Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
Van valakinél eladó 4soc monarch és valamilyen szintezős low lvl insight? Sajnos a lyukasztásokkal nincs szerencsém.
-
Kiss_R
tag
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911
üzenetére
Cow Kingre is érvényes az első leölésért járó emelt drop, mint az Act bossokra?
Más: átnéztem végül pár trade oldalt meg reddit topikot a Death's Fathom miatt. Én először azt hittem, gazdagság lesz itt, mert a cold sosoknak BiS fegyver, de viszonylag ritkább drop az item típusa és szintje miatt, és azért a rollok sem lettek rosszak. Aztán a valóság: mégis "csak mid tier roll", ez kb Vex-et vagy Ohm-ot ér, esetleg ha megfuttatom valahol, talán adnának érte Lo-t, de komoly értéke itt is a 28+ cold pierce-nek van úgy, hogy 30 a max. Ennyiért nem éri meg vesződni vele, a palámhoz kéne kapásból 2 Lo rúna, és akkor még kell 1-2 unique is, a csicska pedig még mindig tescos cuccokban rohangál. Szóval inkább indítottam egy sosot is, frozen orb-hydra build lesz, pár dolog már megvan hozzá amúgy is, nem kell a nulláról kínlódni vele. -
Kiss_R
tag
A ladder only dolgok hogy vannak most a Resurrectedben? Csak a set upgrade és a pár új runeword van ladderhez kötve?
Ezek működnek most nonladderben is?
- Über Tristram
- Über Diablo
- non-resurrected runewords
- unique item upgrade -
Kiss_R
tag
Érdekes a public trade: králtam N Raven Frost O PG-s játékot. Első jelentkező 12PG-ért adott volna majdnem max AR, low dexest, de vagy kidobta a játék, hagy kilépett inkább. Második 247AR/20dex Sur vagy annak megfelelő.
Harmadik végül sikerült, 241AR/20dex Pulért végül, sajnos PG-t nem fogadott el. Persze ő is Umról indított.Más: ez mit érhet (SC ladder)? Az egy szem Ohm mellett ez a második értelmes drop nálam eddig, a tonnányi hulladék között.
-
Kiss_R
tag
Kénytelen leszek megválni a pg-ktől akkor, 50 van készleten kb. Meg reménykedek, hátha valamelyik mob méltóztatik dobni valami értelmes itemet. 3-4 socketes armorok (nem ED-sek) eladhatóak még, vagy nem érdemes velük foglalkozni? Esetleg még a Titanst megpróbálom eladni vagy elcserélni egy Gore+Raven kombóra, de mivel nem eth, így az sem lesz könnyű, gondolom.
-
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Én random unique (ha nincs, akkor ami esik, folyamatosan cserélve) itemeket szoktam csicskára tenni, amíg nincs más (figyelve a resistekre, ias-re, allskillre, dam-re), bár szintezéskor nem erőltetem a csicskát, mert elbotlik egy kőben, és már halott is.
wm2: Hellforgeot hogyan nyomassam, mire gondolsz? Mindig kreálni egy karaktert, elvinni hell HF-re, törni, törölni, majd kezdeni elölről? Vagy random playert húzzak el addig, és reménykedjek, hogy a dropot odaadja a rushért cserébe?
-
Kiss_R
tag
Zealothoz milyen fegyver van olcsóbban (Um ár környéke), amivel lehet is haladni? Jelenleg Lightsabre-t használok, ami úgy elmegy kategória (bocizáshoz már nem elég a sebzése). Az attack speed miatt nem nagyon hagynék fel a Phase Blade-ekkel, így kiesik a Black. Vagy a Zealot ennyit tud budget verzióban, és akkor Pit-Tunnels-CS-WSK körök, amíg kiesik egy Lo? Gore Rider nincs még, az dobna kicsit a hatékonyságon, de eldöcögök a 35% CB-vel is.
-
Kiss_R
tag
válasz
shotika
üzenetére
Cube lyukasztással, ha az 5 socetet beadja, jó Obedience alap. Larzukkal 6 lyukas lesz, az BotD-nak megfelelő, de csak ha van fölös Zodod. Később eladni nem fogod tudni, ha belerakod, mert nincs rajta 15% ED, és nem is War Pike. Ha nem minmaxolsz, akkor szerintem jó kis alap ez, én cubeolnám, és reménykednék az 5 lyukban.
-
Kiss_R
tag
Raven Frostnak (nem perfekt) mi az ára mostanság sc ladderon, ingame currencyben?
-
Kiss_R
tag
Bocizás nem megy, dmg hiányában act2-ben vesztegelek még. Az A1-2 lvl85-ös helyeket takaríthatom, de még érdemi loot nem jött ezekből.
Most legalább esett egy Ohm Rocky waste-ben random mobból, már csak egy másik kell, és el lehet gondolkodni egy Griefen. Aztán még egy Lo, hogy legyen forti is... -
Kiss_R
tag
Nem tartok még ott, nem tudok benne segíteni
Ko már annyira nem aktuális, esett egy Lum, így össze tudom cubolni.wm2: megköszönöm, ha félreteszel egy hauberket. Sajnos az a legnagyobb könnyű páncél, ami valahogy kinéz a palán. Nem mindegy, milyen a kinézet, amikor aprítunk
A droprate még mindig piszok vicces. Huszonpár százalék MF-el is hullik az unique item, de természetesen - a most esett Titan's-on kívül - mind kuka. Sok közte az elite szintű is, de pl egy Gore ridert nem ad be, miért is adna...
-
Kiss_R
tag
Üdv!
Trade-re vevő lenne valaki, SC Ladderen? Kéne egy 3 OS Great Hauberk és egy Ko rúna. A rúna képtelen esni, a GH sem jön össze, a 3 lyukat nem adja be a cube (2 meg 4 természetesen simán összejön). Adnék cserébe 3 vagy 4 lyukas Dusk Shroudot, PG-t, socket nélküli Trashert, Tal maszkot; ilyen nem sokat érő dolgaim vannak egyelőre. -
Kiss_R
tag
Ber továbbra sem esik, de legalább a travincali jómadarak kidobták az első Gheed charmot. Természetesen low roll a MF-ra

-
Kiss_R
tag
Ha már ritkább buildek, a rabies druid sem lenne rossz, bár elég drága az endgame gear hozzá; mid gameben nem tudom, életképes lehet-e. A terjedő ragálynak is van egy bája.
Talán ez is kap némi pozitív törődést a blizztől. -
Kiss_R
tag
Asszem ma visszamegyek Travincalozni, mert sosem lesz meg a CoH. Most megjött a kedv hozzá, 1,5 hete nem Diabloztam. Még a Riftsin változaton gondolkodtam, nagyon mókásnak tűnik.
“uhh áhh” “híjjjá híííjjáá" - kezében a láncos buzogány, BDSM

Fendes amazont néztem, sosem volt olyanom (mondjuk javazon sem), érdekesnek tűnik az is.
-
Kiss_R
tag
"Socket quest az 20fg. Az kb mal."
Ez normálon ennyit érhet? Mert rendes karakter végighúz valakit normalon talán 15-20 perc alatt, teleport nélkül. Én 3x mentem el Larzukig kiskarival Sigon+Cathan set itemekkel, Crushflange-vel és Manald heallel kicksinnel, egy kör volt 1,5 óra.
-
Kiss_R
tag
Én most is csináltam kicksint, és elég erősnek tűnik így is, bármit gond nélkül farmolok vele p1-ben (p8-at nem próbáltam). Gear még nem is maxos (se CoH, se Mara, se Anni), és a csicska sem állandó segítő, igazából nélküle is vígan elvan. Nagyjából egy Ohm árában vannak a cuccai. Persze ha kap buffot, örülünk Vincent.
-
Kiss_R
tag
Meglepő biznisz tegnap: pitben esett egy 425 def körüli AP 4soccal. El sem akartam tenni, miután megnéztem (van raktáron két 470+ defes, 0 és 4 soc), de csak győzött a gyűjtő mentalitás. Utána benéztem a lobbya, hátha kínálnak valamit jó áron, erre nem ott van a game "n ap 4sox o mal" címmel? Mule karaktert nem is látott ez a trashnek tűnő item (AP nekem esik egész jól, 4socket is megvan hamar egy speedrunos kiskarival Larzuknál - ed-s nyilván nem esik...), és beesett egy mal, ha már Travincalból nem jön semmi jóság.
-
Kiss_R
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Arra gondoltam, kiskarit nulláról normal larzukig elvinni, csak a socket küldiért. Cserébe én is végighúznám a kolléga nullás karakterét normal larzukig.
De ha neked épp hell larzuk kell, azt is fel tudom ajánlani. -
Kiss_R
tag
Üdv!
Larzuk questekre van valakinek szüksége?
Kellene még 1-2 socketelési lehetőség, cserébe én is végighúznék eddig erre a célra karaktert. -
Kiss_R
tag
Az ilyen 20-as rúnapakkok mennyit érnek, nem fg-ban?
Amn, Ral, Sol, Thul, Ort gyűlik szépen. -
Kiss_R
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Pm-ben majd dobsz egy elérhetőséget? Este 7-8 körül tudok majd géphez kerülni, megboltolhatnánk ezt az obediencet.
-
Kiss_R
tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nekem a uniqueok kellenének, de nem nagyon tudok mást adni értük, ami ér is valamit.
Esetleg egy um rúnát, de akkor a Duress is tolódik, amíg nem esik másik. A CV tűnik még a legelfogadhatóbbnak ezekért cserébe.Szerk.
Csicska még nem tudja viselni, 80-as szintű, infinity vagy pride meg nagyon messze van, obediencet szánok neki egyelőre, kicksin mellé. -
Kiss_R
tag
Üdv!
Kérnék egy kis price checket. Eth CV 0 sockettel és ED nélkül megér egy Stormshield+Fleshripper+Dungo öv (utóbbiból persze nonperfect) kombót? Vagy mal rúnát?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Huawei E5785Lh-22c hordozható Wi-fi Router, 4G/LTE
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Harmadik végül sikerült, 241AR/20dex Pulért végül, sajnos PG-t nem fogadott el. Persze ő is Umról indított.

No meg a kick dmg sem olyan sok rajta, mint a Sigon lábbelin. Úgy általában, a Sigon set nagyon beteg, kis szinten közelharcosnak rettenet hasznos.