Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisz768_

tag

válasz -FreaK- #2554 üzenetére

Lehet majd én is kérem a Fiasp-ot, szeptemberig van időm eldönteni, akkor megyek legközelebb.

Medtrumról senki nem tud semmit, hiába támogatott semmi nincs róla, pedig próbáltam kideríteni ezt azt. Külföldön véleményeket is alig találtam.

A guardian 4 próbacsomag holnaptól rendelhető azaz 1.-től. Erről időközben pedig megtudtam ezt-azt redditről: Többen írták hogy megbízható szenzor, nem úgy mint a régebbi 3-as. Kalibrációt csak indításkor kér, vagy akkor sem ha 4? órán belül indítunk újat.

Természetesen holnap nem dolgozik aki rendeli a próbacsomagokat, szóval marad jövőhét.
    Viszont egy fontos "újdonság": a Guardian 4 drágább, pontosan nem tudom mennyi de a 3 havi 30k helyett inkább 40k környékén van. Még mindig sokkal jobban megéri, és nem lenne probléma, de hogy erről szintén nem volt tájékoztatás.....

A feltételekről én is írtam korábban. :W vicc kategória, hogy rossz kontrollodnak kell lennie, hogy legyen szenzorod.

Pumpára váltani amúgy lehet támogatottan, de csak a 2 év kihordási idő után. Vagy a teljes ár a másik választási lehetőség.

Új hozzászólás Aktív témák