Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi,
'' 'startup plus' kenyelmi szolgaltatas rogton az elso rekordot allitja be a kepernyon', ez az idezetem copyrightos ''
Ne félj, nem idézem, sehol, főleg nem a védésnél, mert arra nagyon adok, hogy
amiről csak 1 mondatot tudok mondani, vagy mástól hallottam, azt nem mondom, mert egy járulékos kérdésre már nem tudok válaszolni, és jól beégek.
Igyekszem a védésnél majd azokról a részekről beszéni, amit én találtam ki.
Viszont egy orosz lapon találtam egy kész algoritmust, hogy lehet a StrinGrid mezőiből ideiglenesen Combobox-ot csinálni. Ezt egy az egyben beillesztettem,
csak nem 1 oszlopra, hanem 4-re csináltam. Na ezt még azért át kell tanulmányozni, mert néhány részről nem pontosan tudom, mit csinál, és ha belekérdeznek, marha cikis lesz. Magamtól viszont nem említem meg.
Próbálkoztam a debug-gal, de képtelen vagyok megtanulni.
PL. Tegyük fel, hogy van egy while ciklusom, hogy
i:=0;
while...... do
begin
...
i+:=i+1;
end;
és az i-t szeretném figyelni. Akkor hova tegyem a breakpointot? Aztán mit csináljak, hogy lássam az i változását?
A Computerbooks-os Programoozzunk Delphi 7 rendszerben c. könyvet használom, meg pár ilyen algoritmusos könyvet, de ez sehol sincs leírva.
Van egy ilyen államvizsga tétel is, de gyakorlatban sosem csináltuk az egyetemen, hiába kértük az oktatót. Folyton azt mondta, nem lényeges, nekünk
sosem lesz rá szükségünk. (egyetemi képzés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest