Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
- sok a holttér a laptopon, lehetne az egész kisebb
- állandóan megy az a Q venti
- nem tetszik a bill
- szar a touchpad
- sajna hamar lemerül
- alulról is szív levegőt
- tud azért melegedni
- néha bugos driverek
- hiányolok egy normális wifi kezelő szoftvert
- idegesít néha a VISTA - de ez nem a DELL hibája.
Sajna Thinkpadon edzőttem, és még mindig azt tartom etalonnak, amúgy nem rossz ez, csak amikor már az embernek van egy szintje amit elvár, akkor nehéz annak megfelelni...
Azért ne vegyétek ennyire drasztikusnak - még a végén valaki beleolvas, aztán levonja a konzekvenciát, azért ennél árnyaltabb a kép.
gollum: Sajna a WiFi kezelő egy szar rajta, a munkám során pár hét alatt rengeteg problémába ütköztem, sok ez az lefagy vista alatt, nincs driver, stb. Nem hibernál néha, nem indul újra néha 5 perc alatt sem. Apró dolgok de rohadt idegesítőek ezek. Kollégámnél rendszeres kék halálok (csekkolni kell még, nem e hardverhiba). Mindenesetre XP-t volt hogy havonta indítottam újra, mindig hibernálásba ment, no problem soha! Lehet nem vagyok normál felhasználó, de üzleti célra egy businesst használok, most akkor mi is van? Jó ez a VISTA csak sajna nem kiforrott.

Jahh, van az akkuban védelem, saját elektronikával van ellátva, pl ő mondja meg mennyi a szufla benne, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest