Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
megint újra raktam a win-t a biost manuálisan megcsináltam de a support assit által talált driverek csak nem töltödnek le saját magán keresztül, kézzel elszedve DELL oldaláról..felrakva sikeresen ez oké, de ugyanazokat keresi a support assist.. WTF ??? mi a gáz ? eddig mindig jó volt..
-
Gizmo94
veterán
Biztosan lehet venni hozzá wwan kártyát, ha megvan az alaplapon a helye. Szerintük igen, egy vagyon... Szerintem meg némi kreativitás.
Ugyanis ez általában sosem a kijelzőbe van integrálva, hanem csak a kijelzőt tartó fedlapba. Amiből veszel egy olyat bontva, akár full karcosat is, amiben van wwan antenna. Azt kiberheled belőle, berakod a tiédbe, behúzod a két wwan vezetéket a slothoz és már lesz is.
Gondolom, az alaplapon ott a helye a kártyának. Akkor pedig csak oda kell vinni a vezetékeket, bele a kártya és job done. 
Szerk: csak akkor állnék neki ennek a projektnek, ha már nem garis a noti.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Ha jól rémlik, legutóbb nálam úgy működött, hogy bios verzió leszed, abban volt két fájl talán, az egyikben egy exe (csak tippelek, nincs előttem most a gép) és az szépen megcsinál mindent, de egy info fájlhoz hasonló leírás is van, amiben pontról pontra vezeti le hogyan működik

-
szpali
addikt
Youtube -> dell Thunderbolt Dock
https://youtu.be/AWZs8ObxN-Y
Kb így működik
-
z0d1@Ku$
senior tag
Jobbnak biztos hogy jobb, csak értelmesebb választásnak nem hívnám. Office&YouTube használatra bőven elég a virtuálisan 4 magos i5-ös processzor. Ha nem használod ki a dedikált vga adta "csodákat", akkor teljesen felesleges a gépedbe, csak hőt termel és jobban fogyasztja az akksit. De ezt neked kell eldönteni hogy NEKED megéri-e..én biztos nem venném meg ezért a dedikált vga-s gépet, mert "menőbb" a specifikációja.
-
bandi0000
nagyúr
ha 16 gigás laptopot veszel az tuti DC lesz, 8 gigát meg spórolás miatt tesznek bele, de vehetsz mellé bármikor egy másik 8 ast
FullHD mindenre elég, pláne ekkora méretbe, én nem is használom a windows gyári "nagyítását" és úgy épp hogy jó még, ergó nagyobb felbontásnál még kisebb lenne minden ami sztem nem látható
és igen nem elírás az, sztem úgy vannak vele h senki nem használja már a csatlakozót, ott a wifi
-
mghltm
addikt
5560-as valo bele
a wlan ( wi-fi, nagyobb sebesseg, fizikailag korlatozott elerhetoseg ) es a wwan ( mobilnet, kisebb sebesseg, nagy lefedettseg ) nem egy es ugyanaz, maskepp mukodnek. ha melohelyen/otthon vagy es wlan eleres van, azt erdemes hasznalni. ellenben egy gyor-gyula utazas soran a mobilnetet fogod igenybe venni, mert szinte megszakitas nelkul lehet internet kapcsolatod.
kapcsoloval/szoftveresen/bios-bol lehet oket allitgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 // 13.3" FullHD, i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ugyanis ez általában sosem a kijelzőbe van integrálva, hanem csak a kijelzőt tartó fedlapba. Amiből veszel egy olyat bontva, akár full karcosat is, amiben van wwan antenna. Azt kiberheled belőle, berakod a tiédbe, behúzod a két wwan vezetéket a slothoz és már lesz is.

mire vagy pontosan kíváncsi?