Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
-
wwhy
veterán
Magamat is beleértve, of corse
És amúgy: itt mindenki valamit jobban tud a másiknál, ezért JÓ a tapasztalatmegosztás, segítés stb. Csak a gané kifejezés kiborította a bilit.
Incognito: az általad említett monitor (szerintem) felejtős, mert:
1. betekintési szögei még a ma átlagos 160/160-at sem érik el.
2. nincs rajta DVI csati, ami (szerintem) TFT-hez alap.
[Szerkesztve] -
doktor úr
aktív tag
Lássuk reálisan a dolgokat: tegyük fel, hogy sikerül szerezni kazánt, radiátort (csekély az esélye, mert rengetegen állnak vissza gázról szénre, fára). Egy központi fűtést beszerelni szakmunka, azt pedig aranyáron mérik - újabb súlyos költségek. Nem lenne praktikusabb vegyes tüzelésű kályhákat venni/szerezni? Tudom, hogy nem olyan szép, de sokkal olcsóbb beállítani - már ha megvan a kémény hozzá. De ha nincs, akkor utána lehetne számolni, nem érné-e meg jobban kéményt felhúzatni. Bocs, nem okoskodni akartam, de mi is küzdöttünk kemény megélhetési problémákkal, így sajnos van tapasztalatom az ilyen helyzetekben...
Még egy ötlet, de ez igazán csak ötlet, bár többször is életmentő volt: kemence. Viszonylag könnyű megépíteni, csak egy jó kémény kell hozzá, és szinte bármit ''megeszik'', pl. egy igen szegény sorsú barátoméknál építettünk, ők a helyi tsz-től kért kukoricaszárakkal fűtöttek benne, felmelegítette az egész házat. Sajnos nagy a szegénység, a pannon puma nem ugrott el idáig -
gekkoman
tag
Remek cucc az mpx200, kicsit lassú, de egyébként nagyon korrekt. Főleg 2003-as oprendszerrel. mp3 lejátszó cserélhető sd kártyával ennyiért? Ajándék. DE: Ha netezni is akarsz vele (kifejezetten korrektül lehet, meg a maileket is jelzi egyből)... Na akkor előjön a windows
Garantáltan minden második hívást eldobja gprs kapcsolat után... vsz telefon után is a gprs-t, de akkor ugye újratárcsáz és annyi. -
gekkoman
tag
Létezik pci-soros port
[link]
Debrecenben nézz körül a használt cuccos boltokban. Annyira filléres, hogy vsz ezen boltok ''itt minden cucc 50 HUF'' feliratú kartondobozában akadnak, ha akadnak még. USB - soros kábel van a szgépház árlistáján 3000 alatt, de rakat régi cucc nem működik ezzel a módszerrel.
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
mozgasd meg a tápkábelt a seggében, vagfy dugj rá egy másikat, mert lehet az érintkezés hagy ki és kikapcsolgat!
de mondjuk ekkor folyton világítana a led és/vagy fagyna a windows kissé....ments feltétlen, mert ki tudja meddig bírja a vinya, lehet, hogy a fejet dobálja és az sem jelent jót....
[Szerkesztve] -
-
diablo1984
veterán
bluetooth?
pótakku? mennyit adnál érte? csak érdeklődöm, mert külön is eladó, mert itt a telefon is csak áll, a pótakku meg főleg(nálam egy hetet ha ment, de azt végig is bírta)
jöhet az ajánlat privibe!
a memósünik ha kellenek még, akkor valamikor holnap vagy holnapután délután járok debiben, he nem kell, az sem gond...
[Szerkesztve] -
Anti-Hero
aktív tag
-
Anti-Hero
aktív tag
-
diablo1984
veterán
nekem van k750-esem, szóval azt most nem keresek, pláne nem t-mobilost, hisz vodás vagyok..... de t-mobilos semmiképp sem! most ennek a k750-esnek esett az ára nagyon meg EW-ben is csak 40k újra függetlenül, bezzeg mikor még én vettem, akkor az EW-ben is kifogyott, meg sehol sem volt kapható, csak a rózsaszínűeknél, az is harmincvalahányért, rózsaszín menüvel....
bence78: á, gyanítom, hogy te nagyon keveset gondoltál érte, számodra meg én sokat....ez így szokott lenni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás