- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ooooobi
senior tag
válasz
Donvit078 #13629 üzenetére
Nincs benne semmi égés, nem tudom häny online jätékkal próbältäl eddig jätszani megjelenési napon, én nem nagyon tudnék olyat mondani ami a nagy nevek közül amikben nem lettek volna kisebb nagyobb fennakadäsok. Személy szerint aha nem tudok belépni este majd mäsnap próbälkozom, ennyi év utän azon a pär órän mär nem múlik semmi.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Ez minden csak online játéknál így van, hatalmas sorban állások, lagok az elején. Nem csak itt, minden MMO-nál ez szokott lenni.
Úgyhogy tényleg készüljön mindenki, hogy 15-én esetleg nem jut be azonnal a szerverekre, vagy ha bejutott, esetleg kidobja a rendszer, vagy lagot tapasztal. Persze közel sem biztos, hogy lesznek lagok, vagy nehéz lesz a bejutás, de semmi sincs kizárva.
@Cyberbeni: Teljesen sarkítod a dolgot, nyilván nem fog mindenki hazateleportálni, nyilván nem ül le mindenki egyszerre a gép elé, ettől függetlenül bőven előfordulhat, hogy nem lesz zökkenőmentes a rajt.
-
válasz
Pedig en fogadni mernek, hogy az elso egy oraban a jatekosok 30%-a kb. nem fog tudni bejutni 10 probalkozasnal kevesebbol s ez meg a jobbik eset lesz szerintem.
Mivel ilyen tomegu ostrom csak a megjelenes utan lesz par oraig nem eri meg a blizznek x plusz szervert hadrendbe allitani, inkabb elturik a beszolasokat a forumokon, aki akarja az ugyis nyomni fogja egy sor morgolodas utan is.akela91: Jaja, beta hetvegen en is igy csinaltam, este raneztem, nem engedett be, reggel 7-kor elsore ment a login.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest