- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
És a pinnacle rewardot is sok helyen lecserélték exotic gear cuccra. Én személy szerint a pinnacleval többre mennék.
Úgy nézz ki a bungie szép lassan elengedi a Destinyt.
-
Van arra remény, hogy Xurnál a rankot újra lehet majd resetelni? Witch Queen 2. szezonjában már elértem az 5 resetes határt, vagy még korábban és azóta várok erre.
-
Megint megy a Destiny app
. -
-
-
Bungie a Destiny 2 appal mikor jut düllőre?
-
-
-
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elvileg most jó, nyilvánosra állítottam.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pill. ránézek.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szia, én is szeretnék 1 invet. PC-n játszok, név: Steelwolf#0808
-
-
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
PC-n. Köszi a választ.
-
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezzel kinyírják a gamepasst, mit olyat.
-
-
-
[#9716] Erre a kérdésemre valaki okosabb tudja a választ? Azóta 7-es rankon van már.
-
Az Umbral Decodernél a ranknak van bármilyen jelentősége? Jelenleg 6-os, de igen közel van már a 7es. 4-5 db umbral kell még hozzá.
-
Kis segítséget kérnék. Inventoryban a cucc, de nem tudok beszélni Marával. Mi lehet a gond?
-
-
-
A Seasonal Challenges 5. hét első pontján a Voyage 5-ben van 1 olyan kitétel, hogy ölj meg 100 taken mobot íjjal. Az nálam 2/100-on beragadt. Ez bug, vagy én csinálok valamit rosszul? Esetleg nem mindegy milyen íjjal ölök?
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja, ez az. PC-n játszok, nálam napi 2-3x bugos.
-
-
-
-
A Long Goodbye snipernek lesz valami szerepe? Azért kérdezem, mert a mostani Ordeal folyamatosan adja, ha szétkapom. Amúgy 1100-as, annak ellenére hogy max powerének meg 1060-at ír.
-
Az új seasonos exotic íj sebzése csak nekem tűnik kevésnek? Szimpla cabal mobba min 2 lövés kell hogy behaljon. Oké hogy multitargetes, de ez így karcsú.
-
Most először sikerült az Arms Dealer Strikeban a bosst 2x kinyírni 1 menet alatt. 1x lent a nagy csarnokban, és utána fent a nyílt terepen is előjött a szokásos módon.
-
Mióta megjelent a játék, én még egyetlen raidben nem voltam. Kivéve ha a The Menagerie annak számít. Persze guildben se voltam még.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem csodálkozom rajta. Nem is tudom, hogy képzelték ezt, pláne az ünnepi készülődés és az ünnepek alatt.
-
-
-
-
-
-
-
-
Ez a stukker 1 tök szimpla stukkernek felel meg. Jobbra számítottam.
-
Csodás, A witherhoardra akkor ezentúl ne számítsunk? Szép volt, jó volt. Bocsi, de felejtsétek el.
-
A játékban nem engedi használni a Witherhoardot. Másnál is ez van? /PC/
-
A Rat King catalystjét viszont szinte lehetetlen húzni. Közel 1 éve megvan, és még mindig 0%. Pedig hetente 3-4x lövöldözök vele Marson a nyílt eventeken. Senki nem használja. Megrugdosnám a fejét annak aki a követelményét kitalálta.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
A lobogó zászlókra nem hatott a lökéshullám, eléggé gáz.
-
Ez az, hogy fogalmam sincs, mi van a játéknak elég messze. Ránézésre több mint 50 méternek érződik a táv amit utoljára dobtam, és azt se fogadta el tegnap. Marson ahol előző eventen volt a transzfer állomás vagy mi, annak a közelében szokott megjelenni az egyik platform az escalation protokol eventnél. Az a zöldes gyűrű. Na onnan hajigáltam pl a kalapácsot az oszlop közelébe, amivel az event indítható. Na, az nem volt elég messze a küldinek.
-
Guardian Games eventen van ez a napi küldi: Bring down the hammer. Nekem valamiért nem számolja a kalapáccsal való killeket. Vagy én csinálok valamit rosszul, vagy bugos a küldi. A megfelelő stanceban vagyok, mielött valaki rákérdezne.
-
Sziasztok. PC-n másnak is kifagy kilépéskor, vagy csak nálam jött elő ez a hiba? Mostani season indulása óta csinálja ezt, mióta frissült rá a játék.
-
-
A mai belogolásnál volt 1 videó. Az mire utal? Következö szezon fő témájára?
-
-
-
-
-
-
Elfelejtettem leírni, hogy mindössze 1 karakterem van a játékban.
-
2x rohantam végig, Core felszedve, Saint-14 duma, questet nem adja. Szóval ja, bugos. Nem értem miért nem javították már, kaptak 1 csomó visszajelzést.
-
Köszi az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.