Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Antimatrix #49375 üzenetére
Az 5* csak saját kategóriában érvényesül.
Az én Astrám 5*-jával kitörölhetem, ha másik fél egy Audi A6-A8, 5-6-7-es BMW kategóriába tartozik, vagy nagyobb (tehergépkocsi,busz, kamion, vonat).
-
Calogero
addikt
válasz
lorcsi #49360 üzenetére
A H Astrának így nézki a Fedézeti számítógépe:
Alapból mutatja mégmegtehető utat km-be, a pillanatnyi fogyasztást, és az aktuális átlagfogyasztást (BC1 adataiból számolva)
Board Computer 1 (BC1 fül) ahol méri az átlag fogyasztás, átlag sebességet, és hgy hány liter üzemanyagot használtál el.
Valamint van egy Board Computer 2 (BC2 fül), ami ugyanaz méri a mint a BC1.
Ezt hogy hogy használja azt tulaj válogatja.
Én pl. BC1 értékeit mindig nullázom tankoláskor. Ennek az adatok alapján tudom hogy az adott tank benzinnel mennyi a fogyasztása az autónak. Itt derült ki részben az is hogy az autóm nem csipázza a Mol-os benzint, 1 literrel több az átlagom vele mint a OMW és ESSO kútnál tankolt benzinnel.A BC2 pedig vásárlás/átvétel (2007.07.20.) napjától mér
41.034 km megtett út
2.638 l tankolt üzemanyag
6.43-as átlagA tényleges megtett km 41053, az eltérés azért van mert 19km már volt az autóban amikor kihoztam a szalonból.
Sűrgősen kellett az autó ezért vidékre kellett vinni "vizsgáztatni" rendszám/forgami engedély...stb) Ezt menetlevéllel igazolni tudják, illetve fotózva lett induló és érkező kmóra állás. -
Calogero
addikt
válasz
diablo1984 #49356 üzenetére
Igen
Ha legközelebb BMW-t veszek akkor az is sor 6 lesz, a többi BMW motort meghagyom a kiscserkészeknek.
Csak az a baj hogy a többség szét van hajtva, legalább amit most nézegettünk az autópiacon.
Ha már kint voltunk láttam egy szép állapotú Astra H Caravan-t full-ra szerelve
Az autó 2008-as, 3 millió Ft, de 2.8-ért elvihetem ha kp-ba fizetek.
Futott km 62 000 km, ami valós (és ezért ilyen magas az ára.)Odamentem, fedélzetit megnéz , BC1 írja, hogy 6.5-ös az átlag 800 km alapján, BC2 írja, hogy 6.3-as fogyasztás 78.000 km alapján
-
Calogero
addikt
Jogsi megszerzése után BMW 315 E21-al kezdtem. Törötten vettem rutint szerezni jó lesz Kb fél év használat után eljött a csere ideje egy hófehér E30 323 személyében. Nagy szerelem volt, életem legjobb autója volt, azóta sem volt jobb. Hó párduc volt a neve
De sajnos családi okok miatt kellett a lé, és el kellett adnom...darabokra tört a szívem... Az ország másik végén adtam el, ne hogy később találkozzak itt Debrecenben vele.
Azért volt Hó párduc mert csak két szín volt a domináns
Fehér üléseket csináltattam bele, az ajtó kárpitok is bőrözve voltak. (fekete, és a gombok,ajtónyitok, hangszórók voltak fehérek) váltó és a kézifék szoknyája is fehér bőr volt. Fekete műszerfal fehér betéttel, sőt annyira fehér mániás voltam hogy kocsiba csak fehér színű magnókazetták voltak. (jól mutattak a fekete magnóban
)
Kívül is minden fehér volt kivéve az antenna, a hűtőmaszk, illetve hátul a sötétített lámpák.
Fehér felnik, illetve egyszer volt a gumi márka felirata volt kifehérítve.Az enyém kisebb súlyú gép volt, de így is örültem már annak hogy a sorhatoska 15l alatt evett Mondjuk taposva volt rendesen, akkor nem volt ennyi tarfi.
-
Calogero
addikt
válasz
#65675776 #49348 üzenetére
Amit írsz talán a mai modern autókra igaz is.... de egy baleset túlélésében szerencse is fontos szerepet játszik.
Keresztapám biztosságosnak hitt autóban halt meg Azért vett Audit mert volt benne anyag (igaza is volt).
Majd frontálisan ütközött egy G Astrával..... Az Astrából úgy vágták ki az utasokat, akik elöl ültek.Az Audin nem kellett vágni semmit.Az hogy miért halt meg keresztapám?
20 éve nem nagyon foglalkoztak normális ütközési/gyűrődési zónákkal... a lényeg hogy "legyen benne anyag"
Az Audi alig sérült, de az ütközés erejét nem nyelte el, így keresztapám belső szervei nem bírták a negatív lassulást, és mire kiértek a mentők belső sérülései miatt elhunyt.Egy Swift hozza 1992-es Seat Ibiza szintjét.
-
Calogero
addikt
Kezdő autónak én Suzuki Swift-et ajánlanék, olcsó fenntartása (jobb fogyasztás, olcsóbb biztosítás, kevesebb adó)
Igaz farok hosszabbításra nem, de rutin megszerzésére tökéletes. -
Calogero
addikt
Eladó egy DANA CR-35U1A4 típusú, fekete színű, univerzális belső kártyaolvasó.
Előlapi USB 2.0, 1394 Firewire és audió csatlakozás.Eladó Mitac Mio P560 PDA minden tartozékával, kemény fedeles tokkal, 2 gigás kártyával. A kijelzőn Brandó fólia.
-
Calogero
addikt
válasz
diablo1984 #45296 üzenetére
és a utólagos kínai sufni xenon és társairól ne is beszéljünk.
Jah és miért van az hogy mióta a verdámra felkerült egy pár szemöldök, egyből versenyautónak nézik
(Pedig csak az volt cél, hogy a gyári bumburnya lámpát valamivel szebbé tegyem)lehet hogy én vagyok hülye(van benne valami), vagy már kinőttem ebből az ovis korból....
akkor már ketten vagyunk hülyék.....
-
Calogero
addikt
Előlapi USB 2.0, 1394 Firewire és audió csatlakozás.Eladó Mitac Mio P560 PDA minden tartozékával, kemény fedeles tokkal, 2 gigás kártyával. A kijelzőn Brandó fólia.
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
Mitac Mio P560 PDA eladó, ára: 35 000 Ft
-
Calogero
addikt
válasz
Daniel Alves #43809 üzenetére
Le Chèque Déjeuner féle melegutalvannyal már február végén fizetem a Tescoba.
Dohány és szeszesital kivételével mindent lehet fizetni vele. Az a feltétel, hogy a vásárolt áruk között legyen olyan élelmiszer amit meleg kajához tudsz felhasználni (hús..stb), mirelit termék, ott készült pék termék, konzerv.....így valószínú hogy hogy a Sadexos-t is elfogadják majd.
-
Calogero
addikt
Mitac Mio P560 PDA eladó, ára: 35 000 Ft
-
Calogero
addikt
válasz
lorcsi #43194 üzenetére
Max annyi hátránya van, hogy a kábel mindként végén csatlakozo van, nagyobb a lehetőség a kontakt hibára a csatlakozóknál. De ez nem olyan vészes, hisz nem minden nap huzogálod ki-be a kábeleket.....
Előnye viszont az hogy a felesleges kábelekket kiszedheted, nem lesz annyira zsúfolt a ház.
-
Calogero
addikt
Debrecenben holt tudok cigaretta töltőt venni.
Elsősorban Angelo cigaretta töltő vagy Mascotte cigaretta töltő érdekelne.Előre is köszi.
-
Calogero
addikt
válasz
sto1911 #42392 üzenetére
Az analóg földi sugárzás kikapcsolására az uniós tagállamok az alábbi határidőket vállalták: (Forrás: Európai Parlament)
2010 vagy előbb: Ausztria, Finnország, Málta, Németország, Olaszország, Spanyolország, Svédország.
2012 vagy előbb: Belgium (Flandria), Görögország, Magyarország, Nagy-Britannia, Szlovákia, Szlovénia.Görögországban, Írországban, Lengyelországban és Szlovéniában még nem született döntés a digitális földi sugárzás beindításának időpontjáról.
A felsorolásban nem szereplő tagállamok még nem tették közzé átállási terveiket, vagy nem jelöltek meg határidőt. Az Egyesült Államok egyébként 2009. január 1-jével szünteti be az analóg földi műsorszórást. Dél-Korea 2010-re, Japán 2011-re tervezi ugyanezt.
-
Calogero
addikt
Sziasztok édesapámnak keresnék sofőri munkát:
1952-es születésű, debreceni lakos
B kategóriás jogosítványa van. 1983 óta kb 2 millió kilométert vezetett balesetmentesen különböző típusú és felépítésű gépjárművel (Pl: Ford Transit, VW Transporter, egyéb személygépkocsit).Az előző munkahelyén 26 évig dolgozott, melyet most hagyott ott..
A régi munkahelyén értékesítéssel, szerződéskötésekkel, anyagbeszerzéssel, és személyszállítással foglalkozott.Előre is köszönöm
-
Calogero
addikt
Van valakinek garázsa az derék utcai "új" garázs soron?
Ha igen felvilágosítást tudna nekem adni hogy hova van elzárva a villanyóra? -
Calogero
addikt
Előlapi USB 2.0, 1394 Firewire és audió csatlakozás.
Irányár: 1500 Ft.Eladó Mitac Mio P560 PDA
Irány ár: 35 000 FT -
Calogero
addikt
Calogero
addikt
Calogero
addikt
Sziasztok!
Az István út 65 nem tudjátok véletlenül hogy melyik fogászati körzetbe tartozik?
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
válasz
Daudi Baldr #41332 üzenetére
Az lesz az, de nem tudja hogy mennyit igényeljen,
A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. az érvényes értékszelvénnyel utazók, illetve a
díjmentes utazásra jogosultak számára baleset biztosítással rendelkezik, melynek alapján
baleset esetén az utas kártérítést igényelhet.lorcsi: köszi a linket
-
Calogero
addikt
Sziasztok
Egy ismerősömet baleset érte a trolin. A sérüléséről látlelet készült. A esetről helyszíni jegyzőkönyv nem készült, de panaszos levele során a DKV elismerte a felelőségét, és keddre behívták a központba a kártérítés miatt.
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek mennyi kártérítést kérhet? A ismerősöm főnöke szerint egy havi minimál bért. -
Calogero
addikt
Mitac Mio P560 PDA eladó
Ár: 35 000 Ft -
Calogero
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek szoba Tv antennája olcsón eladó, vagy kölcsönbe 2 hétre.
-
Calogero
addikt
MTV helyett nézzétek a Nóta TV-t.
-
Calogero
addikt
válasz
Chesterfield #38332 üzenetére
Ha hajlandó kpben fizetni, akkor felesleges a biztosító. Így te is jól jársz meg az illető is mert marad a bonusz/mánusz fokozata, neked meg hamarabb lesz a kész az autód.
Amikor az én Astrám féloldalát lezúzta egy vad motoros akkor én a biztosítóra bíztam a dolgot mert a másik fél még a felelősségét sem volt hajlandó elismerni, csak a helyszínelő rendőr (aki a sógora volt) tanácsára. Nagy nehezen kitöltöttük a betét lapot amelybe elismrte hogy ő volt a baleset okozója.
Be is vittem az autót szervizbe és a papírokat a biztosítóhoz. 3 hétig állt a szerviz udvarba mire a biztosító engedélyezte a javítást (addig a szerviz hozzá sem nyúlt az autóhoz) 3 hétbe telt mire a biztosító szemrevételezte az autót, illetve a motort, és eldöntötték hogy tényleg úgy történt ahogy a bejelentő lapon le van írva. Az engedély után a szerviz megrendelte karosszéria elemet, majd jöhet a fényezés. 1 hónapig nem volt autóm.
-
Calogero
addikt
válasz
rambo4ésfél #38318 üzenetére
Csak jókat tudok róla mondani.
Nem Tescos gagyi töltő, nem fog egyhamar szétesni.
Én Astra H Club tagtársam javaslatára vettem, és még egy páran, s senki sem panaszkodott eddig. (igaz az a jó ha nem kell sűrűn használni).
Az ára sem olyan vészes 6000 Ft volt amikor vettem.Autó, motor stb akkumulátor töltő 12V 9A MACH 119
Normál és gyors töltési funkcióval rendelkező autómata akkumulátor töltő savas akkumulátorokhoz 10Ah-tól 120 Ah-ig
- Autómatikus töltőáram szabályozás
- Autómatikus töltés befejezés
- Normál és gyors töltés, töltőáram kijelzés analóg műszeren
- Fordított polaritás és rövidzárlat elleni védelem
- Folyamatosan cssatlakoztatva maradhat az akku károsítása nélkül.
- DECA olasz gyártmány
- 2 év garancia -
Calogero
addikt
A másik 2 partíción van adat?
Ha nincs akkor törölj le mindent, bootolj a XP cdről és telepítőből próbáld létrehozni a partíciót, amikor telepíted a XP-t. Elég csak azt a amelyikre megy a rendszer, a maradék kettőt meg Windows alól megcsinálod
-
Calogero
addikt
Én már nem teszek - veszek hanem egész nap eszek.
Jézuskával piálok, BOLDOG KARÁCSONYT kívánok. -
Calogero
addikt
Már csak ez maradt
4 GByte DDR3 1333MHz Geil Ultra CL=6-6-6,24 10 év garancia (aug.ban vásárolt)
20 000 Ft (Karácsonyi akció) -
Calogero
addikt
Sziasztok!
Használt rossz autóaksit hol lehet leadni Debrecenben?
-
Calogero
addikt
Eladó cuccaim
4 GByte DDR3 1333MHz Geil Ultra CL=6-6-6,24 10 év garancia (aug.ban vásárolt)
20 000 Ft (Karácsonyi akció)2 X 512 MByte DDR 400Mhz Kingston (KVR400X64C3A6/512)
5000 FtLogitech Wingman Formula GP Force Feedback kormány + pedál
5000 Ft -
Calogero
addikt
4 GByte DDR3 Geil Ultra CL=6-6-6,24 10 év garancia (aug.ban vásárolt)
23 000 FtSB Live! 24-bit PCI OEM
2000 Ft -
Calogero
addikt
2000 Ft -
Calogero
addikt
2000 Ft -
Calogero
addikt
válasz
bobace #37343 üzenetére
Általában magam mosom a verdát, de ha nincs szabad 4-5 óra hosszám (nálam annyi 1 autómosás) akkor is csak kézi mosó.
Amikor ők takarították a verdát akkor semmi probléma nem volt velük, olcsók és jól dolgoznak.A gépi mosót nem szeretem, állítólag karcolja fényezést (főleg ha szar a kefe).
-
Calogero
addikt
válasz
rambo4ésfél #37312 üzenetére
-
Calogero
addikt
2000 Ft -
Calogero
addikt
25 000 Ft -
Calogero
addikt
25 000 Ft -
Calogero
addikt
25 000 Ft -
Calogero
addikt
válasz
Chesterfield #36581 üzenetére
Az nagyon olcsó..... én mindenhol 29-40 között láttam ezeket a 4gigás kitteket. Illetve olcsóbban vannak a Geil Value példányok
-
Calogero
addikt
válasz
rayoliviero #36571 üzenetére
Multimediatower boltban 19 000 Ft 3 év garival a Corsair 450W PSU-450HX Modular
#Mindenki: A Samsung HDD-k elkeltek de a memória továbbá is keresi új gazdáját
4 GByte (2*2) DDR3 Geil Ultra CL=6-6-6,24 10 év garanciával (aug.ban vásárolt)
25 000 Ft -
Calogero
addikt
válasz
fenergie84 #36483 üzenetére
Szeletelve vagy egybe kéred?
-
Calogero
addikt
Sziasztok
Eladóak a következő termékek
2 db Samsung F1 1 TB HDD 2 év garancia 15 000Ft/db
4 GByte DDR3 Geil Ultra CL=6-6-6,24 5 év garancia (aug.ban vásárolt) 25000 Ft -
Calogero
addikt
Meló helyen szóltak hogy nekünk is jár védőoltás (H1N1).
Ti felveszitek az oltást, vagy nem? Oltassam vagy ne oltassam?
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek egy USB 2.0 szabványú kettős hátlapi csatlakozója, amitől szívesen megválna? -
Calogero
addikt
diablo1984 árul itt Mio P560-as PDA-t. Én is ilyet használok, nincs rá panaszom.
-
Calogero
addikt
Debrecenben hol tudok ilyen kábelt venni?
8 Pin hosszabbító
(tápegység felöl érkező P4-es 8 pin-es (8 tűs) alaplapi csatlakozó meghosszabbítására szolgáló kábel.) -
Calogero
addikt
válasz
werszomjas #33472 üzenetére
Milyen motor? 1.4, 1.6 (mindkét motor kicsi kasznihoz)
Lábtól is függItt nézzél szét: [link]
-
Calogero
addikt
Eladó Mitac MIO P340 PDA+GPS+iGO8 Full Európa (eredeti)
Ár: 30 000 Ft. -
Calogero
addikt
Eladó Mitac MIO P340 PDA+GPS+iGO8 Full Európa (eredeti)
Ár: 30 000 Ft. -
Calogero
addikt
Sziasztok!
Hol tudok itt Debrecenben francia kártyát venni?
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Unokatesómnak elsötétült a monitora (Noname LCD)
Hol javítanak LCD monitorokat, egyáltalán érdemes-e? -
Calogero
addikt
Eladó egy Mio P340 PDA eredeti Igo8 Európa szoftverrel. A kijelző kezdetektől fogva fóliázott.
Az eladás oka hogy az új fejegységem tartalmaz navigációt is.
Ár : 30 000 Ft.Ui. A PDA csak szoftverrel eladó....
-
Calogero
addikt
válasz
werszomjas #29084 üzenetére
55 000 Ft fizettem érte
Ebbe benne van a napcsík elől, illetve körbe lett fóliázva.
Ha hagyományos fémes fóliát kértem volna akkor olcsóbban megúsztam volna, de 3M Cryrstaline fólia kicsit megdobta az árat.Crystalline 70
Termékjellemzők:- Prémium kategóriás autóüveg-fólia, amely nem tartalmaz fémet.
- A speciális nanotechnológiai eljárással készülő fólia több, mint 200 rétegből áll, mégsem vastagabb, mint 0,065 mm.
- Alapvetően víztiszta fólia, egy kis kékes árnyalattal, amely azonban az autón teljesen láthatatlan marad.
- Nagymértékű, 50%-os hőkinntartás jellemzi, amelynek köszönhetően csökkenti a klímatizálási költségeket, és fokozza a komfortérzetet.
- Szinte alig tükröződik, ezáltal nyújt rendkívül esztétikus és elegáns külsőt az autóknak.
- 99,9%-ban szűri az UV-t , ezáltal jelentősen megnöveli a kárpitok és berendezések élettartamát, véd az elöregedéstől, és a bőrt is megóvja a káros UV sugaraktól.
- Csökkenti a vakító fényhatásokat.
- Véd a szétrepülő üvegszilánkoktól, mivel üvegtöréskor egyben tartja az üvegetLátható fényáteresztés: 68%
Tükröződés csökkentés: 23%
UV szűrés: 99,9%
Teljes napenergia csökkentés: 50%, 60°-os beesési szög esetén: 59%
Látható fényvisszaverés külső/belső: 9% -
Calogero
addikt
Üdv, aki fóliáztatni akar ablak vagy autó akkor ajánlom Gandorf BT-t ( Debrecen Selyemfű u. 3)
3M minőségi fóliát használ. 3-15 év garancia (fólia típustól függő)
Az autóm tegnap lett kész
[link] -
Calogero
addikt
Sziasztok
Meg tudnátok nekem mondani hogy Debrecenben hol van a selyemfű utca?
Mohabá nem talál oda, és a papírtérképen sem találom. -
Calogero
addikt
Ha már a fóliánál tartunk...
Én is fóliást keresek, de csak olyat aki 3m crystalline fóliát is használ. -
Calogero
addikt
válasz
werszomjas #27439 üzenetére
Tapasztalatom nincs, légkondis autóm van
Lidl Áruházak a környéken:
Berettyóújfalu, Hajdúhadház, Balmazújváros -
Calogero
addikt
válasz
werszomjas #27314 üzenetére
Ezt találtam: [link]
-
Calogero
addikt
Eladó:
HP 5550 Nyomtató 5 000 Ft
TT SilentCat 9cm Ventillátor 1 000 Ft
Bontatlan DVI kábel 1200 Ft
Creative Sb Live 24bit 3000 Ft -
Calogero
addikt
Eladó:
Bontatlan DVI kábel 1200 Ft -
Calogero
addikt
Eladó:
17" Samsung 710N LCD Monitor Pixelhiba mentes 15 000 Ft
Calogero
addikt
Eladó:
Mitac Mio P340 PDA + eredeti iGO 8 3D Full Európa + tok 32 000 Ft
Calogero
addikt
Eladó:
HP 5550 Nyomtató 5k
Mitac Mio P340 PDA + eredeti iGO 8 3D Full Európa + tok 32k
TT SilentCat 9cm Ventillátor 1k
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Stabil pályára állt az Android 16
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest