Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
válasz KubanitoS #89916 üzenetére
Hogy legyen egy ellenvélemény is, én ebben a seasonben crusaderrel kezdtem, solora nagyon adja, sajnos a meta meg leszarja. Barb, dh ment mellette soloban, szerettem mindkettőt de már unom, egyedül a LON Bombard érdekel még.
Úgyhogy monk leszek köv. seasonben, az remélem groupra is jó lesz, meg solora is. Néha group gr-t is kipróbálnék már.dgabor: GR45 simán megvan, mondd milyen karaktered van, csak találunk neked egy buildet rá.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz WhiteWalker #92614 üzenetére
Ugyanaz. Felfrissíti a karakter és item poolt. Van iniciatíva újra játszani az embereknek.
-
DaveHutt
őstag
Érdekes, hogy mit tesz egy patch a karakterekkel, WD-vel van tele a szerver, monk szintén gyakori, talán DH is.
Első seasonöm Wizarddal, lenne egy kérdésem, már persze azon kevés emberhez, aki játszik ezzel a kaszttal. Firebird Archon buildhez minden item megvan non-ancientben, legendary gemek 45-ösek, para 500 vagyok.
Vajon hanyas solo GR-t tudnék ezzel a karakterrel lehozni? GR55 felé nem mertem eddig menni, nem érzem még a buildet, seggelek néha Archon leesésekor. Dmg lenne azt látom, mert elite-eket van hogy egylövésezi.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
Speedfarmra van most felcuccolva a karakter, munkából sajnos nen tudom átcuccolni. De szép lenne pedig... Minden item megvan, tehát full Firebird, Chantodo, Endless Walk set (chantodo orb és vmelyik armor ancient, endless walk trágya sajnos, de legalább van), lvl45 leg gemek, paragon 500. Este dobok linket, ha úgy könnyebben megy (cdr, chc, chd nem megy fejből.)
Milyen builddel farmolsz rá? Sima riftet (hanyas tormenten?) vagy GR-t ajánlasz farmra?
Egyszerűen el vagyok veszve még basszus. Előző két seasonben tudtam, hogy mit bír a barb, crus, dh, de itt most teljesen sötétben tapogatózok.Tehát összességében a potenciál megvan a kasztban, valahogy majd csak kihozom belőle, amit lehet.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
-
DaveHutt
őstag
válasz tibee77 #92774 üzenetére
Én ma életemben először voltam publicban dps, gr75-öt mentünk, firebird wizarddal. Átcuccoltam gyorsan a második meccs után full dmg-re, hadd szóljon. Első meccsen solo builddel még bírtam is, na de utna... A buffok mindig random jöttek, amikor nekik kellett, úgy a végére már legalább a nagyobb mobokra sikerült eltalálni. Estem, botlottam. Meccs felében csak kite-oltam. Na de azért jó érzés 200-800 billiót critelni.
Edit: nincs vmi ph!-s klán, ahol ne adj isten értelmes emberekkel tudunk farmolni?
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz Vistaboy #92799 üzenetére
Nekem 3 napnyi farmolásba tellett egy k. Focus ringet kifarmolni Torment X-en. Megvolt már minden Flashfire-höz, még egy jobb non-ancient Wand of Woh (!) is.
Azóta eltelt egy hét, lett egy másik wizardom. Az egyikkel Torment XI speedfarm megy (továbbra se látom értelmét a XIII-nak, egyelőre csak szenvedés a legtöbb karakternek, speedfarmra nem való), felváltva gr55 2-3 perces gemupokkal. A másikon 4/6 ancient Firebird set, amire még nincs ancient Chantodo fegyverem. Ezzel random, alig odafigyelek módbab GR70 simán ment, és sztem menni fog 75-80 között is, ha odafigyelek.Ergo: farmolj, és ne add fel.
-
DaveHutt
őstag
válasz tibee77 #92862 üzenetére
Na és pont ezért nem fogok group GR-ezni. Már bocsánat a kivételnek, de a hülye supportok mindig elszaladnak, engem onehitelnek a mobok.
Ja egyébként azzal is a tököm televan, hogy paragon 650-nel GR75-öt soloban letolok, de Gr80 groupba vagy gear, vagy alacsony paragon indokkal senki nem akar bevenni. Gr75-öt meg minek menjek groupban, ha soloban is megy.
Azt hiszem nekem ennyi volt a season.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz _ocsisajt #92883 üzenetére
Thorns csakis. Minden cuccon, amin beadhatja a 9500-at (asszem chest, belt meg még vmi/shoulder?), azt kell tekerni. A többi szorzóval többet ér, mint 1000-1300% mellé még 15%.
Kökény: mi tegnap 4en toltuk Torment XIII-at, 2 VyrRasha Archon wizzel (Nemesis, CoE helyett Ancient Parthan Defender+Halo of Arlyse), plusz egy LTK monk Nemesissel. A negyedik karakter egy leecher volt. Nekünk is ment szépen a rift.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
Főleg, hogy craftolni kell a Hellfire-t, nem találni. Erre viszont ajánlom az Über channelt, ha összegyűltök négyen, fél óra alatt megvan 15-20 amuletre elég alapanyag. Abból már vmi értelmesebb kijöhet.
ZrogNV: százalékot ad hozzá, nem teljes összeget, ezért statok között érdemes figyelni még. Biztos több kell mint 12,5%.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
Srácok csak nem most kezdődött véletlenül az új szezon? Nekem meg le sincs töltve a gamma, pff.
-
DaveHutt
őstag
válasz Lézerparaszt #93779 üzenetére
Dögöljek meg, nem hiszem, hogy egy full settel, mellé random cuccokkal megy a Torment X. Jó az Torment VI-VIII-nak is.
-
DaveHutt
őstag
válasz mikromanus #93791 üzenetére
Public 4 fős Nephalem Riften, Hard fokozaton elmentünk 1,5 óra alatt lvl42-ig. Utána megláttam egy klántagot TVI-ot farmolni DH-val, és bekéredzkedtem. Estére már én is TVI-on voltam.
Más: aki kezdett Monkkal, meséljen már nekem, hogy éli túl a rifteket. Dmg-re fasza az Uliana, TVIII megy normális ring, amulet és EP fegyver nélkül. Viszont néha csúnyán seggelek, annak ellenére, hogy Harmony, NDE passzív van, Epiphany/Desert, Mantra of Salvation/Agility megy.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
-
DaveHutt
őstag
válasz mikromanus #93825 üzenetére
A WW build mióta életképes? A Wastes setről season 5 óta csak rosszat hallok, hogy küzd GR60 felett.
-
DaveHutt
őstag
válasz mikromanus #93827 üzenetére
23 ezer strengthszel melyik build nem tudná ezt megcsinálni?
-
DaveHutt
őstag
Na egy kis elmélkedés a solo monkról, és az eddigi seasonről.
Először is az 1-70 leveling élvezetes vele, ott még van elég toughness és LTK-EP kombóval visz mindent. Ezután összehoztam az Uliana setet, ment simán. Viszont az a retkes Fist of Az olyan nehezen esik, hogy hamarosan utána (értsd: egy órán belül) meglett a teljes Sunwuko LTK build (az egy szem hiányzó Rivera Dancers). Az Uliana Torment VI-ra az elején nagyon papír, kell hozzá a Spirit Guards, Lefebre, Esoteric, utána TIX-ig elvan. Eddigi kezdő karaktereimből talán ez a leghurkább Toughnessben, még a Wizard is jobb volt Tal Rashával
(WD-t nem próbáltam még, de úgy hallottam az azért jóval tankosabb). No ezt követően felcuccoltam a Sunwuko LTK-t, InGeom is lett tegnap, most már megy a GR55, TXI speedfarm. Még egy Unityt kerítek, és neki állok a nagyobb GR-eknek is. Esetleg átnyargalok utána a Raiment Gen buildre, bár egy darab ancient fegyverem nincs hozzá, ami biztos visszafogja majd.Néhány kérdés: melyik a legkönnyebb Monk set dungeon, amit ki lehet húzni a Journeyhez? LTK buildet próbált vki GR75 környékén? Melyik builddel tudom simán lehozni a GR75-öt Para500-600 körül? Csoportos GR nem igazán érdekel, azzal előző seasonben elvették az életkedvem, maradok inkább soloban.
Összességében: jó karakter, változatos setekkel, de nem lesz a kedvencem. Az hogy a többi karakterrel ellentétben a setek legtöbbje semmi toughnesst nem ad, és a kiegészítő cuccok nélkül hullik, mint a légy, ez egy közelharcos karakternél nagyon gáz. Akkor már FC barb, ami tényleg oneshotol, vagy egy Crusader.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
No kérnék egy kis segítséget. Ismét új sezlony, egyetlen eddig számomra ismeretlen karakterrel: WD.
Valóban ennyire fos a Jade Harvester set, vagy csak sztem? Manajuma set van most hozzá, meg lett tegnap Endless Walk, hiányzik még Bane of the Trapped, Esoteric, Ring of Emptiness és Sacred Harvester hozzá, magyarán a fél build még, és Torment VII a max, afelett egylövéseznek a dögök.
Érdemes még ezzel a settel bohóckodnom, vagy inkább pakoljam fel a frissen kifarmolt Heltooth settet, esetleg keressem meg az utolsó Arachyr cuccot farmolásra? Illetve megvan a full Zunimassa még, meg egy Starmetal Kukri (meethogy ezt bezzeg dobott a kocka). Azzal lehet vmit kezdeni TX-ben?
Melyik endgame set való speedfarmra?Ma még kihúzom bele a két legendary gemet, aztán sztem megyek más setre. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest