Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3801) Kiskutya válasza KovácsGéza (#3800) üzenetére


Kiskutya
veterán

a digi ugyfelszolgalata 1 nagy 0....

amugy jelzem ujra uzemel a digim vegre visszakapcsoltak viszont az uj lcd tvmen nezve kurva szar a kepe:) upc kabel ugyanilyen tvn sokkal szebb!:( (onnan tudom mert 2 tvt vettunk es en allitottam be ma a haveromnal hat sirtam is)

hmm...

(#3802) Rick4 válasza Kiskutya (#3801) üzenetére


Rick4
félisten

nem ezt mondtam hónapok óta? ugye, hogy a blokkosodás mellett még a szinek is fakók, meg az élek is elmosottak? végre eljutottunk ide, hogy más is látja. :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3803) tojsz™ válasza KovácsGéza (#3800) üzenetére


tojsz™
aktív tag

jaja ez kib@szás 1-etlen normális műsor hétköznap este és tessék :W

(#3804) kano válasza Rick4 (#3802) üzenetére


kano
nagyúr

Kedves Rick4!

Szerintem más is látja a dolgokat és nem csak most jutottunk el idáig. Azt hiszed, hogy más mindenki szereti a Digi-t de nem, én sem szeretem őket és nem azért mert blokkosodik a kép, hanem mert le se *zarják az ügyfeleket és a szolgáltatás minőségét. Ráadásul többször hülyének néznek és azt nagyon utálom hogy ha hülyének néznek. Nekem is elegem van belőlük, de sajnos nincs más olyan szolgáltató ahol 2700Ft-ért (vagy kicsit többért) ilyen összeállítású csomagot kapnánk. Nekem ami fontos lenne: Sport 1-2; Sport Klub; Eurosport 2; Animal Planet; Nat Geo Wild; Discovery-k; Viasat-ok. Ja és anyumnak a TV Paprika.
Sajnos ez nem található meg ennyiért máshol. De ha veszek egy LCD-t én is akkor szerintem UPC Direct lesz.
Szerk.: A családi+ csomag 3900-ért majdnem ezeket nyújtja de nincs több Discovery és nincs a Nat Geo Wild, ami nekem nagyon fontos lenne.

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#3805) tojsz™ válasza kano (#3804) üzenetére


tojsz™
aktív tag

hát lcd-n a upc-se szép....
nem?

(#3806) Kiskutya válasza tojsz™ (#3805) üzenetére


Kiskutya
veterán

a direct nemtom hogy milyen de a kabeles upc sokkal szebb!

hmm...

(#3807) Kiskutya válasza Rick4 (#3802) üzenetére


Kiskutya
veterán

en nem reszleteznem hogy miert csak annyi hogy szar egyszeruen szar de fosnak is nevezhetnem:)

hmm...

(#3808) Dízeles válasza Kiskutya (#3807) üzenetére


Dízeles
aktív tag

Hali
Úgy tudom az lcd és plazmatévéken az üzletben gyári demó dvd kép látható amely legjobb a képminöség. Bemutatva a tv lehetöségeit.A szolgáltatók nem tudnak ilyen minöséget sugározni.A digivel kapcsolatban nagy elvárásaink nem lehetnek .Két gyerekem van, nézik a mese csatornákat,jóbarátokat , hogyan készült stb.És amikor azt mondják milyen jó,hogy sok csatornánk van az nekem jó.Nem védem a digit föleg nem az üfsz de 2 több mint csak 1.

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#3809) Kiskutya válasza Dízeles (#3808) üzenetére


Kiskutya
veterán

en csak azert irtam hogy aki lcd tv vasarlasan gondolkodik es van lehetosege mas szolgaltatonal is szerzodni akkor inkabb azt kell valasztani. (tudom jol hogy az analog tv adas nem lesz olyan mint dvd-n bemutatott kep az uzletben de ezek kozott is lehet minosegbeli kulnbseg amit mar tapasztaltam is a upc kabel javara)

az lcd tvken hd kozvetites lesz az igaz es ugytom mar a digitv is berendelt a hd beltirikbol tehat en is varom szeretettel!

[ Szerkesztve ]

hmm...

(#3810) Superman válasza Kiskutya (#3781) üzenetére


Superman
nagyúr

Na ez nálam a következőképpen ment: DIGI megrendel, káosz az egész nem jönnek bekötni. Szólok ismerős szerelőnek, kijön beköti. Nem kell heteket várni, hurrá. Mondja, hogy a bekötés ingyenes, hurrá.Számlákat fizetem 5000HUF körül, mert premium csatornák is vannak benne. Egyik reggel mit tesz Isten nincs TV, hozzáférés megtagadva minden csatornán. Felhívom az ügyfélszolgálatot, az ok: nem fizettem kia bekötés díját, 2400HUF-ot. (????) Ezek szerint nem ingyenes. Jó, mondom, de ennyi pénzért letiltanak? Végül is be van fizetve a havidíj. A hölgy ugyanezt mondta, hogy csak a számla beérkezése és elkönyvelése után tudnak visszakapcsolni. Bemegyek a helyi hevenyészett ügyfélszolgálatra. Előttem már emberek tucatjai álldogálnak. Szóba elegyedek egyikükkel és kiderül, hogy őt is ugyanezért korlátozták le, szüntették meg az adást. Aztán kiderül, hogy szinte mindenki ezért áll sorba. Persze sorszámosztó automata nincs, ahogy esik úgy puffan a sor, meg a sorrend. Végül sorrakerülök, fizetek, mondom a hölgynek, hogy ha már számítógép van előtte, jelezze a központnak, hogy megtörtént a befizetés. Azt mondja, a visszakapcsolás automatikus. OK mondom, de azért én még felhívom az ügyfélszolgálatot. Felhívtam, de a hölgy leanyázott, mert nem értett a számítógéphez, én meg elküldtem a jó édes....újabb hívás, itt már egy higgadtabb emberrel beszéltem, aki már észlelte, hogy megtörtént a befizetés és intézkedett is. Estére vissza lett kapcsolva. 12 órás kiesés volt a szolgáltatásban. Ennyi.

(#3811) kano válasza Kiskutya (#3809) üzenetére


kano
nagyúr

Nem is merem elképzelni a Digi HD adását. Az milyen lesz, ha a normál is ilyen. :F
Egyébként nem mindenhol nyomnak a plazmákon és LCD-ken demókat. Én a múltkor RTL Klubot néztem az egyik nagy hipermarketben. Ezek alapján a Philips LCD képe tetszett a legjobban(de ez egy másik topicba tartozik :B ).

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#3812) mogyesz válasza Superman (#3810) üzenetére


mogyesz
aktív tag

ez elmenne urban legend-nek is. kb. annyi a valóság tartalma...

(#3813) mogyesz válasza KovácsGéza (#3800) üzenetére


mogyesz
aktív tag

ugye nem a stíluson szerkesztettél? :DD

(#3814) D600 válasza Kiskutya (#3801) üzenetére


D600
tag

Azért ez nem egészen így van. Nem a megjelenítő technológiájától függ a megjelenített csatorna minősége. Amit a 99e Ft-os akciós LCD tv hibát kihoz, azt kihozza a jó minőségű CRT is.
Gondolom a felbontására gondolsz, hogy azért rosszabb rajta. Hiába nagyobb a felbontása, az adott csatorna felbontása attól nem változik. Nálam a fullhd-s plazmán a Cool ugyanolyan kockás, mint a CRT-n. :D Tehát egy csatorna felbontása és sávszélessége tv technológiától független. Minden tv-ben vannak képjavító techn., esetleg ezeknek a különbözete látható lehet.

A service8-at mikor nyitják meg? Senki nem hallott semmit?

[ Szerkesztve ]

(#3815) gyiku válasza sgery (#3797) üzenetére


gyiku
nagyúr

arrol nincs infod, hogy a digi lant mikorra tervezik behuzni vecsesre? :) erdekelne mondjuk a 10/10 mbit 2500ert :D

hüllő

(#3816) tojsz™ válasza gyiku (#3815) üzenetére


tojsz™
aktív tag

nekem ma kötötték be kispesten (tegnap rendeltem meg) ez aztán a gyorsaság
de annyira gyerekcipőben jár még a dolog hogy van pl egy 3 házból álló házsor és csak az első kettőben van még aktiválva a 3.ba nem kérhető
vecsés meg nagyon messze van

(#3817) Kiskutya válasza D600 (#3814) üzenetére


Kiskutya
veterán

azert eddig meg nem lattam olyan lcdt amin alapol az analog adas jobb lett volna mint a crt tvken.

hmm...

(#3818) Superman válasza mogyesz (#3812) üzenetére


Superman
nagyúr

A valóságtartalma 100%. Látom az aláírásodban, hogy lelkes digi felhasználó vagy. Nem vitatom, hogy ez is kell, de ha máskor hazugnak nevezel valakit, akkor a szemébe mondd és bizonyíts.

Mert így te magad leszel "Urban Legend", ha érted mire célzok.

(#3819) Superman


Superman
nagyúr

Egyébként meg már marhára unom, hogy ha van egy szolgáltató, akkor még nekem kellene megtisztelve éreznem magam, hogy egyáltalán foglalkozik velem, sőt, továbbmegyek, méltóvá kellene válnom a szolgáltatásaira.
Ez akkora ostobaság, mint ide Lacháza, de sajnos manapság már ez van. A DIGI szolgáltatásai nálam a háztetőre kihelyezett antennán jönnek. Blokkosodik, sz@r, vacak az egész. Néha akkor is elmegy a kép, szétesik, amikor jó az idő és egy felhő sincs az égen. A filmek közötti szöveg románul szól, remek. Van egy rahedli csatorna, de egy csomó olyan is, amelyeket csak Románia területén lehet fogni, mert ott lehet rá előpfizetni. Már régen megígérték, hogy ugyanúgy kábelen fog jönni az adás, mint az UPC esetében. De egyelőre semmi. Bele sem merek gondolni, hogy az Internet és telefon szolgáltatás minősége milyen lesz ezek után...

(#3820) tojsz™ válasza Superman (#3819) üzenetére


tojsz™
aktív tag

ilyen :U

.....2500ért

[ Szerkesztve ]

(#3821) Rick4 válasza tojsz™ (#3820) üzenetére


Rick4
félisten

annyiért jó, ha mindig ugyanezt tudja... :K

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3822) Saca0311


Saca0311
tag

Már ne haragudjatok, de ha nem tetszik a digi, köttesd ki. Hálistennek már nincs hűségnyilatkozat, bár 20 ezret vagy 50-et kell fizess (nem tom) ha 6 hónapon belül kötteted ki. Személy szerint nekem nincs bajom a digivel. Sose volt rossz, semmi, na jó kockaképű. Az ügyfélszolgálat is válaszol, igaz 1 héttel később. Bár annak idején amikor rendeltem, és kérdezősködtem, még az nap délután válaszoltak. Na vajon mért?:DD Előfizettek szépen a UPC-re, fizettek 5ezret, aláírsz két évre, aztán alig lesz csatornád. Ha neked meg ez kell...nyugodtan. Nem kell LCD TV-t venni, és akkor "f@sz@" is lesz. Menyjél el nyaralni az árából. Ennyi!

(#3823) Rick4 válasza Saca0311 (#3822) üzenetére


Rick4
félisten

gondolom akkor te a digit nézed, miközben teszkó kólát meg teszkó csipszet eszel a kínai pólódban meg a kínai susogós melegítődben....pont nem így kellene nézni a dolgot. az ár egy nagyon viszonylagos dolog, nem lehet mindig a legolcsóbat megvenni, csak azért, mert az a legolcsóbb...ha az áram ára felébe kerülne, de pl fél napokig nem volna, örülnél neki? vagy pl a busz félpénzért igéri meg, hogy elvisz valahova, de a cél előtt 10 km-rel letesz, és azt mondja, szevasz...ez egy vicc, de a példa hasonló.. persze, hogy nem, azt várod el, ha már fizetsz valamiért, akkor tudjanak is szolgáltatni, legalább úgy, ahogy a saját ászf-jükben leírják..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3824) Gilberto válasza Saca0311 (#3822) üzenetére


Gilberto
aktív tag

Alig lesz csatornad? Te hülye vagy mar ne haragudj. Nekem UPC-m van es semmi bajom nincs vele eddig. Inkabb kifezetek annyit mint amennyi de minösegben nyomja a dolgokat. Egyebken meg az LCD jövö.

PSN: Gilberto2k10 (PS4)

(#3825) Kiskutya válasza Saca0311 (#3822) üzenetére


Kiskutya
veterán

vettem lcd-t es nyaralni is megyek:) amugy meg csak azert nem mondom vissza mert megvarom tavasszal hogy alkulnak a hd-s fejlesztesek es az alapjan dontok hogy melyik szolgaltato tetszik jobban. digit meg nem az ara miatt rendeltem meg regebben sok jo csatornaja volt ami a upc-nel nem legalabb is kabelen nem volt gondoltam megprobalom es amennyit en tevezek meg egy 72-es teven nezheto is volt de lcd-n SZAR! ez van.

hmm...

(#3826) Saca0311 válasza Rick4 (#3823) üzenetére


Saca0311
tag

Hát azért ez hülye példák. Nekem a digi nem marad ki sose.
Egyébként a tescos cola finom:D

[ Szerkesztve ]

(#3827) Saca0311 válasza Gilberto (#3824) üzenetére


Saca0311
tag

Két nap alatt én se vettem még észre hogy kockás a digi...

(#3828) Saca0311


Saca0311
tag

Egyébként ha nektek szarakszik, együtt érzek, mert régebben 6 rugót fizettem egy wifis technológiás netért, ne tudjátok meg...De én örülök a Diginek, sok jó csatorna van.

[ Szerkesztve ]

(#3829) tojsz™ válasza Saca0311 (#3827) üzenetére


tojsz™
aktív tag

szvsz csatorna és időpont függő
ha szereted a sportot akkor ne digizz ;]

(#3830) m0rd0k válasza Rick4 (#3823) üzenetére


m0rd0k
senior tag

és jól gondolod teskós kóla minden igaz bár tescos termékek nem annyira rosszak már valaki irta hogy nestlé csinálja a csokikat pl :) de igaz ez az élmelet sacánál én ismerem :D,tvje meg nem lcdje van hanem 55 cm es crt és azon nem nagyon lehet észrevenni esetleg képszétesést meg kockaképet de simán türhető :)

Minden szinten,szinte minden.

(#3831) tojsz™ válasza m0rd0k (#3830) üzenetére


tojsz™
aktív tag

lehet hogy a nestlé készíti (csak nem mindegy miből! ;] )
......a maradékból :K

(#3832) Kiskutya


Kiskutya
veterán

probaltam teloval kepet csinalni hogy mit nezek most eppen de az a gaz hogy jobb let mint eloben biztos van valami kepjavito a telefonomban azert megmutatom:
[link]
[link]

hmm...

(#3833) Saca0311 válasza Kiskutya (#3832) üzenetére


Saca0311
tag

Basszus ez tényleg gané.

[ Szerkesztve ]

(#3834) tojsz™ válasza Saca0311 (#3833) üzenetére


tojsz™
aktív tag

és ez még alig látszik
élőben azért más ;]

(#3835) Kiskutya válasza Saca0311 (#3833) üzenetére


Kiskutya
veterán

:( igy van ezert irtam hogy szar. nem vagyok digitv ellenes csak amit latok arrol tudok velemenyt alkotni.

hmm...

(#3836) Kiskutya válasza tojsz™ (#3834) üzenetére


Kiskutya
veterán

jaja sokkal pixelesebb csak az igy kepen nem latszik.

ja a tv egyebkent samsung le37r82 es arkategoriaban az 1ik legjobb meg mielott valaki arra fogna.

[ Szerkesztve ]

hmm...

(#3837) Saca0311 válasza Kiskutya (#3836) üzenetére


Saca0311
tag

De akkor is, akinek crt tvje van, jobban megéri a digi. Már mostanába némi javulást észlelek, vagy lehet csak beképzelem. UPC-nél 5 rugóért huszun nehány magyar csatorna kicsit sok érte...Bár aki meg fritz, annak meg jobba upc.

[ Szerkesztve ]

(#3838) tojsz™ válasza Saca0311 (#3837) üzenetére


tojsz™
aktív tag

a legjobban a projektoros tvseknek éri meg :)
mert azon sem látszik annyira ;]

legalább is engem nem zavar annyira :(
bár a sportokat nem nézem meg a coolt meg rtl tv2 stb
tulajdonképpen csak keveset nézem, lehet ezért :D

persze bekapcsolva be van
tehát háttértelevíziónak kiválló
képesrádió

[ Szerkesztve ]

(#3839) Saca0311


Saca0311
tag

Ki szokta nézni a hűtlen házastársakat?:DD

(#3840) Kiskutya válasza Saca0311 (#3837) üzenetére


Kiskutya
veterán

van a masik szobaban 1 55os tv azon egesz jo a digi. upc-t se szeretem de az lcd tvt nezok szamara jobb igaz en a upc kabelt lattam a direct nemtom milyen. mivel en sem tevezek sokat nem nagyon zavar bar 1 hd-s discovery lehet hogy le tudna kotni 1 jo par orara:)

egyedul az f1-et fogom sajnalni hogy igy kell neznem:(

t-home-rol tudtok valamit?

[ Szerkesztve ]

hmm...

(#3841) Saca0311 válasza Kiskutya (#3840) üzenetére


Saca0311
tag

Amíg van a forma 1, addig dugd be a hagyományos tv antennádat.:DDD Vagy azon még rosszabb?

(#3842) Rick4 válasza Saca0311 (#3841) üzenetére


Rick4
félisten

dehogyis, sokkal jobb a kép, eleve nincs blokkosodás, élesek a kontúrok, ráadásul ott 720X576-os képfelbontással jön a kép, míg a digi az rtl klubot 480X576ban nyomja. elsődlegesen mondjuk ennek is köszönhető, hogy olyan amilyen...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3843) Kiskutya válasza Saca0311 (#3841) üzenetére


Kiskutya
veterán

jaja tenyleg igaz meg ugy nem probaltam ki vennei kell 1 antennat mert az nincs.

[ Szerkesztve ]

hmm...

(#3844) Saca0311 válasza Kiskutya (#3843) üzenetére


Saca0311
tag

de a szobaantennával szellemképes...

(#3845) Kiskutya válasza Saca0311 (#3844) üzenetére


Kiskutya
veterán

kiprobalom ahogy tudokszerezni 1 szobaantennat.

hmm...

(#3846) D600 válasza Gilberto (#3824) üzenetére


D600
tag

Lehet az LCD olcsóbb, de engem nem fogtak meg ezek a háttérvilágításos tv-k. Erre a plazma az igazi. Többet fogyaszt, de a látvány magáért beszél. Egyébként is az OLED kijelzőké a jövő.

(#3847) Rick4 válasza D600 (#3846) üzenetére


Rick4
félisten

nem tudom mire gondolsz, de azonos képátlónál a plazma olcsóbb, mint az LCD, ráadásul az oled tv halott dolog, a lézertévé a jövő.. ;)

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3848) D600 válasza Rick4 (#3842) üzenetére


D600
tag

Biztos azért, mert be akarják vezetni a 16:9 arány helyett a 9:16-ot. :DDD

Amúgy honnan tudod, hogy melyik csatorna milyen felbontású? Beltériről?

(#3849) Rick4 válasza D600 (#3848) üzenetére


Rick4
félisten

nem, van egy skystar2-es műholdvevő kari a gépemben.. ;)

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#3850) Saca0311 válasza Rick4 (#3849) üzenetére


Saca0311
tag

:C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.