Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Set top box használatával (pl Synaps CHD-3000) jobb képminőség érhető-e el, mint a tv saját tunerével?
Ma kötötték be, és szerelő szerint igen, de lehet csak a bérlésre ment volna ki a játék. -
Zsadi
őstag
Köszi a válaszokat!
konrada: Nem hiszem, mert együtt hangoltuk a tv-t digitálisra. De nem értettem én sem, miért mondja.
-
-
Zsadi
őstag
Epg-nél másnál is jelentkezik olyan, hogy egyes sorozatokat bedupláz kb 5 perc kezdési idő eltolással, főleg a hazai kereskedelmiknél?
(Pl Jóban rosszban, Barátok közt, Gyilkos elmék legutóbb 3x szerepelt, stb....) Tipikusan egymás után jövő sorozatoknál.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Valaki közületek használ túlfeszültségvédős elosztót, amin a tv-nek is van ki/bemenete (coax)?
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
Köszi a válaszokat!
Pont ugyanezt használom én is.
Pl. M1 HD, M2 HD be sem jön, vagy nagy nehezen ha be van kötve. Nem tudom mi lehet a gubanc.
Majd még egy kábelcserét kipróbálok.
No elég az Off-ból. -
Zsadi
őstag
Kecskeméten hogy áll a csatornaváltásos mizéria?
Holnap jutok a csatorna frissítéshez. Van valami extra frekvencia amit meg kell adni, vagy mehet simán? -
-
Zsadi
őstag
Bizonyos adóknál (főleg Tv2, RTL) az, hogy duplázza az Epg-ben a műsort (kb 5-perc eltéréssel), Digi sajátosság, vagy a beltérimben keressem a hibát? (Optibox Gekko)
-
Zsadi
őstag
válasz trec12 #22057 üzenetére
Nálunk a lépcsőházban, amint behúzták a kábelt, az alacsony árak miatt, rengetegen átmentek hozzájuk.
Sok köztük az idősebb, nekik édes mindegy az Axn, vagy az Discovery megléte vagy nemléte, csak a kertévék és közszolgálati meglegyen és kész.
Az üzletkötőjük szerint akkora a körforgás a régi és új előfizetők közt, hogy a csatornavariálások miatt emiatt nem is aggódnak. -
Zsadi
őstag
Techwood tulajoktól kérdezném, hogy hálózati tárolóra mentést tudja-e a készülék?
Epg kezelése jó? -
Zsadi
őstag
válasz tamas.nick #22173 üzenetére
Most én is megcsináltam a leírás szerint (nálam sem volt Comedy), és meglett.
Nekem a lista végére rakta az új talált csatornákat.SPF: a leírásban található értékeket valahol a boxban nem tudod megadni manuálisan? Hátha bejönne.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz Mjani72 #22175 üzenetére
Köszi.
Most azért elszomorítottál kicsit.
Jelenleg Optibox Gekko Cable stb-m van, váltani szerettem volna erre.
Nincs is vele semmi probléma, timeshift megy a külső winchesterre, az időzített felvétel meg a Nas-ra, képminőség OK.
Csak az a baj, hogy az Epg vacakol, néhány műsort duplázz, és elég belőni mikor mit vegyen fel a páromnak, és mint alternatíva jött fel a csere. -
Zsadi
őstag
válasz razorka777 #22217 üzenetére
Nem vagy vele egyedül
-
Zsadi
őstag
Kecskeméten (belváros) másoknál is kockásodó, széteső a tv képe a mai nap folyamán?
-
Zsadi
őstag
válasz TomSawyer79 #26687 üzenetére
Köszi a választ! Valamelyest akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba.
-
Zsadi
őstag
Mint fentebb írtam, Kecskemét is hasonló cipőben jár.
Gondoltam én is a viharra, de máskor nagyobb viharokban nem volt ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vallás
- Automata kávégépek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest