Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz
Gyuri16 #1644 üzenetére
Köszi, már ez is működik.
Úgy csináltam a programot, hogy van egy .../source/login/login.exe progi, amin van néhány gomb, melyek a különböző modulokat indítják. Az egyik modul a .../source/cars/cars.exe, az autókat tárolja, BDE Paradox7 adatbázisban. A Cars.DB is ebben a mappában van, a progi látja is, viszont ha a login-ből indítom, akkor kiírja hogy nem találja az adatbázist a .../source/logins/cars.DB elérésen, de a progit aztán elindítja csak hát se felvenni se semmit nem lehet vele csinálni.
Az indításhoz használt parancs:
ShellExecute(Handle, 'open', '..\cars\cars.exe', nil, nil, SW_SHOWNORMAL).
Amúgy is bajosabb lesz az adatbázis a késöbbiekben, mert egy másik számítógépen lesz, mint a futó program, nem tudom hogy a BDE tudja e alapból a kliens-szerver dolgot, vagy kénytelen leszek külön szerverprogit összedobnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest