- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
SPOILER
Ha a két Heavy-t mindjárt az elején kikapom, akkor a jobboldali ott esik hanyatt a kábulattól, ahol később ledobják a kockát. Emellett 2 őr szintén ott van fedezékbe egy betonkocka mellett.
De találtam már hullákat az emeleten is, szóval nem tudom mitől döglenek, csak hogy megtörténik.
Am végre sikerült, de volt para itt is... Mikor már a robotnak is vége*, csak a két sniper van hátra, mindenki csak alszik, semmi gáz...
* - A baloldali egy szál gépfegyverest félúton a visszaszámláló robot fele lőttem le, és kezdtem el az ellenkező irányba vonszolni, miközben sniperrel lőttek... Mert hogy simán tol egy sprintet a robbanni készülő gépsárkány felé...
...nyomok egy nonlethat takedown-t a magasabban levőre, mire Adam egyetlen ütéssel beküldi a mélybe...
Szerencsére túlélte, vagy legalábbis a HUD azt mutatta...
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest