- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
Wolverine #18912 üzenetére
Tudtommal - és a letöltött csomagot átvizsgálva, txt-t elolvasva - semmiféle gyári file-on nem változtat a mod. Plusz file-okat másol be a könyvtárba, és azokat használtatja a videókártyával direct3D rendering esetén, egy d3d hook segítségével. Kb ugyanaz, mint a fraps - rárajzol a képernyőre egy extra effektet/infót. Sehogy nem avatkozik be a játékba, sem a memóriába, sem a vinyón a file-okba. Legalábbis ezt állítja.
Namost a játék könyvtárába idegen fileokat másolni is tilos/tiltott? (a saját gépemen csak azt csinálok már amit akarok..)
Fraps tiltott?Ja, (szerk): nem a "sötétségével" van bajom a pályáknak, hanem ezzel a homályos, maszatos, láthatatlan összhatással. Hogy az első pár helyszinen alig láttam valamit, csak hogy támadnak, de nagyon, én meg kattingattam vaktában, azt vagy eltaláltam őket vagy nem. Sokszor a laptop képernyőjét kellett forditgatnom, különböző szögekben megnézni, hogy mi is az ami ott van a képen.. jéé, egy hordó. Oké. Aztán a belső helyszineken, pl templom, vagy pincék már egy fokkal jobb volt, ott csak szimplán sötét volt, de legalább nem volt maszat az egész képen, mintha rátüsszentettem volna és elkentem volna
D2-ben tetszett, hogy ugyanazon a pályán volt este is meg nappal is. Oké, legyen éjszaka, legyen sötét, igy reális, adja meg a filingjét a dolognak. De legalább legyen esélyem, hogy rendes fényben is megnézhessem a pályát, mer amúgy a graf. gyönyörü, és fantasztikus.mobal:
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vírusirtó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Nintendo Switch
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest