Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inter29
csendes tag
Sziasztok! Olvasgattam itt a topikot, és hát látom nagyjából minden komolyabb LCD-és tv-nél megvan a probléma.Nálunk Bp. 6.kerület Eötvös utca,kb. márc. 1-e óta szarakodnak.
Hol a net ment el hol a tv adás (digitális) volt ratyi.
Samsung LE 40B 650-es tv, tele mindenfajta tunerrel. Március előttig minden fasza, azóta a Sport1-2, AXN, Mezzo szinte nézhetetlen, de csak ez a négy db, ami ugye a DIGI+ csomagban van. Jelerősség 75-80% között,bithibaarány 7-8 között. Tegnap kinnt volt a szaki, egy pár telefon után, megmérte a jelerősséget, kritikusan gyenge lett. Felment a padlásra, molyolt valamit, aztán jó lett nagyjából kb egy fél napig, tegnap estére meg minden eddiginél rosszabb. Újabb telefon hétfőn megint jön tán. Itt tartunk: -
inter29
csendes tag
Nálunk 03.01 -től car 5digitális adás a hiba felvételre még csak nem is reagálna4 nap után se most azt mondták a Tv rossz :!!!! érdekes csak 5 csatornán rossz:!!!!!!
-
inter29
csendes tag
Sziasztok! Nagy gondom lenne.
Adott digi kábel + samsung lcd tv dvb+dvb-c tunerrel. Nem is kell ugye így box, tv befog minden digitális adást.
na most nagyüzemben szeretnék rögzíteni digis adásokat, ehhez szereztem egy SAMSUNG BDE8900N 3D Smart Blu-ray HDD felvevő 500GB HDD tárhellyel, szintén dvb-t+dvb-c tuner.
Össze is kötöttem őket hdmi-vel, minden fasza is eddig.
Igen ám, de felvevő egy kurva adást nem képes befogni. Nem tudom kiválasztani a csatorna keresésnél Magyarországot. (4 ország van benn össz: Finn-Svéd-Norvég-Dán).
Pedig magyar menüs, magyar kézikönyv meg minden.
Gondolom ez akkor így kuka.
-
inter29
csendes tag
Alapvetően mind a4 országot végignéztem, de igen én is finnre gyanakodtam, mer ott indul a keresés csak 100 Mhz-ről.
Akkor az ország stimmel, de itt sem talált semmit a keresés.
Hdmi-vel van összekötve a tv és dvd felvevő. Digis antenna kábel bemegy a felvevőbe, rf kábel köti össze még a tvt meg a felvevőt.
Na most reggel lefutattam újra megtalált 137 csatornát, 2 mp be is jött az a adás, eltárolta, de aztán kiírja hogy gyenge vagy nincs jel, és semmi nem jön be.
Ha meg újra futtatom az automata keresést megint nem talál egyet se
pedig mondom digis antenna kábel van a dvdben.
A tv továbbra is behoz mindent.
[ Szerkesztve ]
-
inter29
csendes tag
Tv az flottul működik így is ahogy most van hogy rf kábel megy bele.
-
inter29
csendes tag
Használt példány, ilyeneket boltban már sehol nem lehet venni.
Azt nem értem hogy benne van a dvb-c+t tuner, és egyszer talál csatornát utána meg nem. ha meg talál akkor is gyenge jelet ír ki és semmi nem jön be.
nem értem.Londonban használt a faszi és ott simán behozott mindent neki.
[ Szerkesztve ]
-
inter29
csendes tag
Elvileg jó fej az ember és visszaveszi tőlem ha gond van, de lehet akkor a szervízt még megpróbálom. Digit meg gondolom hiába hívom fel ezzel, bár nálam még a régi rendszerű digi van 6.kerbe, és volt már velük bajom bőven eddig is, csak hát most a tv-én továbbra is jön a jel rendesen.
-
inter29
csendes tag
válasz levin70 #40393 üzenetére
Igen. A samsung lcd tv és 3d felvevő hdmi-vel van összekötve. A digis antennakábel bemegy a dvd-be, és rf kábel van még a tv és dvd között ennyi.
Amúgy a bejövő digi főkábel kettes elosztón van, egyik tévének másik a netnek, ennyi.
Viszont tv így is hibátlanul fog mindent.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- PlayStation 3
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest