- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''sorcsapos hulyeseg egyaltalan nem erdekel''
latod, en nem irtam hogy hulyeseget irtal, pedig kis hijan ertelmezhetetlen hulyeseget irtal, akarhova is raktad a kezed gepeles kozben -gondolom a monitor ele es ezert nem tudtad elolvasni amit irtal. amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni.
azert segiteni megprobalok, mert a szocsatabol nem lesz amoba
1) ''Hogy lehet egy (grafikus) vonalat húzni a form-on?''
2) ''Ugy ertetttem, hogy grafikusan (form viewerben) látnám, hogy mit csinalok.
(amobaval probalkozok);''
amikor elotted van a delphi a formokkal meg menukkel azt hivjak design-time-nak. amikor a programod fut azt hivjak runtime-nak.
vonalat huzni a formra runtimeban ugy lehet ahogy valaszoltak neked ket oran belul az elso kerdesedre. probald jutilajzolni a gorditosavot.
amikor azt mondod hogy 'latni akarod' a 'form viewerben' es hogy 'amoba' akkor arra irtam hogy design-timeban nem lehet vonalat huzni, hanem probalkozz a shape objektummal esetleg.
az, hogy egyszeruen bakapcsolsz valamit a delphiben es attol hirtelen tudsz (idezlek) 'vektor graphics'-ot hasznalni a 'form viewer'-ben es amobat irni, olyan sajnos nincs beleepitve a delphibe alapallapotban.
ha elmondod milyen erofesziteseket tettel ez ugyben idaig es hol akadtal el, akkor talan tobben, tobbet es jobban tudnanak neked segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest