ha nézed pénz pénz, viszont nem mindegy hogy 5% adot fizet vagy több áfá-t fizet x összeg után 5%-ados dolgott ha drágitod az több haszon mintha a másikat drágitanád, tiszta üzlet, nyilván nem a tv-t növeli hanem a net-et mivel több bevétel van rajta..."
Szerintem ebben 100%-ig igazad van!
2 új adó bekerül és csökken tv előfizetés díja...
Internet előfizetők (1 szolgáltatás) "szívják" meg legjobban...
-
vittorio7
őstag
válasz
prabhu #68887 üzenetére
Nagyon nem örülök ennek az áremelésnek én sem.
De az is lehet, hogy nem volt más lehetősége a Diginek.
Én nem látok bele a működésükbe, meg a financiális helyzetükbe.Lehet, hogy ezek is bejátszhatnak.
Az sem kizárt, hogy "muszáj" volt megvenniük a Spílereket. Ha nagyon ellenállnak kaphatnak egy kis bírságot, ok mindig van rá.Biztos, hogy irtózatos költségekbe kerülnek a fejlesztések is, és a Telekom, Vodafone-UPC páros tőkeerősebbnek tűnik.
Addig jó nekünk amíg áll a Digi. Ha ezek az áremelések a feltételei, hogy megmaradnak inkább emeljenek árat.
Ha valaki talál olcsóbban jobbat, akkor az úgyis váltani fog. A "végtelenségig" a Digi sem emelhet árat.Tizenkét éve fele ekkora fizetésből kétszer ennyit fizettünk a TV, telefon, és gagyi internet hármasért egy másik szolgáltatónál.
Feltehetőleg Ők is küzdenek a munkaerő hiánnyal. [link] Ennek is vannak költség vonzatai.
-
prabhu
senior tag
válasz
Varszegig #68877 üzenetére
Szerintem teljesen jogos a felháborodás. Eddig a Digi volt a legkevésbé paraszt ISP, ami jó pénzért ad jó netet és nem nyúlja le az áfacsökkentést valami trükkös áremeléssel meg hasonló húzások...
Erre lépnek egy ilyet.
Persze értem én az ellenérveket, de azért ne vágjunk már hozzá jópofát!
Így is megéri ez tény, de ebből nekem annyi jött le, hogy most fizethetek többet ugyanazért /100-as net/, míg eddig a cég logikája az volt, hogy ingyen kaptad a jobbat. -
válasz
Ne érts félre én nem vagyok felháborodva, csak meglepett és keresem, hogy hogyan tudnám optimalizálni a költségeket. Ha van rá lehetőség, hogy faragjak az árból, akkor ki fogom használni ezt a lehetőséget. A jelenlegi hűség ajánlatukkal éves szinten vizsgálva el lehet érni kb. 5200,-Ft/hó havi díjat átlagban. Nekem az pont megfelel. Miért fizessek 6k, amikor 5,2-t is lehet?
Nem fogok elmenni másik szolgáltatóhoz, mert teljesen meg vagyok elégedve a DIGI-vel.Ráadásul visszanéztem 2014-ig a számláimat. Akkor hűséggel 4900 volt a 100 Mbit-es net + tv + telefon. Igaz, hogy akkor még 27%-os volt az ÁFA, de a végfelhasználónak gyakorlatilag mindegy, hogy mennyi az adótartalom.
Tehát 4 év után is kb. ugyanannyiért lehet bővebb szolgáltatást (1000 Mbit) igénybevenni. Szóval mégegyszer, nem vagyok felháborodva100 Mbite-esek nevében nem tudok nyilatkozni
-
Gézengúz
addikt
válasz
Tökéletesen egyetértek. Nem voltunk hűségidőben, nincs miért reklamálni, áruházakban is emelkedik mindennek az ára, ez van. A diginek is el kell tartania magát valamiből. Örüljünk, hogy vannak, akiknek nem tetszik ez, az nézzen szét kicsit Ny. Eu-ban az internetárak ügyében.
Vagy menjen át a T-hez, ahol nem mellesleg úgy vannak olyan árak amilyenek, hogy "kedves" kormányunk orrba-szájba őket támogatjaDigi mit kapott? Bírságot. Mennek a jó.....
-
Varszegig
veterán
Azért elég vicces olvasgatni a sok felháborodott hsz-t, akkor senki nem szervezett tünetést a digi székház elé, amikor jelentősen csökkentek az árak. Amikor mi digisek lettünk 7000 Ft körül fizettünk okos-csomagban (1000 FTTH, Tv, 500-as telefon), és ez épp 1/3-a volt a UPC-nél sokkal rosszabb szolgáltatásért fiztetettnek. Aztán lejárt a hűség lett kicsit több mint 8000, jöttek az árcsökkentések, és új hűséggel 4800-ra lementünk. És ebben ragadtunk azóta is. Most lesz ez 6000. Még mindig 1000 Ft-tal a szerződéskötéskori ár alatt vagyok. És vicces, de én pl. használom a vezetékes telefont, a szülőkkel tudunk ingyen beszélni, 6 Ft-ért mobilt hívni. Azt gondolom a 4800-as ár már nagyon nyomott volt, várható volt, hogy lépni fognak valamit. Akinek nem tetszik el lehet menni másik szolgáltatóhoz, lehet élvezni az iptv-t, vagy a upc boxokat, csak tessék, tessék.
-
Celtis
veterán
Ma kaptam meg a számlát, és szembesültem a 40%-os áremeléssel. Nyilván nem az a 800 forint fog földhöz vágni, de a 40%-ot arcátlanságnak tartom.
Milyen lehetőségeim vannak, ha nem akarom ezt szó nélkül elfogadni? Nem a szolgáltató váltásra gondolok, hanem arra, hogy kicsit megdolgoztassam a Digit a pénzéért.
-
Gézengúz
addikt
-
Banano
tag
válasz
proradeon #68800 üzenetére
Az a te dolgod. Nevetseges egy 50 szazalekos aremeles egyik naprol a masikra. Jovore majd megint 50 aztan, megint 50, majd megint 50? Meg akkor is be tudod kommentelni,hogy alsovilagvegen 100 megasert 8 ezret fizetsz..vagyis siman jo az 1000es netert 20 ezret elkerni.
Mikozben inflacio se nagyon volt tavaly-tavalyelott. -
válasz
Intruder2k5 #68867 üzenetére
Köszönöm
Nem volt teljesen egyértelmű számomra, de végül is az összeg alapján Ő is okoscsomag hűségidős árat fizet.
A héten nem hiszem, hogy eljutok DIGI ügyfélszolgálatra, úgyhogy így jártam... Majd meglátjuk, hogy mi lesz február 1. után. -
-
Nem sírásként mondom, de a 4580,-Ft-ról 5999,-Ft-ra való emelés, az közel 31%...
Oké, hogy még mindig a legolcsóbbak, de szerintem jobban jártak volna, ha két lépcsőben lépik meg mondjuk 1,5 év alatt. Ha újra 1 év hűséget vállalok és lehetőség van a 3 x 2900 + 9 x 5725 éves díjra, akkor csak 9,5 %-os emelés jön ki, ami szerintem már elfogadható kategória.
Ha 02.28-ig tart az okoscsomagom, akkor mennyivel hamarabb érdemes bemenni ügyfélszolgálatra újabb 1 év hűséget kötni, hogy rögtön 03.01-től az éljen?
Egyáltalán, mint meglévő ügyfél köthetek újra hűséget? -
Gézengúz
addikt
FTTH, még én is a régi 4580-as számlát fizettem, de ma voltam bent, még 31-ig lehet kötni a Digi mindenkinek-et, február 1-től az is drágább lesz. Kalkuláltunk a csajjal, még ez a legjobb, nem volt benne biztos, hogy köthető, telefonált egyet. Aki hűség néküli annak érdemes csütörtökig bemenni.
-
Rixilend
tag
Udv.
Digi-tol van 1 Gbit-es netem routerem pedig TP-Link Archer C9
A problemam pedig, hogy egyik p2p cliensel(utorrent, qbit, deluge) sem tudok 10.1 Mb/s-nek gyorsabban letolteni. Bongeszos speedtesztekkel 800-900 Mbit/s sebesseget mereg, steam uplay-el is toltok 70-80Mb/s-el.
Ha router nelkul, direkt kapcsolodom az internetre akkor minden rendben, a torrent is megy 70-80 Mb/s-el.
2 routerrel is probaltam Archer C2 es C9 meg tobb kabellel is. Regebb mindket routerrel ment.
Mi lehet a gond?
Koszonom. -
tomee987
tag
válasz
szaboi6512 #68857 üzenetére
Megfogtál. Az már annyira nem érdekelt, de mintha valami 3600-3700 Ft körüli összeget mondtak volna arra. De elvileg 2-3 nap múlva ÁSZF és minden kiderül.
-
havast
aktív tag
válasz
szaboi6512 #68857 üzenetére
Ez a 20m forintos kérdés!
-
havast
aktív tag
Viszont a DigiNet növekedés így már csak 10ft-al drágább mint a 100FTTB
Ott opció a fix IP + garantált sebesség is jóval nagyobb
-
tomee987
tag
Voltam bent a helyi ügyfélszolgálaton. Azt mondták a Digi Net 500 FTTB csomagok 2 hónapon belül kivezetésre kerülnek, azért nem nyúltak az árához. Digi Net 100 FTTB vagy 1000 FTTB-re lehet majd váltani az új árakon. Aki nem vált annak majd 60 napos felmondási idővel felmondják az FTTB 500-asat elvileg.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest