- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tisztaszesz
üzenetére
stabil a rendszer? prime95 smallFFT+furmark kombót bírja együtt 15percig stabilan? ez lehet furán hangzik, de a játék nálam 60-80%on terheli általában a procit (q6600@3.0, gyakorlatilag q9550 teljesítmény) úgy, hogy durván GPU limites vagyok valszeg.
próbáld meg alacsonyabb beállításon, aztán ha úgy megy, akkor lehet növelni a dolgokat, ameddig kiderül, hogy min is akad ki.
memóriát nagyon nem terhel (szerintem giga alatt van), viszont cpu és gpu intenzív.
automata beálítás fura, nekem is felajánlotta az 1080pt olyan beállításokkal,hogy még 720pben is szaggatott

Új hozzászólás Aktív témák

- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest