Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Az a 2017/18-as első két DLC-hez volt jó:
1. Curse of Osiris
2. WarmindDe az alapjáték és ennek a 2 DLC-nek a sztorija azóta bekerült a Content Vault-ba, így a beváltásával konkrétan semmihez sem jutsz hozzá.
-
l.skywalker
titán
-
törölt tag
Jahh, remélem jövő hétre legalább a crasht és a strike betöltéseket javítják...
Itt egy lista az eddig felfedezett bugokról.
Azt nem tudom, hogy említették e, de Gambitban feltűnnek erősebb mobok, illetve ha jól láttam a kezdő spawn pontok is változtak. Érzésre több a hp is picivel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyersanyag vár rád valszeg, de nem tudod felszedni, mert elérted a maximális mennyiséget. Így képről nem lehet megmondani, hogy melyik épp, de max valamit kimasterworkölsz vagy felhúzol egy kisebb fegyvert magasabb szintre, hogy csökkenjen a nálad lévő mennyiség és kiveheted utána az adott materialt.
-
l.skywalker
titán
-
maajsz
senior tag
Ott írja, hogy "use your new synthesizer". Azt meg nem az invben hanem a questeknél találod meg, mint weak synthesizer asszem, jobb klikkel megnyitod és ott tudsz mote-ot csinálni amit aztán a rekoningban be tudsz bankolni az elején. Később tudod ezt a cuccost powerfulig uppolni.
-
saen
veterán
-
ldave
félisten
Az igaz, hogy teljes káosz jelenleg a Destiny 2 ilyen szempontból, hogy mi érhető el és mi nem
PS4-en nekem megvan minden, PC-re csak az alapkiadás. PS4-en elérek mindent, PC-n amihez Forsaken vagy Shadowkeep kell, azt nem, kivéve amit már megszereztem PS4-en, mert az mehet (pl Exotic fegyók)...
A Season Pass közös, de a Silver csak ott érhető el, ahol megvettem.
-
redhunter
senior tag
Tele van az invertoryd azért nem tudod a driftertől felvenni,viszont igy beváltani sem tudod addig armorra vagy fegyora ott a nagy decrypternél amig nem szabaditasz fel helyet ,mert az is egy engramot csinál amit a kisebb decrypternél tudsz kinyitni.Szval először ott nyiss ki simán párat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest