- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, végülis első volt relatíve kemény, második kettő már nem volt nehezebb a DX1 bossfightjainál. és ott is megvolt, hogy kellett valami, ami nélkül kemény volt a csata. killphrase, poroltó, automata shotgun robbanólőszerrel, illetve a dragon tooth. Walton Simons nonlethat kiütése azért volt annyira kemény, mint az első boss.
integritással kapcsolatban meg annyit mondanék, hogy most másodikra elkezdtem úgy játszani, ahogy az eredetivel: szép dolog a nonlethal, de akkor mire használná az ember az automata shotgunt?
. tapasztalat az, hogy ez nem a thief, hogy ez a megoldás ne múködjön. és nem is a Crysis, hogy az AI ügyesen kezdjen neki bekeríteni/kifüstölni (cloak, nagyugrás, nehéz cuccok dobálása, gyorsfutás? mintha csak a deus ex augjait láttam volna viszont).SPOILER:
másodikra halál nélkül kiütöttem a bullt is, második két boss meg elsőre is lement halál nélkül/1-2 halállal. a kulcsszó villanógránát, valamint palackdobálás volt. meg az automata shotgun. automata shotgun >> gépágyú.egyébként az még, hogy csak fpsekkel játszott... nekem ez inkább emlékeztetett a final fantasy 7-8 bossharcaira (amiben bennevolt pár női karakter dizájnja is). fpsek között utóbbi években a szigorú értelemben vett bossharcok kihaltak, ld crysis, stalker, fear 1-2... deus exben ugyan volt ilyen, de Anna és Günther killphrasevel kiüthető volt, a Simons elleni harc pedig általában 2mp alatt ért véget: az mkár eléggé a játék vége felé volt ahhoz, hogy mind Simons, mind Denton nagyon tápos -és dragon tooth karddal felszeretl- legyen.
chungee: azzal tudod aktiválni, hogy mindkét csövön lőjjön egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. tapasztalat az, hogy ez nem a thief, hogy ez a megoldás ne múködjön. és nem is a Crysis, hogy az AI ügyesen kezdjen neki bekeríteni/kifüstölni (cloak, nagyugrás, nehéz cuccok dobálása, gyorsfutás? mintha csak a deus ex augjait láttam volna viszont).