Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b14
senior tag
HI
amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni. -ezt nem ertettem teljesen, de a programot nezve nem is szamit.
Probalkoztam a tobbi forumon ennek keresesevel, de ezzel a tobbiek nme nagyon foglalkoztak (lealabbis en nem talaltam megoldast).
azert segiteni megprobalok, mert a szocsatabol nem lesz amoba -ritka dolog, de ez ertelmes hozzaszolasod volt.
Egyebkent az egeszet megicsinaltam vonalak nelkul, de ugy megis ''szebb'' lenne az egesz. Ha gondolod elkuldom, vagy valami.
Az egesz delphi rendszerhez annyira nem ertek, hogy ebben a temean nem is nagyon tudok ''erofesziteseket'' tenni.
Remelem valaki tud segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nikon DSLR topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- JBL STAGE 2 9634
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest