Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Na csak vissza kell menni ezert a sidearm-ert.
-
oriic
HÁZIGAZDA
PC-n szeptember 15-ig 40%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Shadowkeep és a Forsaken ha valakit még érdekel.
https://store.steampowered.com/app/1090200/Destiny_2_Shadowkeep/
https://store.steampowered.com/app/1090150/Destiny_2_Forsaken/
_______
Valaki észrevette, hogy Level 31-es játékos volt egyik legutóbbi videóban? Megemelik a szintet is úgy tűnik a Beyond Light-ban.
Nem saját kéP:
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bungie. Huntert. Nerfelni? Nem warlock exotic ez, hogy órákon vagy legfeljebb napokon belül kikapcsolják majd "javítsák".
Az a gond, hogy így mintegy 2 hónappal a megjelenés előtt demózva a stasis cuccokat nem tudom eldönteni, hogy bungo még inkompetensebb mint valaha vagy csak elkezdték implementálni a leggusztustalanabb F2P játékokban alkalmazott P2W taktikát azaz vagy fizetsz a DLC-ért és lesz neked is rengeteg broken/OP cuccod vagy nem, de akkor téged ültetnek fel arra a bizonyos rollerre. -
i@lex
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
redXIII
senior tag
Egy kis érdekesség , ( vagy bug) bár nem hiszem hogy túl sok mindenkit érint már. A régi raides fegyók amik megvannak, pl vaultban, felmennek 1360-ra ha mégegyszer kiszeded ugyanazt. Ha volt egy jó rollod régről, akkor kár volt betörni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bencus88
üzenetére
https://www.bungie.net/7/en/CrossSave
PS4 fiókodhoz hozzárendeled Steameset és menni fog. Én is Xbox-ról jöttem PC-re.
Viszont azt ne feledd, hogy ha a korábban elért tartalmaidat teljesen el akarod érni, akkor a DLC-ket (Amiket megvettél PS4-en) PC-n újra meg kell venned. (mert Cross-buy az nincs)
-
Bencus88
nagyúr
Nekem is csak úgy mondták epicet
köszönöm akkor leszedem steamen 
De ezek szerint akkor lehet tudom folytatni a ps4es karaktereket is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bencus88
üzenetére
" Steamen most ingyenesen le tudnám tölteni, de olyan infot is kaptam, hogy epicen jön majd a kiegészítőkkel együtt ingyenesen. Erre van dátum, illetve megmaradnak majd a mentések ha steamről átmegyek epicre?"
Ez az Epic ez honnan jött? Nem megy sehova a játék, marad kizárólag Steamen.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a kampány meddig lesz elérhető? Úgy olvastam majd ki fogják szedni. Steamen most ingyenesen le tudnám tölteni, de olyan infot is kaptam, hogy epicen jön majd a kiegészítőkkel együtt ingyenesen. Erre van dátum, illetve megmaradnak majd a mentések ha steamről átmegyek epicre? Nagyon köszönöm!
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
sp8787
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezek az uj superek abszolut semmilyenek ,gyakorlatilag 1 supert masoltak 3 classra a titane kimondottan bena, a warlocke semmilyen talan meg a hunter az egesz jo de azzal meg nem szeretek jatszani.
Na azt hiszem itt az ideje elengedni a jatekot egy idore es majd ha megjelent akkor madj kiderul milyen is lesz ez egyaltalan.
Amugy is a heten az exotic farmolas egy elmebaj majd lehet 2 het mulva ujra visszaugrok meg azokat farmolni. Igy is 1095-os szinten vagyok ugyhogy kezd is egy kicsit elegem lenni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jól néz ki. De azért megint még több mod-ot kapunk.

-
GAbre
veterán
Olyan jó,mikor bemész nyomsz 1 meccset,és se a meccset,se a daily missionöket nem számolja...
-
redhunter
senior tag
Nem tudom hogy volt e már,pár ingame jelenet az uj superrel [link]
-
l.skywalker
titán
Márpedig ez most am mindenhonnan folyik:
Destiny 2: Every New Detail From the Stasis Trailer | Game Rant -
-
i@lex
őstag
válasz
_Bishop_
üzenetére
Egyetértek. A gameplay mechanikája zseni.
És nem értik páran, amikor sírok egy-egy mindenki által istenített Sony exkluzív gameplayen....Játszol játékokkal, aztán elindítod a destinyt, és fellélegzel mennyire fluid, gyors, élménydús az egész csomag.
Beszéltek itt pénzről, lehúzásról, de a Ft/játékperc-et figyelembe véve, a legolcsóbb játékom a destiny franchise.
100 ezer forintom biztosan van az 1-2. részben, és összesen a kettőben együtt 10.000 órám.
10 forint/óra... Lehúzás.
Remélem az MS és a bungie idővel újra összeakad, és még sok-sok évig a térképen lesz a destiny.
-
_Bishop_
tag
Én azért játszom a D2-vel, mert a story-jával, zenéjével, képi világával, játékmenetével, rendszerével, stb olyan élményt nyújt, ami teljesen kilóg a mai sallang világháborús, nem világháborús és társaik shooterek közül.
Ha úgy nézzük, az összes franchise mindíg ugyan az a lehúzás évek óta csak néha kicsit más köztösben. Nem igen tudnak kitalálni semmi eredetit vagy újat, legfőképpen olyat nem, ami évekig odaköt... -
sting2
addikt
A " rajongóknak, rajongoktol" elv jut mindig eszembe amikor jön egy újabb kieg, de ennyi év után, ennyi beugró összeggel mint amit ez a cím kér.
Az a véleményem, hogy ez már nagyon régóta nem több mint egy nagyon jól sikerült " fogalmunk sincs hogyan kéne de nyomjuk mert veszik" projekt. -
-
i@lex
őstag
Az egyetlen játék aminek élvezem a pvp-jét, és még olyan katasztrofálisan rossz sem vagyok benne, engem csak ez érdekel. A PVE rövid időn belül mindig kifullad az ilyen típusú játékoknál.
Meg hát amúgy is, minek akarnál god roll fegyvereket, jobbat, mint a másiké, ha nem a pvp-ben való előnyszerzés miatt?!
Szokásos forgatókönyv lesz, ahogy mindig:
2-3 hónap pve, kiégett pve játékosok, hisztiző redditesek, mi meg pvp-zünk tovább, és várjuk az új szezont/dlc-t. És újra... -
Docci
senior tag
Ez még nem az a gameplay, amit én látni szeretnék.
Gondolom ez a fagyasztás a super-je az adott subclass-nak. PvP-ben ez érdekes lesz, hogyan tudják kiegyenlíteni a különbségeket a meglévőkhöz képest.
Egyébként remélem gondolkodnak a halasztáson, mert a november durva lesz. Eladási számaik földbe fognak állni.
D2 BL: Nov. 10. 50/70 euró
CoD: Nov. 13. 60 euró
Cyberpunk: Nov. 19. 60 euró -
oriic
HÁZIGAZDA
Ez még mindig mocsok jól néz ki.
-
saen
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Minden tartalom vissza fog jönni, főleg a raidek, csak idő kérdése.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Majd egyszer biztosan. Shoti catalyst kellene nekem is onnan de nem vagyok hajlando prestige-t tolni. Meg az is lehet fizetek vkinek h farmolja ki nekem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elert eredmenyeket nem fogjak szerintem nullazni.
-
l.skywalker
titán
Arról mit gondoltok, hogy amit most kivesznek tartalmat, de később esetleg visszakerül, akkor ott a már meglévő egyéni teljesítések is maradnak vagy full blankosan jön vissza? Vagy olyanról, mint a Tribute Hall ne is álmodjak, hogy valaha visszatér? Még van mit csinálnom benne, de már kivan tőle a szervezetem

-
l.skywalker
titán
válasz
Physicist03
üzenetére
Egy cikket másoltam ki, de be is van linkelve. Nekem is furcsa, miért tűnne el, habár lehet, hogy a szezon végén eltűnik és csak a rákövetkezőben jön vissza.
-
Physicist03
senior tag
A Prophecy dungeon nem megy ám sehová, nem értem hogyan került a leírásba. Minimális ideig nem lesz csak elérhető, ameddig szintre hozzák az új dolgokkal.
-
Docci
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rendben mennyen a DCV-be sokminden, de az exotic fegyok miért is mennek? Legyen a felsorolt exotic fegyok world droppok mint pl. a Monte Carlo. Azt ennyi.
Ne quest/raid útján lehessen megkapni. -
saen
veterán
Alapvetően engem ez nem zavar, mert játszottam már eleget a régi cuccokkal. Cserébe viszont elvárható lesz, hogy jóval kevesebb bug legyen, meg kevesebb probléma. Ügye ezért csinálják, ha ez nem valósul meg, akkor lesz igazán lehúzás szaga a dolognak. Cserébe viszont ha tényleg tudnak majd így rendesen tesztelni, akkor nekem nincs ezzel bajom.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az új tartalomra valók az új részek. De nem, bungie-éknál elgurultak a kerekek, inkább "megszüntetik" az alap játék 3/4-ét (amit ugye a játékosok egy része többször megvett már), mert "nagy".
Game as service, fine-tuned.

-
l.skywalker
titán
válasz
_Bishop_
üzenetére
Szerintem van létjogosultsága a dolognak, lehet, hogy ezeket már senki nem csinálja. Anno, amikor szinte csak ezek voltak, volt rá elég idő, de mostanság egy karaktert maxolni és mellette ezekkel is játszani már két embernyi időt igényel. Azért tudom, mert próbálom pótolni azokat, amiket novemberben kivesznek, de egyszerűen nem megy.
-
_Bishop_
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez azért sok egy kicsit nem? És legalább ugyan ennyi tartalmat vissza is tolnak?
Az exotic questek közül van olyan, amit mindenképpen meg kéne csinálni, ha még nincs?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
A simát gondolom. Azt úgyse tolta már senki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gondoltam hogy sok mindent kiszednek, de ennyit? o.O
-
l.skywalker
titán
Here's everything being removed from Destiny 2 at the end of this season
Destinations
Mercury
Mars
Titan
Io
The Farm
The LeviathanActivities
Gambit Prime
The Reckoning
Escalation Protocol
Black Armory Forges
Zero Hour
The Whisper
Crucible Modes: Supremacy, Countdown, Lockdown, Breakthrough, Doubles, Momentum Control, Scorched
Nightfall
Niobe Labs
The Menagerie
Prophecy Dungeon
The Tribute HallCampaigns and Seasonal Narratives
The Red War
Curse of Osiris
Warmind
Season of the Forge
Season of the Drifter
Season of OpulenceRaids
The Leviathan
Eater of Worlds
Spire of Stars
Scourge of the Past
Crown of SorrowExotic Quests And Drops
Sturm
MIDA Multi-tool
Rat King
Legend of Acrius
Sleeper Simulant
Polaris Lance
Ace of Spades
The Last Word
Le Monarque
Jotunn
Izanagi's Burden
Thorn
Lumina
Truth
Bad Juju
Anarchy
Tarrabah
Worldline ZeroCrucible Maps
Meltdown
Firebase Echo
Eternity
Solitude
Legion's Gulch
Retribution
Equinox
Gambler's Ruin
Vostok
Emperor's Respite
The CitadelGambit Maps
Cathedral of Scars
Kell's GraveStrikes
A Garden World
Tree of Probabilities
Savathûn's Song
Pyramidion
Festering Core
Strange Terrain
Will of the Thousands -
Docci
senior tag
Sokat nem hoz már a konyhára, igazán betehetnék a free to play részbe, ezzel is növelve a játékos bázist.
Ősszel meg lesz max 9 napjuk hogy eladják a játékot, mert a csapból is a Cp2077 fog folyni. Hozzáteszem joggal.Most néztem a Gotham Knights játék előzetesét, ami 2021 ben jön és tök jó gameplay van már a fejlesztők kezében jó grafikával. Ezzel szemben a Bungie még semmit nem mutatott a novemberi játékból. Most itt arra gondolok, hogy egy teljes strike az új gameplay elemekkel stb.
-
_Bishop_
tag
Sziasztok! Létrehoztunk egy PC-s klánt Last Fighters of Hungary névvel, azzal a célzattal, hogy a még aktív D2 játékosokat összegyűjtsük egy jó társaságba, hogy ne inaktív klánokban kallódjunk szerte szét. Cél hogy egymást segítsük az előrehaladásban és akár igény esetén rendszeres eseményeket szervezzünk.
Ha érdekel a dolog írjatok bátran.
-
Docci
senior tag
Azt lehet már tudni, hogy a Shadowkeep tartalom mikor kerül bele a free to play szekcióba?
Beyond Light miatt már senki se veszi meg... -
l.skywalker
titán
-
-
i@lex
őstag
Hasznos info: treasure hunter perkes ghost mutatja a ládákat eaz-én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[link] [link]](https://cdn.discordapp.com/attachments/718150925486653460/752870745872531466/Screenshot_20200908-133908.png)

köszönöm akkor leszedem steamen
![[link] [link]](https://www.bungie.net/pubassets/pkgs/140/140587/D2_BL_Stasis_Infographics_Titan_3840x2160_EN.jpg?cv=3983621215&av=2694628474)
![[link] [link]](https://www.bungie.net/pubassets/pkgs/140/140587/Titan_Stasis_Subclass_abilities_EN.jpg?cv=3983621215&av=2694628474)
![[link] [link]](https://www.bungie.net/pubassets/pkgs/140/140587/Titan_Stasis_Subclass_aspects_EN.png?cv=3983621215&av=2694628474)
![[link] [link]](https://www.bungie.net/pubassets/pkgs/140/140587/Titan_Stasis_Subclass_fragments_EN.jpg?cv=3983621215&av=2694628474)

Azt hittem, h bugos vagy mi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Reggel van meg sry...