Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
válasz rmartin94 #8213 üzenetére
1. nem kapcsoltam be 3 hónapja, 2.válok, 3. munkanélküli lettem átmenetileg a kiadásokat csökkentem. Magával a minőséggel nem volt bajom, nekem megfelelt.
Nem szőröztem ha néha nem tökéletes minőségben jött be. 3K-ért 2 beltéri, sok tudományos csatorna. Mostanában tényleg nem kapcsoltam be, amit nézek az fent van a neten is.
[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
Ma érzékeny búcsút vettem a digi-től, így innen is távozok.
-
csibor
addikt
Elég ha beviszem a beltérieket meg a tányért az ügyfélszolgálathoz a lemondáshoz?
-
csibor
addikt
Menyire életképes megoldás, ha 1 koaxon egyszerre van rákötve a upc box, és a digis box
-
csibor
addikt
Valakinek már sikerült e számlára regisztrálnia? Folyton hibával kidob.
-
csibor
addikt
Azért ez nem olyan egyszerű,hogy lapos vagy nem lapos.Szüleimnek 3 hete ment tönkre a tv-jük.Kamatmentesen 10 hó kaptak 80K-ért 32"LG lapost.Hagyományos se lett volna 50K alatt+ kamat.Egyszerűen nem éri már crt tv-ét venni.Most nálunk upc és digi párhuzamosan megy,és hiába nézem nem látom a különbséget.
-
csibor
addikt
válasz LurkerSheik #6939 üzenetére
Talán 4 éve van digi,vissza kéne olvasnom mikor kötöttem be,de nekem már csak a 6000ft szerelési díjat kellet fizetnem.Minden a digi tulajdonában van.Az egyik beltéri tönkrement másnap reggel 8 órakor már az új volt a helyén.
-
csibor
addikt
Elvileg újra van TV6
-
csibor
addikt
-
csibor
addikt
Tegnap néztem már 4 éve megvan.3-ik beltérit milyen feltételekkel lehet igénybe venni?
-
csibor
addikt
Péntek este lejelentettem hibára az egyik beltérit,ma reggel 8 kor már itt is volt a szerelő,új fekete Humax ment a régi Humax helyére 8.20-ra papír munka is megvolt.Pénzt nem kért.Erre 5 pontot adnék
Uipc van a cégnél,még soha nem sikerült nekik 3 munka napnál hamarabb kiérni.
-
-
csibor
addikt
[link] Bár a comedy central-al én nem találkoztam.
-
csibor
addikt
Megjöttek az új kártyák,vajon ezek már n3-ok lehetnek Mindegy 1 hónap ajándék hbo-nak örül a család.
-
csibor
addikt
A főzős műsor még megvan?Mert a helyén digi sport jön.
-
csibor
addikt
Létezik hogy a Humax II nek-ben van elem Mert ha a fali konnektorból kivan húzva minden beállítás elveszik.
-
csibor
addikt
Várható a Comedy Central megjelenése a diginél?
-
csibor
addikt
Nincs Viasat3
-
csibor
addikt
"Off" Skymaster univerzális távirányítót tudja valaki hogyan lehet programozni?Samsung CZ-20F12Z kéne állítani,de semmi leírás nincs hozzá.
-
csibor
addikt
Lehet meghal a humax beltérim,nagyjából 2 naponta lefagy.
-
csibor
addikt
TV2 másnak is sz@r?
-
csibor
addikt
Érdekes,tegnap egész este jó volt a digi
-
csibor
addikt
CNN nekem van,CartoonN a gyerek szerint is angol.Ha most rendelek 2 beltérivel új előfizetést,csak a 2 kártyás beltérit adják?Nem lehet kérni 2 beltérivel?
-
csibor
addikt
válasz KovácsGéza #3237 üzenetére
Bezzeg az UPC sem sugározza
-
csibor
addikt
Kb 18 új magyar adó indul,digi ezek közül sugároz majd?
kano nekem jó.[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
válasz KovácsGéza #2591 üzenetére
Már van retek klub
-
csibor
addikt
válasz raczandris #2497 üzenetére
Akkor még volt sat osztó is a rendszerben,a beszélgetés után kikötöttem,ezután nyultam félre.Aljzat is akkor még bent volt a falban.
-
csibor
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget De közben megtaláltam a multimétert,kimértem a fejáramot,kiderült mindkettő gép jó A hiba legrand fali kivezetésvel van a jelet a humax felé kiadta,de valamiért a 18v-ot nem engedi át a fejnek.Ezért ment csak sorba kötve.Most viszont az a baj valahol a kábel vége megtört,mert a jel elveszik,a szívás az 8cm kábel lóg ki a falból.2 cm-ként vágok le belőle.Remélem így hamar megtalálom a törést.
-
csibor
addikt
Vettem twin fejet,de csak a fő beltéri megy.A társon se kép,se hang,se jel.Persze külön kábelen,sorba kötve meg működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest