Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Borosz #48972 üzenetére
Félig igaz. A DDR valóban Double Data Rate. Az "ellentéte" az SDR, ez a Single Data Rate. Ez egy buszműködési eljárás. Azaz nem a memória jellemzője, hanem a memóriabuszé jelen esetben. DDR buszműködést viszont más is alkalmaz, pl a Hyper Transport is DDR működésű, de szintén DDR volt az EV6 is, ami az Alpha 21264 és az Athlon-ok buszrendszere volt.
A DDR esetén adatátvitel az órajelimpulzus fel és lefutó élére is történik, míg SDR esetén csak lefutó élre.
Az SD(RAM) a Synchronous Dynamic Random Access Memory-ból képzett mozaikszó. Ez viszont a memória működésére utal. Részletesebben:
Synchronous: adatátvitel csak az órajelek élére történhet.
Dynamic: a memória tartalmát bizonyos priódusidővel állandóan frissíteni kell, akkor is ha magának a memóriának a tartalma nem változik (ellentéte az SRAM, azaz a Static..., ezek frissítés nélkül is megőrzik tartalmukat a tápfeszültség megléte alatt).
Random Access: a memória tartalma nem szekvenciálisan írható/olvasható (mint pl a szalagos tárolóké tipikusan, de ebből is van kivétel), hanem ott végezhető el az írási művelet, ahol éppen szabad hely van, illetve a memória tetszőleges területe olvasható.A Memory nyilván nem igényel magyarázatot.
-
diablo1984
veterán
válasz
Borosz #46161 üzenetére
nekem is pa van, csak kisebb procival, meg a vga a szokásos ati 1250-es, de meglepően jó darab, fürge, asztali helyett is jó! persze nem kell a gta4-et full-on futtatni vele, de minden másra jó gép! aki meg laptopon játszani akar, az magára vessen, 200alatt nem kap olyat, amin hasítanak az 1-2 éves játékok, aki meg többre vágyik, az felejtese el a laposokat!
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #45364 üzenetére
VGA-t már nem keresek. Lapot cseréltem, telepítettem=VGA jó.
De továbbra is eladó ez:ECS AMD690VM FHM AM2+ alaplap
-
ati012
őstag
válasz
Borosz #44166 üzenetére
Van most egy slim FSC gépünk:
S478-as lap (2 x DDR1, agp nincs)
Intel Celeron 2,4 GHz proci
Slim DVD-ROM
3 tenyérnyi nagyságú ház
ACBel 130 W-os tápEz így lenne 8.000 Ft.
Továbbá van egy 250 GB Western Digital HDD-m 7000 Ft-ért.
Aztán akad még itt két féle FSC Esprimo E5600as gép is.
Esprimo1:
AMD Athlon 3000+
512 MB RAM
40 GB HDD
DVD-ROM
17.000 FtEsprimo2:
AMD Sempron 3000+
512 MB RAM
80 GB HDD
DVD-ROM
18.000 FtA héten érkeznek 15"-os TFT monitorok 8000 Ft-ért, és AMD gépek jóárasítva, álló házzal választható belbeccsel.
-
-
fenergie84
addikt
válasz
Borosz #43538 üzenetére
Értem én
Csak a saját tapasztalataim végett, magamnak a listát a tied 1-ével kezdeném, mivel nekem már volt dolgom vicces Codegen-el (sajnos), de van olyan ami már évek óta megy apósom gépében...Egyébként Kymeránál van FSP, meg Delta, ha jól emlékszem. Ezeket inkább, mint a Codegen-t.
úgy látom, felkavartam az állóvizet
-
The Bachelor
tag
válasz
Borosz #40198 üzenetére
Ha már szóba jött az otthoni munka, nem tud valaki ajánlani egy ilyen munkát?
Szigorúan otthon végezhető munka kell, lehet az borítékolás, vagy akár golyóstoll összeszerelés, mindegy micsoda, csak tényleg itthoni legyen és fizessenek is ki. Ha valaki tud ilyet, akkor mindenképpen írjon PM-et! Köszi -
gps76
őstag
válasz
Borosz #38979 üzenetére
Én is pont õt akartam ajánlani,apám nagyon régi cimborája...
Eladó:
- Medion tunerkártya. - 1000 Ft
- 8.1-es hangkártya c-media chipsettel. - 1000 Ft
- 4 GB majdnem új Kingmax pendrive. - 2500 Ft
- WLAN USB adapter(54 Mbps). - 2000 Ft
- Telefonfüggetlenítõ kártya. - 1500 Ft
- Autóba való Videoton AB1011 hibátlan hangfalpár. - 3500 Ft/pár
- Rádiótávirányítású helikopter. - 1000 Ft
- Hibás hdd-k(van 80,120,sata 80,200,stb.). - 400 Ft/db.Ha több kell sokkal olcsóbbak.
- Audio-videó "hosszabító",ami vezeték nélküli. - 5 k
- Ellion DVR-960D asztali dvd író hdd-vel. - 11 k (pár nappal ezelõtt részletes infó).
- Titan 3 fokozatú fordulatszámszabályzó 100 mA körüli áramfelvételû ventilátorhoz,6 cm-es ventivel. - 1200 Ft
- Kijelzõtörött 19"-os Samsung LCD monitor. - 2000 Ft
- Yamaha XPC26 királykék színû elektromos bicikli:250 W-os PAS(pedálrásegítéses rendszerû),nyomatékfigyelõvel,5 sebességes agyváltóval,hátul "csapágyfékkel"
keveset használtan,töltõvel,akksival. - 60000 FtKeresek hibás Acer laptop akkut.Igazából Aspire One netbookhoz valót,de bármilyen jó ami még müködik,mert az elektronikájából kell alkatrész.
Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- LED világítás a lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iqos cigaretta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest