- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
marion1
tag
Kaon beltérin gyári értékek visszaállítása ez a legegyszerűbb így tuti frissíti a csatornalistát!! Én is most így kerestetem meg az új Eurosport2HD valamint az NGC HD csatornát! Menü-> beállítások:->Gyári értékek visszapillantása! A beállításokba a belépő jelszó: 0000 A Digi egyre jobb Már csak Sport2HD valamint a SportKlub hiányzik nekem. Részemről teljes lenne a kínálat!!!!
-
berbatov2
senior tag
Bundesliga HD-ban végre
-
Orlin
addikt
válasz frovery #11093 üzenetére
"Azért, mert nem jó (nem működik).
Ismereteim szerint a DIGI "speciális" HW-t alkalmaz a Smart Cam-jukhoz. Kevésbé elegánsan fogalmazva ez egy "lebutított", vagy inkább "szuper" változat.
Ha ráakadsz valakire, aki tudja használni itt, akkor okvetlenül oszd meg Velünk ezt az igen hasznos infódat.
Nem neten, egyéb leírásokban olvasható pr adatokra vagyok (vagyunk) kíváncsi(ak). Olvasni többen tudunk itt errefelé. "
Akkor most jó lenne már tisztán látni Vagy csak én keveredtem bele
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
_Norbi_
aktív tag
válasz Winnie The P #11090 üzenetére
-
Orlin
addikt
Üdv!
Másik fórumon azt írták a digismart cam nem megy másik beltérivel!!Aki úgy gondolkodik,hogy vesz egy saját beltérit és abba teszi majd vigyázzon!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Winnie The P
őstag
Jól megkuszálták a műsorokat megint, van EuroSport 2 HD, aztán NGC HD ez igaz (ha jól vettem ki akkor szlovák nyelven) igaz a két NGC műsora nem egyezik. És van 2 Fishing and Hunting csatorna . A VH1 pedig felvette a Romania nevet! A helyzet magaslatán vannak a digi technikusai (és itt nem a szerelőkre gondolok!). Ja és a változásokról én eddig semmit sem találtam a digi honlapján.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
_Norbi_
aktív tag
válasz Lujza22 #11088 üzenetére
majd számolj be arról hogyan kezeli a amiko készülék a digismart camot
amiko 8240
conax kártyaolvasó ne zavarjon mert hello HD kártyával kompatibilis .
neked common interface nyílás kell abba kell digismart camot belecsúsztatni[ Szerkesztve ]
-
_Norbi_
aktív tag
válasz Lujza22 #11084 üzenetére
ezt készüléket kéne vásárolni + digitv kérni egy digismart cam műholdashoz.
usb lehet rögzíteni a műsort
amiko 8240[ Szerkesztve ]
-
Lujza22
újonc
Volt egy kérdésem időzített videó felvétellel kapcsolatban.
Tanulságként megosztanám azokkal, akiknek hasonló gondjuk lehet.
1.) Digi Kft szerint, nem lehet felvételt készíteni.
2.) LG Ügyfélszolgálat szerint, a videó rossz, vigyem szervizbe. Mellékelték a használati útmutatót magyar nyelven.
3.) Annak rendje szerint miután mindent megpróbáltam fordultam hozzátok segítségért. Kaptam egy tippet.
4.) Újabb kísérletezés. Hiába.
5.) Mivel egykönnyen nem szoktam feladni, további lehetőségek fordultak meg a fejemben.
6.) Nos az utolsó meghozta a kívánt eredményt.
7.) A dekóderbe bedugtam ( nem tudom mi a neve) piros, sárga, fehér dugaszt aminek a végén Scart csatlakozó van, és azt bedugtam a videó Dekoder jelű aljzatába.8.) Azóta a kedvenc műsoraimat rögzítem.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy én vagyok az a hatvan fölötti nő, kéretik így tekinteni a bejegyzésemre)
Üdv, Lujza22
-
napocska2
senior tag
válasz Winnie The P #11082 üzenetére
Legalább elismerték, hogy nem egyedi a jelenség. Ráadásul átélheted, hogy negyedórát visszalépsz az időben.
És mivel felhívtad rá a figyelmünket, így már tudjuk, hogy ne ezen a két csatornán ellenőrizzük a pontos időt. -
Winnie The P
őstag
válasz napocska2 #11076 üzenetére
Ezt a hibát, persze egy videóval együtt elküldtem a digi üsz-ra e-mail formájában. Lassan két hete megy a levélváltás, és csak azt hajtogatják, hogy ez egyedi hiba, és adjam meg a szerződésszámot. Na megadtam nekik, tegnap már hívott a szerelő (technikus, ahogy ők fogalmaznak), azzal, hogy mi a gond. Elmondtam neki, majd gyorsan mondta is, nem egyedi hiba. Ma kaptam egy mailt a digitől amiben azt írja nekem az agyonokosított műkörmös cica hogy, idézem "Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön által jelzett információs sávban megjelenített óra nem képezi az előfizetett szolgáltatást." Pff. Akkor minek van ott? , így persze nem sok értelme van akkor az EPG-nek sem. Nagyszerű.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Kb 4 éve használok 120-as lavórt,kidobta volna a "bácsika"de felpofoztam kicsit,azóta nincs vételi gondom még komoly esőben sem,úgyhogy csak ajánlani tudom én is
[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Nézem a vételi jelerősséget/jelminőséget, az erősség 98% de a minőség csak 40% - ez befolyással lehet a kép minőségére? Hogy tudnám a jelminőséget magasabb értékre tornászni?
-
napocska2
senior tag
válasz Winnie The P #11073 üzenetére
És tényleg megváltozik a pontos idő kijelzése azon a két csatornán. Az imént próbáltam ki, de sosem tűnt volna fel, ha nem írod. Nálunk most -16 perccel mutatja az időt.
-
Orlin
addikt
válasz _Norbi_ #11072 üzenetére
"Felhívjuk figyelmét, hogy új megrendelés esetén, ha KAON – HD típusú beltéri egységet bérel vagy vásárol a DIGI Kft-től, a szerelési díját elengedjük!
Csak azt nem vágom ez a meglévő ügyfelekre is igaz-e?
Mert ugye itt is kell azért szerelni.Mivel nálunk dual beltéri van ezért kapásból kell egy hosszabb koax...
Amúgy adnak hozzá HDMI kábelt?
Vagy azt nekem kell beszerzi?THX
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy akinek Kaon beltéri egysége van az megnézné-e azt, hogy a Nat Geo Wild és a Viasat Explorer csatornán a digi órája nála is "visszaugrik-e" 13 percet? Más csatornáról történő váltás után figyelhető meg az infó gomb kétszeri megnyomásával lehet látni. Remélem érthetően írtam le. Köszönöm az infót.
-
Orlin
addikt
Üdv!
KAON beltérire váltásnál nincs szerelési díj?Jól olvastam?
KösziLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Lujza22
újonc
válasz DonMarco #11069 üzenetére
Kedves DonMarco!
Köszönöm szépen. Ezt a variációt még nem próbáltam ki, és egy pár napig nem is tudom, mert közben elhagytam "szenvedésem" színterét. Mindenesetre amint visszamegyek vidéki otthonomba kipróbálom amit javasoltál. Azt tudom, hogy csak azt a csatornát nézhetem amire beállítottam. Jelzem, ha sikerült, meg azt is ha nem.
Üdv, Lujza22
-
DonMarco
aktív tag
-
Lujza22
újonc
A következő problémára keresek segítséget. Digi műholdam van. Beltéri egység HSS-1165NA. A műsorokat egy Philips VR 171-es videón rögzítettem. Azonnali és időzített felvételt is készítettem. Sajnos a videó elromlott javíthatatlan, így kukába került. Kaptam a gyerekeimtől egy LG LV 4981-es videót. Megpróbáltam ugyan úgy összekötni mint a régit, csak-hát így nem működik.
Követtem a használati útmutatót. Scart kábel dekóderből videóba. Videóból scart a televízióba. Próba:
lejátszás rendben. Azonnali felvétel rendben. Időzített felvételt. Nos ez az ami kifogott rajtam. Jelenleg így néz ki a helyzet. Ha készenléti állapotba kapcsolom a videót, megjelenik a Timer. Tehát felvétel ok. A TV képernyőjéről nem tűnik el a Video jele, vagy színe. Tehát a TV műsor nem nézhető, csak akkor ha elindul a felvétel, vagy ha kikapcsolom a videót. Viszont ha elfelejtem visszakapcsolni, akkor már nem veszi fel a programozott adást.Hatvan feletti nő vagyok. Így kérem a segítséget.
-
BossBoss
őstag
Üdv!
Ma kaptam a digitől végre egy KAON NA1000HD boxot. Nos a tvre kötöttem hdmi-el, de csak eg üres kék képernyű fogad. Mind a 3 hdmi porton ez van. Tapasztaltatok már ilyen hibát? Nem találtam harveres reset gombot. Valami megoldás létezik? Vagy csak simán cseréltessek boxot?
Még jó, hogy egy hónapot vártam rá....
Thx! -
_Norbi_
aktív tag
Az új műholdvevőknél már alapkövetelmény az, hogy mobiltelefonról, tabletről is vezérelhető legyen. Valamint a tv programokat ezeken e képernyőkön is lehessen nézni.
AB cryptobox 650 -
zoli60
csendes tag
a kanon tippet koszonom. Nem tudom hogy de osszejott. Cam kartyan meg nem neztem.
-
Winnie The P
őstag
válasz _Norbi_ #11058 üzenetére
Sztem azért nem, mivel ha csinálsz egy gyári visszaállítást, vagy ha automatán frissít a beltérid (KAON) akkor oda fogja rakni. Ezek után te meg oda variálod ahova akarod!
-
Orlin
addikt
válasz _Norbi_ #11056 üzenetére
Szia!
Vágom Úgy döntöttem maradok a digi HD beltérinél és mivel 2 tv-re szeretném azért az egyiket bérelnék a másikat meg megvennénk.Úgy tudom csak így oldható meg.Mivel 2 tv-re szeretném ezért egy jobb twin fejen is gondolkoztam.
Ezt a bekötést én meg is tudnám csinálni csak tényleg az a kérdés,hogy lehetne-e így vagy mindenképp csak digis szaki csinálhatja?!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
_Norbi_
aktív tag
válasz Winnie The P #11057 üzenetére
tök mindegy hányas programhelyen van ,100 programon is lehet
frekvencia és moduláció a lényeg
-
Winnie The P
őstag
M3 Anno : 31-es csatorna - KAON
Paramount Channel Hungary: 48-as csatorna KAONGigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
_Norbi_
aktív tag
csak fejet akarsz az még kevés ,
több vevőegységet akarsz 1 fejre az megoldható 8 vevő is.,
DVB S2 HD vevőegység kell ami befogja jelet és lekeresi az adást . -
Winnie The P
őstag
válasz marion1 #11050 üzenetére
Persze az sem mindegy, hogy melyik csatornánál kapcsolod ki a beltérit. Én csak simán kikapcsolom (ha a megfelelő csatornán van kikapcsolva) akkor ezek után elkezd villogni a led (ekkor frissít), ha végzett akkor magától a 0001-es csatornára kapcsol át, majd pedig lekapcsol a készülék. Én nem szoktam közben nyomkodni semmit se a távirányítón.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Még mindig nincs KAON beltérim pedig már egy ideje tervezem.
A tv-be kártyás dolog kilőve nekem...
A rendelés menetével már tisztába vagyok meg az árakkal is.Viszont mint írtam fentebb vennék egy jobb fejet is a parabolához.Vajon a szerelő-nek ha mondom beköti rá?
Vagy esetleg olyan megoldás nincs,hogy az egészet én kötném be ők csak hoznák a beltériket?
Régebben kötöttem be mezei parabolát és vágom hogyan kell.Beállítani ,forgatni ami az igazán szívás ,meg ugye nem kell mert maga a "lavor" pozíción van...Köszi!
-
_Norbi_
aktív tag
-
marion1
tag
Kaon beltérin gyári értékek visszaállítása után 31 csatorna M3 Anno,48 csatorna. Paramount Channel Hungary! beállítások kódja ha nincs kikapcsolva 0000.
[ Szerkesztve ]
-
marion1
tag
válasz karldergroße #11049 üzenetére
Nálam így is frissítette a csatornalistát.[link] De ha nem akkor beállítások gyári értékek vissza állítása.
-
karldergroße
senior tag
Szerintetek hol lehet a Kaon beltérin szoftvert frissíteni illetve az új csatornákat megkeresni? Nálam hiányzik a szoftverfrissítés menüpont a beállításoknál (amit egyébként a használati útmutató hoz). Hol lehet csatonákat keresni?
-
_Norbi_
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
zoli60
csendes tag
a tv-m jo. Bar igaza volt itt valakinek aki azt irta hogy kicsit lassu az lg.
-
zoli60
csendes tag
hali. Megkaptam a kartyat. Kb husz perc telefonalas es ket ugyintezo utan vegre mukodik is a dolog. A tapasztalatot kesobb osztom meg.
-
Winnie The P
őstag
Már kezdtem örülni, aztán egy kicsit szomorú lettem . Mert a set-top box-on még nincs, de remélem nem sokat kell rá várni!
-
Mate
nagyúr
-
molvany
senior tag
Az ilyenre rá kell hagyni. Megérdemli.
Had égjen utánna a képe ( sebb fele ) amikor kézzelfoghatóan rájön arra, amit már többször elmondtak neki.Most azt is eltudom képzelni, hogy a következö lépése az is lehet, hogy átalakítót keres a Tányértól érkezö Koaxnak, hogy csatlakoztattni tudja a Tévéjébe
WhatsApp :+491737182060
-
Mate
nagyúr
válasz molvany #11034 üzenetére
Én azt nem értem, hogy 12x elmondtuk a dolgot. Ezek után megkérdezi, ahol ketten is elmondják, hogy nem alkalmas és azt is, hogy miért nem.
Erre még ezek után is visszajön, hogy de pedig a kézikönyv szerint van benne Ci+. Na engem ez húz fel, mert ilyenkor olyan érzésem van, hogy teljesen feleslegesen írtam le 100x a dolgot....
-
molvany
senior tag
Valószínü úgy gondolta, hogy a tányértól érkezö Koaxot a saját hátsójába csatlakoztassa és onnan küldi a jelet a kártyának.
Nem tudom megérteni az ilyeneket, hogy alapból miért nem tudják megnézni a saját Tévéjüket hátulról.
A beírásából az jön le hogy egyik van a tulajdonában.Bocs, nem vagyok roszmájú, de az ilyenek meg is érdemlik hogy " ilyen helyzetbe " kerüljenek.
-
Mate
nagyúr
válasz Roshan #11032 üzenetére
Nem támogatott a készülék!
Komolyan nem értem, hogy:
1. Miért nem lehet visszaolvasni, ahol világosan le lett írva, hogy a honlapon fellelhető tv ellenőrző a kábeles kártyára vonatkozik és nem a műholdasra.
2. 2 rohadt dolgot kell összesen figyelni. CI+ és DVB-S2.!DVB-S2!
-
Roshan
tag
Minap erdeklodtem itt hogy jo e a tv-m hez a digi kartya, valaki azt mondta nem, nos en utana neztem a kezikonyvben es tamogatja a tv a cl+ meg a - ist, 2 db 2tvhez is szeretnek rendelni , es elvileg mind2 tamogatja,
1: Samsung UE40D5000 ( ez a digi honlapjan is fentvan a tamogatott keszulekek kozott)
2: Samsung UE40D6000 -
Mr.Rain
senior tag
Megjött a CI+ kártya. LG 42LA620-hoz használom.
Tegnap lett beszerelve,de nem bántam meg. Gyönyörű képet ad az SD adásokhoz, a HD adásokról már ne is beszéljünk,élmény nézni.... A tv saját távirányítójával tudom irányítani,ég és föld ez is a beltéris megoldáshoz képest.... Saját csatornalista,egyszerűbb kezelés, saját program újság,GYORSABB CSATORNAVÁLTÁS,stb.
Akinek ilyen tv-je van,csak ajánlani tudom a kártyás megoldást.
üdv.
"Nincs megállás"
-
Mate
nagyúr
Meghalt a Kaon beltérim Nem kap jelet. Feltűnt, hogy a csatlakozója körbetekeredik ahogy rátekerem az fcsatit. Gondolom belül elcsesződött valami
-
zoli60
csendes tag
ma voltam szegeden a digi ugyfelszolgalatan. Holnap cserelem le a regi sd-s belterit cam kartyara. Beszeltem egy hivatasos szerelo baratommal szerinte a tukor rossz iranyba van. De en ezt hivatalos digissel allitattam be. Ennyit roluk.
-
Anonymus23
veterán
válasz Winnie The P #11024 üzenetére
Korábban nekem is wifis net volt, 2 MB 3,5 eFt, most 5,5-ért van 25-ös. Jelenleg több a feltöltésem is mint a korábbi letöltés volt
;) - The Power of the Light Side
-
Winnie The P
őstag
-
_Norbi_
aktív tag
válasz Anonymus23 #11022 üzenetére
főleg hogy vidéki falukban nincs digi kábel tv se digi internet ...telecom megy mindenhol ....rossz minőségű adsl és IPTvje,
vidéki faluban micro net megy nagyon lassú sebességgel 5000FT értékben ...+
van szomszédomba micros 2megabajtot ad csomagba de csak 512 kb/s os sebessége vezetékeshez mérve[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz Mr.Rain #11020 üzenetére
Én másfél hónapig vártam egy beltéri egységre ugyanígy, aztán mikor egy keményebb hangvételű levelet írtam nekik, akkor kijött a szerelő nagy nehezen. Azt mondta, van aki 2 hónapja vár, egyedül van az egész régióban és nem győzi ellátni a munkát. Nem is értem miért jó a Diginek ez a sok reklamáció.
Egyébként ha már előfizetőjük vagy bemész a legközelebbi ügyfélszolgálatra és ott adnak egy kártyát, ennek hátránya ugye hogy neked kell beüzemelned, de nem olyan nagy durranás az sem. Én így csináltam, mikor becseréltem az egyik beltérimet egy ilyen karira.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Rain
senior tag
Rendeltem CI+ kártyát műholdhoz április 17-én. 15 napon belül jönnek,ígérték. Vártam,vártam,nem jött. Sok volt az ünnepnap,hétvége,ezért vártam tovább. Ma,majdnem 1 hónap múlva felhívtam őket,hogy wátáfákk van? 10 percig tartottam a telefont,majd közölte a hölgy, hogy jönnek majd. Nem tudja,miért nem jöttek eddig,de majd most jönnek. Mondtam neki,hogy remélem nem 15 nap múlva,mondta,hogy nem tudja...
Kicsit bánt a dolog,na.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Mate
nagyúr
Mi a fene?
2014. márciusi DTH előfizetői számok
zolgáltató Előfizetők száma Változás
DIGI 323490 +2206
Telekom 308928 +121
UPC Direct
267321 +104Lassult a kivérzés
[ Szerkesztve ]
-
bigangel
csendes tag
Bocs a kérdésért, de most akkor lehet smart kártyát igényelni a műholdas digihez vagy nem? Most már teljesen belezavarodtam. A Digi honlapján csak a kábel tv - hez találok.
-
zoli60
csendes tag
koszi. De ennyire nem masztam bele a muholdas technikaba. En inkabb a szamitastechnikaban vagyok otthon. Tudtommal nagra kodolasok vannak tobbsegben ezzel kellene inkabb kezdeni valamit.
-
zoli60
csendes tag
koszi. Bar az en tv -en cssk thor0.8-at lattam bar egxeb muhold is van. Talalt is 400-feletti csatornat. De csak keves kodolatlan.
-
_Norbi_
aktív tag
válasz zoli60 #11008 üzenetére
mooz dance HD digi upc részen
9E eurobird m2 duna,duna world
19,2E dél , astra sok német adás
diseq 1.0 relé kapcsolóval megoldhatod fej/antenna összekapcsolását
diseq 8/1 fej kapcsoló -
zoli60
csendes tag
sziasztok. A kerdesem ci+ kartyat hasznaloknak szol. Van olyan muholdas csatorna kodolatlanul ami miatt erdemes kartya nelkul kiprobalni?
-
Winnie The P
őstag
Nem akarok beleszólni a vitába, de az tény, hogy a Digi honlapján nincs az ember megfelelően tájékoztatva erről az egész modulos dologról Az én tv-met is kiadja arra, hogy kompatibilis a kártya fogadására. Pedig a tv honlapja szerint csak DVB-C és DVB-T van benne!!! Tehát a Digi-nek kéne naprakészen tartania a saját honlapját. Mert ami ott van az ember azt gondolja hiteles információnak. És ez így félrevezető.
-
danbal
csendes tag
válasz Watt25 #11005 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de ez az átalakítás nem sok mindent jelent. Gondolok itt régen a scart-rgb átalakítóra esetleg magyar dugvilla-angol dugvilla átalakítókra és még sorolhatnám. Mind jól működött átalakítva is.
Ma visszakaptam a humaxomat, az ügyfélszolgálatos srác nagyon rendes volt, elnézést kért a történésekért. Látszott rajta, hogy kell egy kis idő míg neki is mire leesik ez a dvb-s dolog.
-
Watt25
veterán
válasz danbal #11004 üzenetére
Elvileg a tányérból érkező kábelen F-csatlakozó van, ami a "kis kerek izé"-be nem megy bele átalakító nélkül... Tehát gondolom vettél átalakítót. Amikor megvetted, akkor azért picit el kellett volna gondolkozni azon, hogy vajon jó lesz-e a dolog így....
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
danbal
csendes tag
válasz molvany #11003 üzenetére
Én megnézem a tv hátulját. Látok egy kis kerek izét ahová kb 32 éve dugom a tv kábelt és oda bedugom a tányérból érkező kábelt. Ilyen egyszerű. Most már tudom, hogy külön csatlakozó kell neki, de ezt korábban nem tudtam.
Na de a lényeg, hogy én is elbasztam, a digi se tájékoztat kellően (inkább sehogy).
Amúgy megnézem az új tv-ket, nem egy nagyon gyakori dolog az -s/s2.
-
Mate
nagyúr
válasz molvany #11001 üzenetére
Leírom még egyszer, mert úgy látszik nem sikeredet megérteni.
Bebújok a tv mögé, végigolvasom a kézikönyvet, megnyalom a kábel végét.
Megállapítom, hogy tv-m DVB-T és DVB-C-t képes és CI+-os.
Ezután megnézem szolgáltatom (ez esetben digi) honlapján, hogy mi kell a reklámozott kártyához:
DVB-C és CI+. Ó, hát ez remek, ugyan az kell neki, mint ami nekem is van.Hazaviszem és bumm. Nem jó.
Tehát szerinted ebben az esetben én vagyok a hibás, amiért nem tudom, hogy milyen technológia szükségeltetik hozzá, hanem szolgáltató által támasztott szempontoknak teszek eleget?
De befejeztem, mert ugyan az lesz megint, mint múltkor.
[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
Nem gond, hogy nem értesz velem egyet
Szerintem akkor is az ügyfél a bünös ha nem tudja, milyen eszköze van és hogy az képes - e arra, jelen esetben az ügyfél TV - je képes - e az S2 vételére.
Mint az elöbb is írtam: Megnézem a TV - hátlapját. Nem csak a Kártyafogadót hanem a Koax fogadó részt is.
Ha valamelyik nincsen, akkor valamire nem jó.
Szerintem ennyire lenne egyszerü az életHa megbizonyosodtam, mire képes az én eszközöm, utánna keresem a megfelelö szolgáltatót ( szolgáltatást ).
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest