- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
-
Mate
nagyúr
Tavaly év elején húzták be az optikát a lépcsőházba + rakták fel a dobozokat, de nem kötötték be. Nemrég láttam, hogy már bekötötték az emeleti dobozt is. Ez már előszele annak, hogy nemsokára kopogtatnak és csinálják az FTTH-t vagy semmit nem jelent és akár 1-2 év is lehet, mire ide is jut eszköz? Mik az eddigi tapasztalatok?
-
Lokids
addikt
válasz
woodworm #62945 üzenetére
Bár ap módra se nagyon van szükség, mert tudja a digis.
Sebaj 6 éve megvan, lehet ideje megválnom tőle.
Kíváncsi leszek. Remélem nem lesz instabil a net vagy valami, mert eddig a digi netem, mióta megvan nagyon stabil volt. Nem nagyon volt alkalom, mikor droppolt volna vagy megnőtt volna a latency. -
woodworm
veterán
válasz
Lokids #62940 üzenetére
A jelenlegi routered majd' tíz éves technika! Ne csodálkozz, ha nem tudja natolni a gigabitet, de ne ehhez hasonlítsd a mai eszközöket. Az ont után ap módban egyébként simán használható, de a saját topikjában szétnézve találni hozzá fw-t, amivel egy kicsit acélosabb átvitelt produkál routerként is.
-
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Jelenleg Digi100-as netem van. Előfizettem Digi1000-re, amit jövő héten kötnek. Olvasgatva látom, hogy ehhez a digi ad valami saját ONT eszközt stb.
Ez mindenképpen kell?
Jelenleg a Digi switche a lépcsőházban van, onnan Cat6 kábel jön fel hozzánk. Ilyenkor nem csak annyi történik, hogy átconfigolják az adott, hogy mekkora sebesség limitet engedjen (vagy átdugják egy gigabites portra, hogyha jelenleg 10/100-ason van?)?Csak nem húznak fel egy optikát a lakáshoz...
-
válasz
#24536576 #62922 üzenetére
Szia,
Van rajta matrica és az azon szereplő belépési adatokkal próbáltad?
A reset úgy történt, hogy legalább 5 másodpercig benyomva tartottad a reset gombot?
Ha csak 1 - 2 másodpercig van benyomva, akkor újraindul, de gyári visszaállítás nem történik.
user/user vagy user/digi (digi/user) kombóval próbálkoztál? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #62927 üzenetére
Remélhetőleg.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ArthurShelby #62925 üzenetére
Van adatforgalom, webrádió szól, és dolgozik a nas. GE led villog folyamatosan, internet világít.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Múltkor már kérdeztem, de akkor sem kaptam rá érdemi választ ha jól emlékszem szal megkérdezem megint.
Mi a különbség akkor, ha az ONT-n villog az Internet led, vagy csak világít? Mindkét esetben van internet, reboot előtt villogott, most viszont csak világít..
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ZTE F668-as routerem, aminek nem tudom a felhasználónevét és jelszavát. Próbáltam a gyárit, de nem fogadja el, reseteltem a készüléket, utána se... Van valami mód rá, hogy legalább gyári jelszóra visszaálljon?
-
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
XIII. kerületben van internet? Nekem 20 perce nincs, és a 1272 állandóan foglalt.
-
viktorhu
veterán
válasz
hackeeeee #62910 üzenetére
Nem címzett csomag, csak megy ki a kábelben mindenkinek. Szóval ha központilag leszedik, akkor senki sem fog tévézni az adott körzetben
A bridge módba tett ONT is menedzselhető, persze ha azon letiltják a tévét, akkor is egy ilyen szűrő beiktatásával nyugodtan tudna a nem fizető ügyfél tévézni, csak arra azért kevesen vállalkoznának valószínűleg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
4Grider
nagyúr
-
solti
senior tag
válasz
4Grider #62898 üzenetére
Ezt is rosszul tudod
Diginél ahol koaxon jön a TV, ott mindenhol ki kellett menni és kihúzni a koaxot az elosztóból.. Most is megtehetik ez, átvágják az optikát, aztán ha kell, akkor majd visszaforrasztják. Távolról a Telekom/Flip IPTV lőhető le, de a Digis vagy UPCs DVB-C nem.
Internetet meg ugyanolyan könnyű minden esetben: PPPoE felhasználónév tiltása..
-
ArthurShelby
addikt
válasz
4Grider #62902 üzenetére
Ja, upsz.
Mondjuk nekünk az egyik lakásnál így van tv-nk a upc-től (nem mintha használnánk). Az előző tulajnak volt előfizetése, a kábel meg megmaradt, így a kódolatlanok/analógok jönnek.
Itt annyiban más, hogy optika-koax átalakítás is van, amit a gondolom vissza kell adni szerződés végeztével. -
4Grider
nagyúr
válasz
ArthurShelby #62901 üzenetére
Tv-ről írtam. Ott nincs auth...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- VoLTE/VoWiFi
- Gyúrósok ide!
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest