- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
juuuj
csendes tag
válasz
zsolt501 #48938 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ez bárkit is érdekel
.
Alaplap: [link]
RAM: [link]
PSU: [link] + 12V, 3A adapter
Ház: [link]Az alaplapból volt 2 magos is, de árban majdnem annyi volt, mint a 4 magos:
[link]Eredetileg pfSense ment rajta, de miután több napig dolgoztam azon, hogy működjön rendesen a RealTek driver rajta meguntam és feltettem egy OpenWrt-t. Megjegyzem baromi keveset tud egy pfSense-hez képest. Az volt a baj, hogy folyton elment a net ha terhelés érte. Egyébként ki lehet küszöbölni ezt driver hibát, de sem időm sem pedig energiám nem volt már rá: [link]
Most egy pendrive-on fut a dolog remekül. Viszont, ha a pfSense-t sikerül megcsinálnom rajta SSD váltja fel, ugyanis kipróbáltam azzal is ([link]) és bőven teljesítmény növekedést értem el még a hibás/rossz/nem létező lan driverekkel is.
Persze megtudnám oldani, egy PCIe Intel alapú 2 portos kártyával is, de akkor nem lenne értelme az egésznek. Ebben pont az a jó, hogy kicsi és alacsony fogyasztású.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest