Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
Hunter most se szar szerintem, csak nagyon spec buildek kellenek. Biztosan nehezebb lesz játszani, mint a másik kettőt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Warlock izgat engem nagyon.

-
Physicist03
senior tag
Szóval a hunter továbbra is használhatatlan lesz. Komolyan nem értem mi az értelme mindenért láthatatlannak lenni... GM-en kívül semmi értelme, max arra jó, hogy patkánykodj pvp-ben... Vicc. Viszont a titan és a warlock funnak tűnik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
titán
-
dunc
nagyúr
Hi a dying light 2 nem HDR es?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
i@lex
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A video első pár perce:
-
gyugyo79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem még ott is vagy vagy mert van amikor jobb a fourth time -os. Ahol gyorsan kell a nagyobb sebzés oda jobb a vorpal, pld. champion -ra 100% azt választanám, míg Boss -ok jelentős részére és add -ra nálam a fourth time lenne az amit választok. Ha csak DMT lenne az alternatíva, de ugye minek lőnénk Boss -t DMT -vel így marad a add -ozás közbeni 1-2 champion a magasabb szintű tartalomba, így valószínűleg én is többet fogom a vorpalost használni (ezért van elrakva mind a 2 PvE-re ) ...
Szintezni meg most még úgy gondolom egy íjjal fogok

-
saen
veterán
Én nem vagyok biztos benne. Nagyon sok jó cucc lesz, csak néhány példa:
-Huckleberry: eredeti rampage + nem kell tölteni
-Riskrunner, proc-olt perkkel +40% sebzés
-Malfeasence: minden taken kontentben iszonyat erős lesz
-Sweet Business + Actium war rig
-Graviton Lance robbanás is buffolt
-Polaris Lance eddig is jó volt champion modokkal, most a perfect fifth-szel is jó lesz
-Sunshot iszonyat jó ad clear volt eddig is, most a robbanások is +40%, mondjuk egy titános tüzes build-del
-íjak is buffolva lesznek, ott is van sok és kemény tömegoszlató perkNagyon sok függ attól, hogy milyen fegyvertipus kell. Erősebb lesz a build építés is, stasis is elég összetett már, most jön az új void is. Pl Nazarec's Sin-nel egy Graviton Lance elég jól összedolgozik és az új void 3.0-val lehet elég komoly szinergia.
Én nem vizsgálnám ennyire vákumban a cuccokat.
-
Szerintem nem változik annyira a játék pve nehézsége hogy mindenkinek Huckleberryvel, Hard Lightal vagy Outbreakel kelljen rohangálnia (és feladnia az energy/power exotic fegyvert) még Patrolokon is (ami továbbra is a legtöbbet játszott tartalom a játékban) ha már van egy Extraordinary Rendition, Gnawing Hunger, BxR/Gridskipper vagy bármi egyéb eddig bevált fegyver.
GM/Master és solo Legend/Master helyen viszont biztos hogy több lesz az exotic primary. -
ldave
félisten
Most ezzel majd csinálhatok magamnak Outlaw + Rampage fegyvereket?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Heti TWAB - No akkor olvasgassunk.
-
i@lex
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Piszok mázlisták lehettek… közel 8000 órám van a destiny 2-ben, de nekem ezt a fegyvert nem dobta még.
-
Gigant20
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Whiteboard szinte minden GM-en jó, hanem a legjobb fegyver még mindig. Persze 2 fusion-al együtt!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Physicist03
üzenetére
Jó, mondtam hogy én vagyok lemaradva.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóóóval le vagyok maradva valszeg nagyon nagyon, de ti tudtátok, hogy ha egy boss-ba belelőttök Witherhoarddal, akkor az takennek számít onnantól és egy legendary heavy fegyvernél többet ér így a taken spec mod, mint a Boss Spec/Adept big one spec? o.O
Így egy TripleTap/Firing Line-os Reed's Regrettel több sebzést lehet leadni mint egy Sleeperrel pl.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most vagy neked vagy nekem nem megy az alany/állítmány/tárgy/mondatértelmezés
A gondom az vele (egyelőre) hogy nem tartom hasznos perknek a mini bubit, de majd a twab vagy a játékmenet alapján úgyis eldől.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
1. "elpazarolni" az exotic fegyver slot-t egy mini bubira, ami valószinű csak véd, tehát nincsen Weapon of Light ?
2. Ha jól tudom az Exotic Glaive-ek osztály specifikusok, másik osztállyal nem tudod használni őket (ahogy a hasonló legendary kardokat, pl. Crown-Splittert sem) -
oriic
HÁZIGAZDA
"Viszont ha jól emlékszem, ez a fegyvertipus közelharcban nem fogyaszt lőszert, viszont ezekre a spec effektekre tudod majd ellőni a zöld lőszert."
Engem jobban érdekel hogy ezek amiket láttunk lesznek az exotic verziók vajon? Sima legendary verzióval meg csak kaszabolunk meg lövöldözünk? Fentebb linkeltem cikket,ott írták hogy mindkét változat lesz játékban.
-
saen
veterán
Még nem tudjuk, hogy pontosan mit csinál ez a bubi, gondolom nem lesz 100%-ban ugyanaz, mint a super... Viszont ha jól emlékszem, ez a fegyvertipus közelharcban nem fogyaszt lőszert, viszont ezekre a spec effektekre tudod majd ellőni a zöld lőszert. Folyamatos buff-ot lőni pedig mindig hasznos, mert valamit adni fog. Persze a hasznosság nagyban fog függeni attól, hogy milyen buffot ad.
Ezek a videok inkább csak kedvcsinálók, nem lehet eldönteni belőle, hogy mennyire lesz erős/hasznos. -
ldave
félisten
Azt lehet tudni melyik slotba megy a glaive?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Witch Queen jóárasítva beszerezve, újabb 1 évre eladtam a lelkem a Bungónak \o/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
maajsz
üzenetére
Á, ezek csak további balance problémákat okozna, amin utána megint hetekig-hónapokig kellene dolgozni, miután néhány hétnyi használat után a közösség elkezd anyázni
Két lehetőséges látok. Nem változik semmi és ugyanúgy csak vizuális poén marad mint a fenti képen, vagy simán letiltja Bungie azt, hogy ha egy fegyvernél ott a Full Auto Trigger System, akkor a Retrofit modot nem engedi betenni. -
maajsz
senior tag
Kíváncsi vagyok ki tudnak e valamit találni vagy törlik úgy ahogy van. Ha mondjuk a stabilitást növelné, arra már van másik ilyen perk de adhatna pl egy minimális rate of fire-t, persze nem desperado szintet, csak annyit hogy épp legyen értelme. Vagy esetleg auto módban gyorsabban lő, de romlik az accuracy..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Ütni nem ütik egymást, mert megy az auto fire így is, csak ugye nincs értelme. Poénból tettem be, hogy most ez is lehetséges, csak felesleges.

#10023 l.skywalker
Remélem valami buffot kapnak, vagy legalábbis használhatóbbak lesznek így a következő szezonokban. -
Gigant20
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Végre! Az nekem kimaradt anno. Abban a seasonban kezdtem a játékot, és túl sok mindent is volt...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Március 5-én resetkor jön új raid. [link]
-
l.skywalker
titán
-
Gigant20
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez nem sok!

-
l.skywalker
titán
The Witch Queen - Eris Morn teaser [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
sting2
addikt
Szeretnék köszönetet mondani Szkajvólker úrnak, a klánukba való bejutásért és a sok, sok, Raid lehetőségért.
Az " alap csapat"- kiváló emberekből áll, öröm velük játszani.
Boldog Új évet!Ui :
A 30th DLC nincs meg, lehet tapintatból nem savaznak érte vagy nem is annyira fontos?.. -
xbdream
csendes tag
Sziasztok Áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek! A weapon és arm modikat,hogy tudom aktiválni a fegyveren? Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Elektromos autók - motorok
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- OLED TV topic
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest