Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz768_
tag
válasz
-FreaK- #2554 üzenetére
Lehet majd én is kérem a Fiasp-ot, szeptemberig van időm eldönteni, akkor megyek legközelebb.
Medtrumról senki nem tud semmit, hiába támogatott semmi nincs róla, pedig próbáltam kideríteni ezt azt. Külföldön véleményeket is alig találtam.
A guardian 4 próbacsomag holnaptól rendelhető azaz 1.-től. Erről időközben pedig megtudtam ezt-azt redditről: Többen írták hogy megbízható szenzor, nem úgy mint a régebbi 3-as. Kalibrációt csak indításkor kér, vagy akkor sem ha 4? órán belül indítunk újat.
Természetesen holnap nem dolgozik aki rendeli a próbacsomagokat, szóval marad jövőhét.
Viszont egy fontos "újdonság": a Guardian 4 drágább, pontosan nem tudom mennyi de a 3 havi 30k helyett inkább 40k környékén van. Még mindig sokkal jobban megéri, és nem lenne probléma, de hogy erről szintén nem volt tájékoztatás.....A feltételekről én is írtam korábban.
vicc kategória, hogy rossz kontrollodnak kell lennie, hogy legyen szenzorod.
Pumpára váltani amúgy lehet támogatottan, de csak a 2 év kihordási idő után. Vagy a teljes ár a másik választási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest