Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
krisz768_ #2557 üzenetére
Én most a Fiasp miatt raktam fel egy Libre3-at megint, majd úgy fogok időpontot kérni, hogy mire ez a két hét lejár akkor rakják fel a próba szenzort, de azért kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
Ez a Fiasp egyelőre nem megy még nekem, ki kell találjam még hogy mikor adom be meg mennyit..
Ez volt most a reggeli kísérletem, hát elég rossz lett és nem teljesen értem, hogy miért, mert teljes kiőrlésű zsemlét ettem, zöldség is volt benne, nem kellett volna ennyire felszaladjon. Leginkább itt is várnom kellett volna vagy 10 percet szerintem a beadás-kaja között. Két pent kaptam (előretöltött pen-ben adják.), van még időm gyakorolni, csak arra számítottam hogy tök jó lesz elsőre is
Ja és még meg kellett növelnem a bázis inzulin adagot (tresiba) is, azzal is kísérleteznem kell még.
Új hozzászólás Aktív témák
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest