- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Erre a sorra gondoltál?:
1-Year Basic: At Home On-site service PLUS online Multimedia training [Included in Price]
Mert ez ránézésre nem a garancia. Valami ''support package'', magyarul támogatottsági csomag vagy hogy a lótúróba fordítsam. Igazából én sem értem egészen, hogy ez mi, de szinte biztos, hogy nem a garancia, hanem valami azon felüli cucc. Talán 1 évig megküldik neked automatikusan a driver és bios frissítéseket? Bár valami alkatrészeket ír. Hangsúlyoznám, hogy a ''service'' szó angolul nem szervízt jelent, hanem szolgáltatást. A garancia pedig warranty, és ezt a szót nem is látom ezen az oldalon. Ha jól látom, ez a rész arra vonatkozik, hogy egyéb kényelmi szolgáltatásokat is vásárolhatsz magadnak, amiket később is igénybe vehetsz, csak akkor fizetős. Így átalánydíjat fizetsz érte, akár kihasználod,akár nem. Számítástechnikai analfabétáknak és kétbalkezeseknek viszont ez a gazdaságosabb. Kivéve, ha nem abban az országban laksz, ahol megrendeled, mert akkor aligha érvényesDe ismétlem, nem vagyok egészen biztos ennek a jelentésében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest