- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''sorcsapos hulyeseg egyaltalan nem erdekel''
latod, en nem irtam hogy hulyeseget irtal, pedig kis hijan ertelmezhetetlen hulyeseget irtal, akarhova is raktad a kezed gepeles kozben -gondolom a monitor ele es ezert nem tudtad elolvasni amit irtal. amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni.
azert segiteni megprobalok, mert a szocsatabol nem lesz amoba
1) ''Hogy lehet egy (grafikus) vonalat húzni a form-on?''
2) ''Ugy ertetttem, hogy grafikusan (form viewerben) látnám, hogy mit csinalok.
(amobaval probalkozok);''
amikor elotted van a delphi a formokkal meg menukkel azt hivjak design-time-nak. amikor a programod fut azt hivjak runtime-nak.
vonalat huzni a formra runtimeban ugy lehet ahogy valaszoltak neked ket oran belul az elso kerdesedre. probald jutilajzolni a gorditosavot.
amikor azt mondod hogy 'latni akarod' a 'form viewerben' es hogy 'amoba' akkor arra irtam hogy design-timeban nem lehet vonalat huzni, hanem probalkozz a shape objektummal esetleg.
az, hogy egyszeruen bakapcsolsz valamit a delphiben es attol hirtelen tudsz (idezlek) 'vektor graphics'-ot hasznalni a 'form viewer'-ben es amobat irni, olyan sajnos nincs beleepitve a delphibe alapallapotban.
ha elmondod milyen erofesziteseket tettel ez ugyben idaig es hol akadtal el, akkor talan tobben, tobbet es jobban tudnanak neked segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210
- YAMAHA RX-V6A 7.2 házimozi erősítő eladó
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest