- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tisztaszesz
üzenetére
stabil a rendszer? prime95 smallFFT+furmark kombót bírja együtt 15percig stabilan? ez lehet furán hangzik, de a játék nálam 60-80%on terheli általában a procit (q6600@3.0, gyakorlatilag q9550 teljesítmény) úgy, hogy durván GPU limites vagyok valszeg.
próbáld meg alacsonyabb beállításon, aztán ha úgy megy, akkor lehet növelni a dolgokat, ameddig kiderül, hogy min is akad ki.
memóriát nagyon nem terhel (szerintem giga alatt van), viszont cpu és gpu intenzív.
automata beálítás fura, nekem is felajánlotta az 1080pt olyan beállításokkal,hogy még 720pben is szaggatott

Új hozzászólás Aktív témák

- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Foxpost károsultak - 2026
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vallás
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest