- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez a fényképezős móka mióta dívik? Pár éve mikor nálunk kötötték nem volt ilyesmi
No nem mintha zavarna a fényképezés, csak érdeklődés szintjén[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
marion1
tag
-
NagyDave
tag
Üdv újra!
Nekem még nincs HD-s beltérim, de remélem hamarosan sikerül majd beszereznem De nem is ezért írok, csak már én is várom, hogyan teljesít majd a HD-s box Az lenne a kérdésem, hogy: megoldható úgy a Digi bekötése T mellé, hogy a T-s antenna mellé ne kelljen még egyet felszerelni? Gondolok itt arra, hogy lehet-e valahogyan még egy fejet felszerelni a T-s antennára? Nálunk 2 antenna van, ezért nem tudom, mert ugye nem engem érint a dolog, csak érdeklődök.
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
-
molvany
senior tag
Nekem kb. fél éve javították az egyik beltérit ( se hang, se kép volt ).
Most ugyan az a beltéri megint sz.....ik.
Leginkább az AXN - ek és még 1 - 2 csatorna. Gyakorlatilag nézni sem lehet mindig.
Szaggatnak, mint amikor a legnagyob vihar dúl a külvilágban.WhatsApp :+491737182060
-
Mate
nagyúr
válasz Winnie The P #9493 üzenetére
Nekem mind a két beltéri kiírja minden egyes ki-bekapcsolásnál.
-
Winnie The P
őstag
És akkor a másik két beltérinél miért nincs ilyen, pedig azok is ua. a szoftvert használják?! Azért mert azok ezt a sz@r szoftvert le tudták tölteni, ami meg nálunk van az meg nem.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Mate
nagyúr
válasz Winnie The P #9491 üzenetére
"A csatornalista módosult" szöveg nem hiba. Az "új" szoftver okozza, kalap *ar az egész, de ez van. Szerelő nem tud vele mit kezdeni.
-
Winnie The P
őstag
A nálunk lévő 3 beltériből az egyik megint haldoklik (minden bekapcsolásnál kiírja "A csatornalista módosult")! Most már nem is jelentem be, mert szerintem ebben a hónapban becserélem egy hd-ra!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Mate
nagyúr
válasz Winnie The P #9489 üzenetére
Igen. Szerencsére egyre inkább "kihalnak" a szaktudással nem rendelkező szerelők, de azért van jó pár, aki pillanatok alatt pöpecül összerakja. De digi szerelők is panaszkodnak, hogy sok a kókler.
-
Winnie The P
őstag
Azzal nincs is baj, hogy így csinálja, ha megcsinálnák rendesen! De egy kalap sz@rt se ér a munkájuk. Ez ugye két dologra vezethető vissza, első a sz@r alapanyag, a második a technikai tudás hiánya.
-
Mate
nagyúr
válasz Winnie The P #9487 üzenetére
Ezt minden szolgáltató így csinálja.
A régi boxokkal az a jó, hogy annyira primitív szerkezetek, hogy pillanatok alatt meg lehet csinálni őket.
Általában nem is cserélnek, csak simán szerelik a helyszínen. Bár van szerelő, aki otthon csinálja. -
Winnie The P
őstag
Szerintem ebből csere lesz. Én már egy korábbi hozzászólásban leírtam, hogy hozzánk elég sűrűn jár a digis ember beltérit cserélni, ugyanis elmondta, hogy a régi készülékeket (Humax, Hyundai, stb...) csak felújítják. Tehát ha valaki felmondja a szerződését, akkor az általa leadott beltéri helyrepofozzák, és a következő "áldozat" ezeket kapja meg. És úgy néz ki, hogy sajnos ezek a felújítások nem nagyon akarnak sikerülni. Ha egyszer belekerülsz ebbe az ördögi körbe nincs menekvés!
-
myky21
csendes tag
Sziasztok megtudná valaki mondani,hogy miért van az hogy csak 57 adó-t hozz be a Digi amiből csak 3 magyar (Super tv2,Digi live,és a Nóta tv) a többi nem magyar és nem is engedi nézni.A magyarokra is a rossz jel-et írja ki.Ha még egyszer csatorna keresésre megyek akkor megduplázódik az 57 és így a 3 magyar tv-nek a "másolatát" tudom nézni ami egymás mellet van.Érdekes hogy az egyikre rossz jelet ír a másik pedig tökéletesen működik.Már csináltam a gyári visszaállítást is de utána is csak 3 magyart hozz be,pedig HBO.pakom is van de semmi sem jön be még az m1 és a Duna tv sem.Megköszönném ha tudna valaki segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
pendrive és sdkari felejtős, kb "ugyanaz" a kategória, legalábbis nálam sdkari pendriveként üzemeltetve, ugyanazt a darabos képet adta vissza
[ Szerkesztve ]
-
-
Gasparius
aktív tag
Beprogramoztam a felvételt, bejelöltem a műsort fél3-tól, aztán bő 2 óra múlva gondoltam, megnézem, hogy áll.
A beltéri teljesen érzéketlen, semmire sem reagál, a felvétel gondolom megy, de semmi jele egyébként.
A pendrive-ot kihúzom, minden működik, bedugva megint semmire se reagál.trükkös
-
Anonymus23
veterán
válasz Winnie The P #9475 üzenetére
Nekem a régi SD beltéri fagyogatott állandóan. A kép megállt pár másodpercre, vagy a hang tűnt el alóla, vagy amit leírtok, másnap a "megfagyott" csatorna fogadott.
A HD beltérivel ilyen problémám egyáltalán nincs. A felvétel része nem érdekel, így annak a gyerekbetegségei, vagy inkább a korrekt használati leírás hiánya nem érdekel.
Én - egyelőre - teljesen meg vagyok vele elégedve, hozta azt amit vártam, sőt azon felül is.;) - The Power of the Light Side
-
Winnie The P
őstag
válasz molvany #9474 üzenetére
Én este a Viasat Explorer-t néztem utoljára, ma délelőtt bekapcsolom és nincs rajta kép. Semmi majd egy félóra múlva lett rajta csak adás illetve a beltéri minden bekapcsolásnál kiírja hogy csatornalista frissítve. Már kezdem unni egy kicsit. Sajnos a gyári beállítás sem segített rajta. Már az elmúlt 1 évben kb. ez a 6. beltéri, sorra mennek sz@rrá. Beszéltem is a feleségemmel, hogy ki kéne cserélni egy hd-ra, de félek tőle, mert olvasgatom, hogy vannak vele gondok.
-
molvany
senior tag
válasz Winnie The P #9473 üzenetére
Meg még sok minden más is bekavar
Tegnap este az AXN - t néztem utoljára. Ma reggel bekapcsolásnál a kép felakadva és hang se nincsen.
Bár ez nem is annyira szokatlan jelenség.Egyszerüen felakad a kép és csak csatornaváltással
lehet ismét nézhetövé tenni ( naponta többször is és bármelyik csatornán elöfordul ).WhatsApp :+491737182060
-
Minstrel
senior tag
Nálam a HD csatornák is kockásak
-
Orlin
addikt
Film+ másnál is akadozik?
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Feci40
tag
válasz adakiller #9467 üzenetére
Ez nem rossz ötlet, mivel formáztad EXT3 ra?
Csináltál egy Fat32 és ebből csinált a parabola EXT3?Ugyanis tegnap vettem fel HD agyagot az sd felvételek mellé (50 min 4GB) és este mikor tévéztem más gombot nyomtam a sötétben mint akartam erre megint behülyült a gép, error stb.
Kikellet vennem addig a pendrivert azt utána raktam vissza és rögtön formáztam EXT3 ra mert nem volt kedvem pc-t indítani a formázáshoz.Szóval ha valaki megelégszik sd felvételekkel arra jó a fat32 is de HD felvételnél nem alkalmas pendriver azt tapasztaltam ezen olcsón összedobott beltérin.
Ma már arra jutottam valami olcsó HDD keresek. -
adakiller
senior tag
nekem a hd felvétellel kapcsolatban minden ok, ha winchesterre veszek fel. 500as winyó, abból 20 gb van ext3-ra formázva, többi ntfs. ext3-ra veszek fel, akkor nem fagy a beltéri, nem akad a felvett műsor lejátszása.
pendrive esetén is rendesen felveszi a műsort, de a lejátszás akadozik -
molvany
senior tag
válasz Winnie The P #9465 üzenetére
Elöször hallok ilyet, szerintem badarság.
De azért egy NAGY kösz az infóértWhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
válasz Winnie The P #9463 üzenetére
Köszönöm
Gondolod ha elviszem az anyós Személyazonosító igazolványát, elijednek a rajta lévö fotó látványától és megsajnálnak ?
WhatsApp :+491737182060
-
Winnie The P
őstag
válasz molvany #9462 üzenetére
Szerintem ha van meghatalmazásod akkor más nem kell hozzá. "Ezen felül szükség lehet még valamilyen dokumentumra az anyóstól ( Pl. Személyazonosító igazolvány, vagy a Lakcím kártyája ? )" Még véletlen se vidd magaddal.
-
fsanyi78
csendes tag
8 Gb-os pendrivere hány óra felvételt lehet csinálni?
-
-
marion1
tag
válasz molvany #9457 üzenetére
Itt könnyen megnézheted,melyik ügyfélszolgálat van hozzád legközelebb(PÉCS),egy turpisság van a dologban,hogy telefonon nem tudsz érdeklődni tőlük van-e beltérijük raktáron!!!!!! Személyesen kell elmenned.[link] Egyébként Szigetváron is mutatja,hogy van DIGI partneri ügyfélszolgálat.
[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
Megtudná valaki mondani, Baranyában ( Pl. Szigetvár környékén ) hol található Ügyfélszolgálat, ahová be lehet menni személyesen és lerendezni egy beltéri cserét ?
WhatsApp :+491737182060
-
Feci40
tag
Napok óta jól működik 16Gb FAT32 alatt a pendriverem.
Újra formáztam de nem engedtem a gyors formázást a pc-én.
Azóta csak SD adást rögzítettem HD adást nem,nem fagyott meg áramtalaníthatom akkor is jól működött.
Folytatom a kísérletezést mert mert HD adást ebben a formátumban csak max 2ó lehet rögzíteni 4Gb korlát miatt.
Azt gyanítom hogy a beltéri is gyorsformázást csinál.
Ha valaki tud programot Win7 alá ami megcsinálja a lassú formázást EXT3-ra az írjon .[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
2 tv-re a HD box mennyi + költség havonta?
Jelenleg DIGI+ van itthon 2 tv-re.Aki hasonló konstrukcióban bérelt hd boxot segítene?Köszi!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
baluka26
nagyúr
-
eriq
csendes tag
Pár hete már én is tulajdonosa vagyok a "KAON NA1000HD" beltérinek :-) Nagyon vártam!
Ajánlom mindenkinek, a HD-s adások nagyon szépek, hozzáteszem nem mind1 kinek milyen a tv-je.
Azt azért megjegyzem, hogy az SD adások a Humax 4-esen szebbek voltak (szerintem). Viszont én 90%-ban csak a digi sport ill. sport csatornákat nézem.
Ami kicsit szokatlan volt számomra, az a bekapcsolás hossza, kb. 38 másodperc kell neki, ami nem kevés, utána viszont a csatorna váltás gyorsnak mondható!
Másnak mi a véleménye erről?Ha gyors cserét szeretnél, akkor mindenképpen személyesen kell elmenni az ügyfélszolgálati irodába.
Mikor hazavittem persze nem mentek a csatornák, nem aktiválták rendesen a kártyát, de ezt gyorsan el tudtam intézni telefonon.Összességében nagyon elégedett vagyok vele 10-ből 9-cet adok rá. Hozzáteszem a pendrive-os felvételt még nem volt szerencsém kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy a beltérin eltérö a két AXN Jel szintje ( és két beltérin is eltérö ).
Jel szint :
AXN - 75 %
AXN CE - 38 % ( az AYN CE - gyakorlatilag nézhetettlen, szaggat, kép áll, stb )Van egy másik beltéri.
Ugyan azon a koaxon.Jel szint :
AXN - 75 %
AXN CE - 75 %
Nézhetöek.WhatsApp :+491737182060
-
Gasparius
aktív tag
Ha a csatornalistából választjátok a csatornát, nem tűnik el nektek sem a lista?
Nekem csak az exittel -
fsanyi78
csendes tag
Készenléti állapotban hogy lehet 0 a fogyasztás, amikor az adapternek világít a lede?
Nektek sem írja ki a műsor címét, ha kapcsoltok a csatornák között? Csak, ha megnyomom az info gombot.
-
Anonymus23
veterán
Engedik a 3. beltérit is, akkor ha jól láttam +300 Ft a 3. beltéri díja, illetve nem is a beltéri díja, hanem a 3. szolgáltatásé.
Nekem is a 3000 Ft-os csomagom van, eddig 2 Tv-re volt egy dual SD beltéri a szolgáltató tulajdonában, most (mivel megvettem a HD beltérit) a díj bár ugyanannyi maradt, a HD beltéri az enyém, az SD még mindig a szolgáltatóé.
Kérdés az, hogy te most mennyi TV-n akarod használni a szolgáltatást, illetve a 2 beltéri, amit most használsz, az a te tualjdonodban van-e, vagy a Digié?
Ha továbbra is 2 TV-n akarod használni, és Tiéd a beltéri, akkor szerintem havidíjemelés nélkül kapsz (15eFT-ért) egy HD beltérit, csak a kártyát kell visszaadnod a Diginek abból az SD beltériből, amit ezután nem fogsz használni.
Ha 3 TV-n akarod használni, akkor elvileg lesz 15 eFt a HD beltéri, + havi 300 Ft a 3. szolgáltatásért.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Winnie The P
őstag
Köszi szépen az információt. Azt hiszem akkor vennem kell majd egy hosszabb hdmi vezetéket.
-
Mate
nagyúr
válasz Anonymus23 #9430 üzenetére
Érdekes a dolog. Nekem két sd beltérim van már vagy 8 éve, 3000Ft/hó a legnagyobb csomaggal, vagyis nincs külön havidíja a második boxnak. Nem igazán értem, hogy ha veszek mellé 15-ért egy boxot, akkor miért kérik vissza azt a boxot, amit bérlek, mellé miért nem lehet...
-
Anonymus23
veterán
Amennyiben az előzőt bérelted, akkor igen.
Pl én anno az első szerződésemet vagy 8 éve kötöttem, és megvásároltam a beltérit. Pár évre rá felmondtam, mert elköltöztem, és ott kábelTV volt, egyedül a kártyát kellett visszaküldeni a beltéri az maradt nálam.A PL miatt újra beköttettem 3 éve, akkor viszont már nem vásároltam meg a beltérit, hanem ők adták (dual). Így ezt a beltérit most elvitte magával a szerelő, hiába megvásároltam a mostani beltérit is, az előző dual beltéri a Digi tualjdonában volt, így azt vitték is. De még mindig van egy single beltéri ami továbbra is a Digi tulajdonában van, mert a dual helyett hozott egy SD beltérit, meg a Kaont-t.
Így most van otthon 3 beltérim, ebből igazából csak a Kaont-t használom
Szerintetek a régi beltérimmel tudok kezdeni valamit? Mármint el lehet adni?
;) - The Power of the Light Side
-
threk
csendes tag
válasz Winnie The P #9428 üzenetére
1m-es a HDMI kábel, amit hozzá adnak.
Elég a személyi.
Nekem egyébként nem kellett aláírnom hűségidőt. Nem is került szóba... -
Winnie The P
őstag
válasz Billy76 #9425 üzenetére
Szia!
Azt esetleg le tudnád írni, hogy milyen hosszú a hdmi vezeték? Kerestem itt infót róla a topikban de vagy nincs vagy elsiklottam felette! Illetve annyit kérdeznék még, hogy szerződést kell-e vinni vagy csak elég a személyi igazolvány, meg persze a cserélni kívánt készülék a tartozékaival?
-
Mate
nagyúr
Ha én bemegyek és kérek egy kaon HD beltérit megvételre, akkor is le kell adnom egy régit, vagy olyan esetben nem?
-
Billy76
csendes tag
péteken cseréltem Szegeden, tényleg nincs kaució...
1 papírt írsz alá, melyben 1 év hűséget vállalsz és persze +500 ft a bérlet/hó...
1 beltérit vissza adsz a tartozékaival (távirányító, kábel, kártya, doboz)...
és már viszed is haza a Kaon beltérit... :-)
hd csatik szépek, az sd-k rendgeteget javultak, epg jó, pvr felejtős...
egyszerűen jó választás a csere, én hyundairól váltottam...
ja és ez egykártyás beltéri cserére vonatkozik, akinek dual van, annak a dual helyett egy hd és egy sd beltérit is adnak...
-
zoli38
csendes tag
itt olvastam hogy ujjabban nem ker a digi kauciot. Igaz ez? Z
-
jegenye77
addikt
Mi lehet az oka annak,hogy folyamatosan van egy szellemkép a nézett csatorna alatt?
Olyan mintha egy másik csatorna menne alatta és halványan látszódik.Egy csík látszódik folyamatosan ami jobbról balra végig kúszik a képernyőn.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Mate
nagyúr
Az a vicces, hogy mindenki szidja a digi úgy boxait, hogy szarok. Lehetett volna annyi esze diginek, hogy letilja fenébe a felvevő funkciót és máris meglenne oldva a hibák 90%. Máris elégedettebbek lennének az emberek, mint most.
-
Feci40
tag
-
Feci40
tag
válasz Gasparius #9414 üzenetére
Nekem már a második beltéri, az első a harmadik napon úgy kiakadt semmit nem lehetett csinálni vele hiába húztam ki a konnektorból.
Egy korábbi beírásomnál megtalálod.
Szóval az első is ugyan ezeket a felvételi hibákat produkálta, beolvasta, nem olvasta be , elindult nem indult el a felvétel ,kikapcsoltam bekapcsoltam error stb.
Ennek a beltérinek óriási szoftveres problémája van amíg nem csinálnak rá frissítést csak kínlódunk vele.
Addig HDD meg sem próbálom . -
threk
csendes tag
-
-
Gasparius
aktív tag
Tesztelgetem, az SD felvételnél is akad probléma, de az még elviselhető lenne, töredéke annak, amit HD-nál produkál.
Egyelőre egyik pendrive-nál sem működött jó.
Mi a teendő, hova forduljak, érdemes-e cserét kérni, vagy várjak egy szoftverfrissítésre?
Az az érzésem a DIGI-nél is csak tanulják még ezt a készüléket, így elég ad-hoc jellege lenne, ha cseréltetném, vagy bejönne,. avgy nem.
Aki használja a pendrive-os felvételt, kérem írja le a tapasztalatát, mert engem idegesít. -
Watt25
veterán
válasz Gasparius #9412 üzenetére
Persze, lehet írási sebesség probléma, de ezt azért le lehet tesztelni számítógéppel. És nem kell óriási írási sebességre gondolni. A legdurvább HD csati sem több, mint 12Mbit/s, vagyis kb. 1,5MByte/s írási sebességet jelent. Ennél egy picit kell többet tudnia a pendrive-nak és akkor már valszeg nem lehetne vele gond.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
Winnie The P
őstag
Nem tudom, hogy mire gondolsz "Nagyon ráérsz" . És lehet hogy hihetetlen de a házamon van biztosítás.
-
őstag
válasz Winnie The P #9409 üzenetére
Nagyon ráérsz Én inkább biztosítást kötöttem.
-
Winnie The P
őstag
válasz marion1 #9403 üzenetére
Mondjuk azért heves zivatar esetén nem árt kihúzni a konnektorból (én kiszoktam, sőt a fejből jövő kábel is kitekerem a beltériből)!
Főleg mert már elszenvedtem egy másodlagos villámcsapást amit a (számítógép, telefon, akvárium, hifi torony, router, telefontöltő) bánt.[ Szerkesztve ]
-
marion1
tag
Premier league miatt valóban van ici-picit aggódnunk,de aki elnyerte a 2013/14 – 2015/16 ig szóló közvetítési jogokat reménykedjünk benne ,hogy ők a fővállalkozók,és ezt a csomagot értékesíti tovább kisebb társaságoknak. köztük a DIGI-nek is.[link]
[ Szerkesztve ]
-
marion1
tag
Szép dolog az új ügyfelek megszerzése különböző kedvezményekkel[link] de azért a régi ügyfeleknek is adhatnának valamilyen kedvezményeket.
-
Feci40
tag
válasz marion1 #9403 üzenetére
Én is néztem a fogyasztását, van is képem róla, csak nem láttam értelmét linkelni mert láttam valaki már írta.
Igen ha egy készüléket nézel de a lakásban már nem 1-ről beszélünk a mai világban.
Én éves szinten sikerült spórolnom, hogy mindig áramtalanítok ha nem tartózkodunk itthon.
A másik, falun sokszor előfordul az áram kimaradás, szelesebb időben és egyik készülékem sem csinál ilyeneket, mint pl Wayteq 95cx a KAON viszont igen ,ezt szoftveresen javítható lenne,.[ Szerkesztve ]
-
Feci40
tag
válasz Gasparius #9401 üzenetére
Mint már írtam Kingston usb 3 16Gb használok.
Tegnap újra vissza formáztam EXT3 ra vettem is fel rá 3 műsort.
Ma reggel az első rögzítés nem akart elindulni, második elindult utána vissza tértem az elsőre és az is elindult viszont valóban néha megakad.
Elmentem közben itthonról és a táv kapcsolós dugajt kikapcsoltam tehát semmi tápot nem kap a beltéri.
Haza érve bekapcsoltam mindent amit áramtalanítottam , parabola bekapcs és ez fogad tehát azt jelenti mindent törölnék de nem akarom mert tudom van rajta rögzített műsör.
Rendszer beállításokba belépve ez fogad .
Szóval soha ne húzd ki a konnektorból a készüléket!!
Akkor kérdem én, hogyan takarékoskodjak, ha sok készenléti készülékem van? -
Gasparius
aktív tag
Na, hozzám is megérkezett végre.
A különbség a régihez képest leírhatatlan, de ez nem lepett meg, mart a MindigTV HD-jához már hozzászoktam. Nem mindegy milyen TV-n nézi az ember
106 cm-es Panasonic FullHD TV-n nézem, a minőséggel teljesen meg vagyok elégedve.
Az 5 HD csatornán tökéletes még az is, ami épp nem HD-ben lett felvéve.
A többi csatornán is óriásinak látom a különbséget.
Mondom még1szer, a TV nagyon nem mindegy. Aki kisebb TV-n nézte, annak ennyire nem tűnik fel a minőségi változás az SD csatornákon, de ekkora és ilyen TV-n a különbség hatalmas.
Nagyon megéri.Viszont pendrive-os felvétel visszajátszásnál borzasztóan akad.
16 GB-os a pendrive, leformáztam, felveszi, de a lejátszás nagyon rossz.
Mintha valaki már szenvedett volna ezzel és megoldotta, mindjárt visszaolvasok.
Ha esetleg valaki tudja a megoldást, jelezze.Arra gondolok, hogy a pendrive adatátviteli sebességénél lehet a gond, viszont ezt meg az cáfolja, hogy a DUNE HD médialejátszóba dugva a fullHD filmekkel semmi gondja a pendrivenak.
szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Apple Watch
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest