- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz proletár #10299 üzenetére
a TB nagyságrend már felesleges lenne, az néhányszáz órányi rögzítést jelent, igaz?
Nem igaz. Inkább több ezer óráról van szó.átlagos felvesz-megnéz-töröl üzemmódban 3-500 Mb kapacitás bőven elég, jól gondolom?
Majdnem. Azért inkább GB-okról beszéljünk. De mondjuk 160GB bőven elég.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
proletár
csendes tag
Kedves fórumozók!
úgy gondolom elvárható gondossággal átrágtam magam a fórumon a tavaszi hsz-tól, de még maradt kérdésem.
a porbléma:
szüleimnek műholdas digi előfizetésükhöz hd stb-uk van. ajándékba szeretnék venni egy külső hdd-t felvételhez, de nem sikerült kiderítenem hogy a merevlemeznek milyen paramétereknek kell megfelelnie? van-e felső határa a tár méretének? vki írta hogy a tb-osat már nem kezeli. a stb usb portja meghajtja-e a 2,5′-os (portable) külső winchester-t is, vagy 3,5′-ös kell, saját táppal? itt nem annyira elméleti válaszok érdekelnének, hanem tapasztalatokra lennék kíváncsi.. Úgy érzem az eddigi hsz alapján hogy a TB nagyságrend már felesleges lenne, az néhányszáz órányi rögzítést jelent, igaz? átlagos felvesz-megnéz-töröl üzemmódban 3-500 Mb kapacitás bőven elég, jól gondolom?
köszönettel veszem válaszaitokat!proletár
-
lali81
tag
-
Mate
nagyúr
válasz Winnie The P #10294 üzenetére
A legalább 4 az lehet 5 is
Amúgy gondolom azért írta a legalább 4-et, mert digi csomag+kaon HD beltérivel 4 Db HD csatorna van csak.
A sport 1 HD csak digi+ csomagba van.
-
Winnie The P
őstag
válasz Watt25 #10292 üzenetére
Nem 5 HD csatorna van? Tegnap még annyi volt (M1 HD, Digi Sport1 HD, Digi Sport2 HD, Sport 1 HD, Digi World HD)!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Anonymus23
veterán
válasz lali81 #10291 üzenetére
A Digi egyelőre csak beltérivel adja a kártyát, tudtommal CI modullal nem működik, mert a beltérivel van összepároztatva a kártyájuk.
A Hyundai-t érdemes HD beltérire lecserélni (Kaon) egyrészt azonnal lesz pár HD csatornád, másrészt HDMI-n keresztül tudod csatlakoztatni a boxot, ez már mindkettő minőségbeli javulást eredményez, saját véleményem szerint az SD csatornák minősége is javult, szebb és homogénabb lett a kép a Kaonnal.Mindenképpen érdemes átállni HD-s beltérire.
;) - The Power of the Light Side
-
Watt25
veterán
válasz lali81 #10291 üzenetére
Jelenleg műholdas Digi esetén csak a Box-on keresztül lehet tévézni, nem lehet kihagyni. (A kártyák párosítva vannak a box-szal.) HD-s box-ot mindenképpen érdemes kérni (azt is a Digi-től), mert akkor lesz legalább 4 HD-s csatorna is.
Még ezt is átfuthatod, ugyanez a helyzet a távirányító miatt. (A szolgáltató felsorolás miatt érdemes megnézned.)[ Szerkesztve ]
-
lali81
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az alábbiakban.
Nemrég költöztem és az új helyemen Digi előfizető vagyok műholdas szolgáltatásra, Hyundai HSS-7160NA típusú beltérim van.
Az lenne a kérdésem, hogy :1 ) Mivel jelenleg 2 távirányítót használok (a tv-ét és a beltérijét) , lehetne-e ezen valahogy egyszerűsíteni, hogy csak a tv-jét kelljen? A tv egy Philips 32PFL6636H , van rajta: HDMI, CI nyílás is, de nincs modulom.
Most SCART-tal van összekötve a tv és a beltéri.
Működni fog e a tv szolgáltatás, ha a CI-be berakom a Digis előffizetői kártyát (előtte azért veszek egy Conax modult valahol) ?
2) Ebből adódik, ha a a válasz NEM--> megfelelő-e így a SCART-os összekötés vagy jobb lenne a HDMI-vel összekötni a boxot a tv-vel, és javulhatna a képminőség? valahol olvastam hogy létezik HDMI-s box is.Igazából a az 1) probléma zavar inkább, a 2) esetében nem tudom tudok-e érdemben javítani a képminőségén?
Köszi szépen minden hozzászólást! -
PHenis
senior tag
Na, sikerult a belterit beallitani (illetve be volt gyarilag). De hiaba forgatja a tanyert, nem talalja a holdat.
-
A kérdésem a következő lenne.Van 3 TV a házban ,2re van DigiTV beltérivel egy fő és egy társbeltérivel,de külön kártyás mindegyik egy külön készülék külön tányérral és fejjel..
A kérdés az lenne, hogy Müködne a dolog ha az egyik beltéri loop out kimenetéről elvezetett a jelet a másik beltéri in bemenetébe csatlakoztatva 1 tányérról müködne.
Mert a kábel ki van épitve már a lakásba és arra a TV-re ahol most nincs digi kerülne át az egyikről és oda nem tudom elvinni a 2. tányér jelét.
Remélem érthető. Szóval átmozgatnám más helyre az egyik beltérit ahova nem tudom a második tányér jelét elvinni csak az egyikről tovább küldve.Ez sem az előfizetésben sem a minőségben nem okoz gondot?
-
murray1973
csendes tag
Üdv, azt szeretném kérdezni hogy adott egy bp 3. ker lakcím ahol nincs kábeles digi.
A cartoon network miatt (gyerek) a Thome kiesik mindenképp műholdas digit szeretnék. megrendeléstől számítva mennyi idő amíg kijönnek szerelni? helytől szerelőtől függ?
másik kérdésem hogy a cartoon network adása megbízható? gondolom egy sd beltérire csak 1 tv köthető..
köszi -
Orlin
addikt
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
PHenis
senior tag
válasz Winnie The P #10284 üzenetére
Rajta vagyunk, csak kicsit lassu a kommunikacio a kinti cimboraval. Leforditottam nem hozzaerto nyelvre es elkuldtem sms-ben. Most varok az eredmenyre.
-
PHenis
senior tag
válasz Winnie The P #10281 üzenetére
A szomszédokról lesve most beállítottuk valahogy és van 90% jelerő és 70% minőség. Hogy derítem ki hogy ez az intelsat-e? A beltérin mik a beállítások?
-
Winnie The P
őstag
válasz PHenis #10280 üzenetére
A tányér beállítás kézzel szerintem nem nagyon fog menni. A digi szerelője is műszerrel állít, ugyanis egy hajszálnyi eltérés itt a földön az már a műholdnál sokkal több lesz. Így nem fogod megtalálni a megfelelő műholdat. Ha a műhold be van lőve akkor utána már gyerekjáték az egész.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
PHenis
senior tag
Sziasztok,
frissen vásárolt digi szett külföldi beállításában kérnék segítséget tőletek. Egy kis kezdő lökésre volna szükség, mert nem tudjuk hogy kezdjünk hozzá. Először is a tányérral, vagy a beltérivel kezdjük? A beltérin kell állítani valamit? Transzponder vagy bármi...
Vagy előbb a tányérral kell kezdeni? De akkor honnan tudom, hogy a jó műhold van-e meg?
Most sikerült befogni valami holdat, csináltunk egy automata keresést, de nincs egy darab csatorna sem. -
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a KAON NA1000HD beltéri távvezérelhető-e Samsung F szériás TV+IR Extender kombóval? Köszönöm! -
Watt25
veterán
válasz Knightos #10275 üzenetére
Attól, hogy vettél egy új tévét, az analóg csatornákat (a box így továbbítja gondolom a jelet) még ugyanúgy be kéne tudnod vele fogni. Tehát valszeg a tévécsere közben a tákolmány végleg megadta magát. Tegyél a kábel végére egy jó, új csatlakozót.
-
Watt25
veterán
válasz Knightos #10273 üzenetére
Kicsit szétesőben van úgyhogy a feje szigszalaggal van rögzítve, ez okozhat problémát?
Pfff... Nem, nem okozhatja. Akár ki is húzhatod a kábelt, nem is kell az oda, megy az csak úgy a levegőben is. Nem kell ilyenekre figyelni.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Knightos
csendes tag
Üdvözletem!
Bocsánat hogyha már volt hasonló kérdés, de ilyenkor már nincs lelki erőm végigolvasni 10000 hozzászólást.
Az a probléma állt elő itt nálam, hogy van ugye ez a dobozunk, ami osztott, tehát egyik kimenet megy a mellette lévő TVre RCA kábelen, és eddig jött fel az emeletre koax kábellel meg a kis egérrel együtt. Namármost a fenti TV egy 200 éves TV-ről le lett váltva egy újabb Samsung SMART TV-re, ahol viszont nem jön be a jel. Lefuttattam az Analóg Légi és Kábel keresést, kapcsolgattam ki-be de sehogyse akart működni. Mi lehet a probléma oka? Lehet hogy az analóg csatlakozó nemjó? Kicsit szétesőben van úgyhogy a feje szigszalaggal van rögzítve, ez okozhat problémát?
Köszöntem
-
Mr-Pamacs
senior tag
Nem tudom ez segít-e neked:
Nekem is az volt hogy elvileg lennie kellett volna csatornának (pl Comdey), de nem jött be. Kijött a szerelő és elmagyarázta hogy miért nem: A fej a tányéron csak Horizontálist vagy csak Vertikális sávot tud fogni. Pontosabban ez a dolog csak akkor áll fent ha osztott beltéri van (ha szimpla módban használod akkor jön minden csatorna), így ilyenkor egy másik fejet kell még feltenni. Arra pedig hogy miért nem egy fajta sávon sugároznak az volt a válasz hogy elérte a maximális csatornát a Horizontális, és ezért kerülnek már át csatornák a Vertikálisra. Valamint pl a HD adásoknak 4 csatorna hely kell. -
Orlin
addikt
"Én meg ezért váltottam más szolgáltatóhoz ......mert egy üzenet nem jött h visszakapjuk..csak h megszünt a szerződés az AXN-el és azt is ugy h én hivtam a Digi-t hm.... Mondjuk a Discaveryt is sem kaptuk vissza!"
Végre valami pozitív a Digi részéről!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
LOL
Kedves Ügyfeleink!
Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy újra elérhető műholdas kínálatunkban az AXN csatorna, és ezzel együtt bekerült még az AXN Black, és AXN White csatorna.
A készülékek frissítése után megtalálhatóak a csatornák.
A keresési paraméterek:
AXN CE - 12092 Horizontális
AXN Black - 12092 Horizontális
AXN White - 12092 HorizontálisTovábbi információ hamarosan.
Üdvözlettel:
DIGILENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Winnie The P
őstag
Az a baj, hogy szervizelt beltéri egység is már használt. Tehát ha te nálad elromlik az egyik beltéri egységed mindegy milyen típusú, a szerelő kijön elviszi és amit kapsz helyette az is már egy szervizelt darab. Nincsenek új beltérik, csak a hd-sek az újak. A régi sd-s beltérik mind azok az 5-6 éves darabok. Szerintem vagy írj nekik egy e-mailt vagy Üsz-re telefon.
-
Prien
addikt
válasz Winnie The P #10267 üzenetére
Hát nem tudom, nekem 2 Hyundai beltérim van, már vagy 6 éve, ha jól emlékszem, már szervizelték mindkettőt. Mostanában már nem ugyanazok a csatornák jönnek be egyiken, mint a másikon, pl.egyiken látom a Prizma tv-t, másikon meg se bírom manuálisan sem keresni. Hiába csinálok új keresést, mintha két külön világ lenne a két egyforma beltéri... Mitől lehet?
A kevés is több a semminél.
-
Winnie The P
őstag
Idézet a Digi tv honlapjáról:
Comedy Central - új fekvencián a DIGI műholdas kínálatában
Készült: 2013-11-28 09:23:26Kedves Ügyfeleink!
A Comedy Central 2013. november 27-től a következő új frekvencián érhető el a DIGI műholdas szolgáltatásában: 12456V (SR 28.000)
Amint a boxok STANDBY-ba kerülnek, automatikusan frissítik magukat az új paraméterek szerint.
-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Anonymus23 #10265 üzenetére
Én felhívtam délelőtt, hamar fel is vették, a menüben hogy megtaláljam azért kellett a netes oldaluk ahol le van írva hogy milyen menüpontok vannak. A tegnap este megírt levélre viszont reggel 6:35-kor jött az automatikus üzenet hogy megkapták és maximum 30 napon belül válaszolnak. Szóval édes is és keserű is az az ÜSZ-os "szőlő"... Jah és szerelőt küldenek aki 3-5 napon belül felveszi velem a kapcsolatot.
-
Winnie The P
őstag
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy eddig volt Comedy-m, de délutántól azt írta ki hogy "A csatorna nem elérhető". Gondoltam visszaállítom gyári beállításokra és újrakeresem, hátha attól helyre jön. Annyira helyrejött hogy még a csatornalistában sincs benne.
Hogy tudom visszahozni?
-
Mate
nagyúr
válasz zsozso00030 #10261 üzenetére
Elég sok baja lehet. Neked kell mérlegelned, hogy megéri-e költeni rá vagy sem.
-
Mate
nagyúr
válasz zsozso00030 #10259 üzenetére
Próbáld ki TV-vel.
-
Mate
nagyúr
válasz zsozso00030 #10257 üzenetére
Hát nem mondanám, hogy érthetően tagolsz vagy fogalmazol.
Összefoglalnám:
Van digi előfizetésed két darab beltérivel.
Szeretnél más műholdakat és csatornákat nézni, ezért van egy harmadik, digitől független (nem ebbe a topicba való) beltérid is.Ez a topictól teljes mértékben független beltéri egység egy Karmacom Digital 7100a.
Ezt a beltérit szeretnéd összekötni egy monitorral. RCA kábel segítségével.A kérdéseim a következőek lennének:
1. Miután mondtad, hogy van 2 beltérid, így gondolom TV-d is van. TV-vel összekötve pl. scartal jó a Karmacom Digital 7100a?
2. Írtad, hogy kipróbáltad másik beltérivel. Az is RCA kábellel volt összekötve a monitorral?
3. Milyen típusú monitorod van? -
Mate
nagyúr
válasz zsozso00030 #10255 üzenetére
Ilyet adott a digi?
-
Mate
nagyúr
válasz zsozso00030 #10253 üzenetére
Szia!
Ez mégis milyen beltéri? Nem rémlik, hogy diginek lenne ilyenje.
-
zsozso00030
csendes tag
Sziasztok! Van egy Digital 7100 A tipusu beltérim na most az a problémám hogy rca kábellel van össze kötve egy monitorral minden müködik csak éppen kép nincs kiprobáltam más beltérivel illetve mindig tv-vel ugy müködik azokon van kép tehát szerintem a beltérivel van baj csak nem tudom mi és ha tudnám mi, meg e érné megcsináltatni vagy én meg e tudnám csinálni? Válaszokat elöre is köszönöm! Üdv
-
norman26
újonc
Segítséget szeretnék kérni, mert most már kicsit elegem van a Kaon HD beltériből.
Milyen fájlrendszert használ a beltéri? egy 1TB HDD-t szeretnék csatlakoztatni, de ha PC-n vagy más beltérin NFTS-re formázom, a beltéri azt nem ismeri fel, ha exFatra formáztam PC-n, formation failed felirat jelent meg, előtte kiírva, hogy a HDD maybe damaged (pedig előtte lett formázva), EXT3-nál (PC-n arra formázva) HDD maybe damaged, majd formázás után automatikusan kikapcsolt a beltéri. Egyedül a FAT32-es fájlrendszernél engedte a beltéri a PVR funkciót, ott viszont HD esetében 45 perc a max felvételhossz.
Kifogytam az ötltetekből, várom a tanácsokat, előre is köszönöm. -
zsozso00030
csendes tag
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem hogy lehet hss-1165na tpusu beltérivel más müholdak csatornáit fogni?
-
zsozso00030
csendes tag
Sziasztok! Van egy hyundai beltérim nagravision funkcioval le van fagyva remote modba kihuztam már stb és ugyanugy van mi tévö legyek?
-
marion1
tag
válasz paulkaresz #10244 üzenetére
Nem szép ilyenre biztatni.De amikor belépsz a menübe azt a billentyűt nyomd le,hogy új előfizető vagy ez általában bejön. Ez a trükk benne. És mondod a mondókádat. Ez emailre a választ nem győzöd majd kivárni.NEM egy kapkodós típusúak.
[ Szerkesztve ]
-
marion1
tag
válasz paulkaresz #10242 üzenetére
Megkérdezni meglehet telefonon!!!!!!!??????!!!!!! Nincs abból semmi max megmondják,hogy nem lehet,vagy ilyen konstrukció nincs amilyet te szeretnél.
-
marion1
tag
válasz paulkaresz #10240 üzenetére
-
marion1
tag
válasz paulkaresz #10238 üzenetére
Szerintem csak egy SD box cserélhető HD beltérire.[link]
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok
szeretném megtudni hogy ha egy második kaon hd beltérit is szeretnék akkor az sd-t le kell adni és a kártyáját át kell "írni" az új hd-beltérire ? illetve más hd-s beltéri is használható a meglévő sd készülékben lévő kártyával módosítások nélkül?Elvileg egy beltérit ők adnak a szolgáltatáshoz adnak,így viszont mindkettőt nekem kell fizetni?
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Egy DUAL típusú beltéri egységem van, és az egyik Tv-nél KAON - HD beltérire szeretnék váltani.
A tányérban egy BIGSAT Universal Twin LNB BS-202 (HDTV-ready) fej van. Jó ez a fej, vagy ezt is cseréltetni kell?Előre is köszi a válaszokat.
-
bostone
addikt
Amennyiben le szeretném mondani a szolgáltatást, milyen kötelezettségeknek kell eleget tennem? Anyagi vonzata lehetséges az ügynek? Beltéri egység és az antenna visszaszolgáltatása, hogyan történik? Nekem kell befáradnom az egyik helyi erőhöz vagy valakik jönnek érte vagy teljesen mindegy?
Egy átvállalt előfizetésről van szó, de a hűségidő bőven lejárt, ahogy a türelmem is a végére ért. -
Watt25
veterán
Milyen gondolatmenet mentén sikerült odáig eljutnod, hogy kábelről műholdra váltasz? (Mert bár nem írtad, de ha a kábel is Digi, akkor nem igazán hiszem, hogy meg tudod indokolni a váltást. A kábeles Diginek számtalan előnye van a műholdashoz képest...)
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Hogy működik ez az egy háztartásban több tv? Kártyamegosztással vagy adnak két kártyát?
Le akarom mondani a kábelt, van itthon két tv, az enyémen van HD beltéri, másikon eddig analóg volt. Tehát csak egy beltérire lenne szükség.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
chatran
őstag
Sziasztok!
A Hyundai HSS-7160NA beltéri egységnek mi az univerzális távirányító kódja? Egyáltalán lehet ezt univ távirányítóval kezelni?
-
Anonymus23
veterán
válasz borist #10224 üzenetére
Akkor az szívás tényleg. Nekem ez nem tűnt fel, már anak is örültem, hogy legalább itt normálisan el lehet menteni a listát, és legalább visszahozza arra a 3-4 gombnyomásra.
Mondjuk ennek a nagy frissítésnek nem értem mi a lényege, mivel pl az új csatornákat persze nem ismeri fel, azaz pl a CC most nem került be automatikusan a listába (legalábbis nálam), és így át sem tudtam rakni a kedvencek közzé.;) - The Power of the Light Side
-
Orlin
addikt
Lol az nagyon jó...
Nálunk is ez van a régi beltérivel ezért is akartam többe között Kaon-t...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
borist
tag
válasz Anonymus23 #10223 üzenetére
Köszi, ezt tudom, csak az a baj, hogy kétnaponta visszaáll alaphelyzetbe, valószínű a diginél megszokott csatornalista frissítés miatt.
na itt jön a gubanc, lg magic remote-ot használok, amin nincs az a gomb.... ezért kétnaponta vagy előveszem a távirányítóját, vagy a digi sorrendet használom, ami meg nem tetszik -
Anonymus23
veterán
válasz borist #10222 üzenetére
Ha elmentetted a kedvencek listát, akkor azt bármikor visszahozhatod.
Nem ugrik be melyik színű gomb, de balról a második a színesek közül, és a feljövő listzában a kedvencek közül rámész arra amit elmentettél és láss csodát már az általad mentett lista él megint.;) - The Power of the Light Side
-
borist
tag
Sziasztok
hd Kaon beltérin csinálok kedvencek listát, de 2-3 naponta visszaáll alaphelyzetbe, ami nagyon idegesítő. Erre nem talált valaki megoldást esetleg? -
berbatov2
senior tag
válasz Centurio4809 #10218 üzenetére
Mire lehet még ma teletexet használni? No offense
-
Centurio4809
újonc
Köszönöm szépen a segítséget ! Az előző beltéri pillanatok alatt betöltött , ezért nem értem . Még egyszer kösz ! Holnap érek haza kipróbálom .
-
marion1
tag
válasz Centurio4809 #10218 üzenetére
Ha elégtürelmes vagy szép lassan betölt minden oldalt 887/1-től- 6ig ,akkor a az OK gomb mellet lévő gomb jobbra illetve balra mutató nyíl segítségével tudod az oldalak között navigálni. A le és fel nyilakkal pedig az oldalakat tudod le vagy fel változtatni.Légy türelmes mivel ELÉG LASSAN tölt be minden oldalt. Tudtommal nincs állítási lehetőség.Természetesen automatikusan is változtatja a 887/1-6 ha minden oldalt betöltött.
[ Szerkesztve ]
-
Centurio4809
újonc
Sziasztok ! Egy kérdésem lenne , köszönettel venném , ha segíteni tudnátok ! A napokban kaptam a műholdas DIGI-hez HD beltérit , rendben működik is , de , ha a teletexet kapcsolom , ugyan szépen bejön , de nem nem megy a lapon belül . Tehát , ha a 887 oldal 3. lapja jön be a 6-ból , nem megy a negyedikre , stb . Mit nem kapcsoltam , vagy állítottam be ? Kösz !
-
Winnie The P
őstag
Akivel beszéltem az nem mondta én meg nem kérdeztem tőle. De ha megnézed a Thor műholdon található csatornák listáját akkor ott már látható, hogy milyen adások jönnek onnan: lista.
-
marion1
tag
Csak fogyunk meg fogyunk!!!!!!![link]
Hol a süllyedésalja. Még pár nézőbarát csatorna kivétele,kereshetünk ujjszolgáltatót!!!!!!!????????!!!!!!!!!!!! -
Prien
addikt
-
Winnie The P
őstag
Hát esetleg annyiban azért igen, hogy a jelszint talán jobb lehet, illetve az időjárást is jobban tolerálja.
-
Mate
nagyúr
válasz Winnie The P #10211 üzenetére
Az előfizetőket ez nem nagyon fogja érinteni.
Remélhetőleg zökkenőmentesen át tudják pakolni és kész. Most kb. 40% van Thor-on.
-
Winnie The P
őstag
Tegnap hallottam a szerelőtől, hogy a Digi átpakolja az összes csatornáját a Thor műholdra.
-
marion1
tag
Nálam megy a CC / NICKELODEON
CC: 42 PROGRAMHELY
NICK: 46 PROGRAMHELY
Kaon HD 10000 Gyári vissza állítások. A beállításokba menübe 0000 a jelszó. -
Winnie The P
őstag
Ja az van. De én nem láttam sehol sem időkorlátot . Amúgy már van Comedy meg a gyermekcsatorna is, csak egy gyári beállítást kellett csinálni.
-
Mate
nagyúr
válasz Winnie The P #10206 üzenetére
1. Digi + -os van?
2. Még csak 13:00 -
Winnie The P
őstag
Nálam még híre hamva a két új csatornának (Comedy Central, Nickelodeon), bár a kiadott sajtóközlemény szerint a mai naptól indulnának. Sajtóközlemény
-
berbatov2
senior tag
válasz bulikavagyok #10201 üzenetére
+1
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #10202 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam. Végül is annyira nem gáz, mert két hónap alatt először fordult elő, illetve a sima sd-s sportot tudtam nézni.
Élni és élni hagyni
-
Winnie The P
őstag
válasz Anonymus23 #10202 üzenetére
Az a baj, hogy mostanában egyre sűrűbben van ilyen!
-
Anonymus23
veterán
válasz bulikavagyok #10201 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam én is, szerintem általános gond lehetett.
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
Sziasztok! Még új vagyok itt, kb 2 hónapja Digi előfizető. Csak a Digisport miatt szereltettem fel az antennát, hd-s beltérivel. Tegnap este kb 11 körül minden hd-s csatornámon szétesett a kép, amit ezelőtt még nem tapasztaltam. (Az sd-s csatornák rendben voltak) Nem volt sem eső, sem nagyobb szél, tehát semmi olyan ami eddig nem.. Nálam lehet a hiba, vagy néha előfordul ilyen?
Köszi a választ előre is!Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- YouTube
- Íme az új Android Auto!
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Watch
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest