Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
simonzé
addikt
A kivétel erősíti a hogyishívjákot elv alapján én KERESEK!
DVD-írót
minimum 80-as vinyót - lehetőleg garanciával
lehetőleg kisméretű, halk és stabil tápot
asszem ennyi.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Szent Anna utca - Ezermester 2001 Kft.
Sámsoni út eleje - Korondán Kft.
Elvileg semmi különleges nincs benne, S-video + 3,5-ös jack dugó az egyik végén, 3*RCA a másikon. + 10 m madzag. Kb 2-3000 Ft lehet.
(én pont ma kötöttem a TV-re egy gépet. Két külön kábelt használtam: SVideo->RCA + Jack dugó->2*RCA. Az összáruk volt kb 500 Ft a Korondánnál vagy egy éve, igaz ezek 2-3 méteresek)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Ha a netet egy routeren keresztül megosztom, akkor a szolgáltatóm tudni fogja, hogy nem csak 1 gép van a hálózatra kötve? Lan netem van, és vennék egy routert az itt kínáltak közül, ha tutira nem okoz (átmeneti) letiltást a dolog.
I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Vennék pár PC-s újságot a normálisabb fajtából (Chip, PCWorld, stb), hogy ha nyáron van pár szabad órám, legyen mit olvasni a nettől távol is. Van valakinek ilyesmi eladósorban? Priviben várom az ajánlatokat.
Üdv:
z.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Eladnám PDA-mat CF-es GPS-vevővel, bőrtokkal, autós töltővel, USB Cradle-lel
Dell Axim X5 Advanced
PH-s hirdetés itt: [link]
Szerk: 400Mhz-es proci, CF + SD kártya aljzat
Árcsökkenés: 42e
-
simonzé
addikt
Nézz rajta DivX videókat, miután navigáltál egy szépet valahol Európában!
[link]I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
1GB-s SD kártyát keresek, lehet mini/micro is, de olcsó legyen!
Várom a bombázást! Ja az ár: 3000 alatti legyen inkább 2000-hez közel!
-
simonzé
addikt
válasz diablo1984 #978 üzenetére
Nemtom, nem járok manapság boltokban, a neten meg 3300-ért találtam, de azt sokallom. Igazad van, Senseihez kell fordulnom.
-
simonzé
addikt
válasz Lazarevics #1009 üzenetére
Hali! Érdekelne a 939-es lapod, ha még nem vitték el.
-
simonzé
addikt
válasz Zoliboy95 #1105 üzenetére
Te hallottál mostanában problémás íróról? Én már vagy 3 éve alig... Szóval vegyél mondjuk egy akármilyet. Vagy bármilyen mást. Nekem jó volt az LG, a Pioneer, a Benq, az Asus, meg a Samsung is. Nemtom van-e még a piacon más márka is.
Csendesség? Amikor a lemezt pörgetik, mind hangoskodik. Amikor nem, akkor elég halkak.
IDE és Sata között van különbség: Más a tápcsatlakozójuk, az adatcsatlakozójuk, és az elméleti írási/olvasási sebességük. De mivel a DVDírás messze nem használja ki még talán az évekkel ezelőtt kihalt Ata100 sávszélességét sem, asszem ebből nem érdemes problémát csinálni magadnak. Vegyél IDE-st ha olcsó kell, vegyél SATA-st, ha sokáig meg akarod tartani, vagy ha már nem tudod berakni Masternek egyik IDE slotba sem. 6-8000-ért bármelyiket megkapod.
Más: Ez az adokveszek topic, ne lepődj meg, ha az ide nem való kérdésre nem válaszolnak. Most pl. én is szabályt sértek, mert offolok. Vannak tematikus topicok, ott kell ilyet kérdezni. Újonc vagy, nem tudhatod, mi a helyzet, bár van ott valami ELFOGADOM AZ ALAPELVEKET mező a regisztrálásnál. Tudod, mit fogadtál el? Most nézem, 12 éves vagy? Akkor viszont jól gondold meg, mit kérdezel, mert az ilyen bugyuta kérdésekre nem kapsz választ, és magad alatt vágod velük a fát.
Üdv:
-
simonzé
addikt
válasz aldebaran #1128 üzenetére
Hali! Nem találkoztunk mi abban a boltban? Egyébként nem tévedtek, kétmagos procikat az AMD csak AM2 foglalatba készít. A lap gyártói még nem tudták a doboz készítésekor, hogy amit ráírnak (kétmagos támogatás) az nem lesz elérhető ilyen foglalatnál.
Ha a lap árán gondolkoztál, engem érdekelne, de abban a boltban 7,5-ért adják egy hónap garanciával. Ami ennél drágább, az nekem már sok.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz werszomjas #1206 üzenetére
Láttam ilyet (igaz ocsmány színekben) az ElectroW*rld mellett a Retz bútorboltban. Nézd, meg, tutira van nekik.
-
simonzé
addikt
Eladósorba került az alábbi gép:
Coolermaster ház (jól szellőző, könnyen szerelhető alu színű spéci, mindenütt lyuggatott falú) + 2 nullkilométeres gyári venti
FSP tápegység
MSI K8N Neo4 Platinum (4PCI, 2 PCI-E, hang, LAN, sokUSB) + AMD Hammer lapkakészlet
AMD Venice 3000+ (64 bites)
256MB DDR RAM
Gigabyte GF6200TC 64-256MB 64bit TV-Out(passzív hűtésű alapkártya)
Samsung 120MB HDD (tökéletes, gyors és csendes)
LG DVDíró
Fullos kártyaolvasó
3 nap gar.
Esetleg Logitech Wireless patkány + bill
Árakat privátba kérek, nemtom mennyit ér. Lett egy másik gépem, így ez feleslegessé vált.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Eladósorba került az alábbi gép:
Coolermaster ház (jól szellőző, könnyen szerelhető alu színű spéci, mindenütt lyuggatott falú) + 2 nullkilométeres gyári venti -3k
FSP tápegység - 4,5k
MSI K8N Neo4 Platinum (4PCI, 2 PCI-E, hang, LAN, sokUSB) + AMD Hammer lapkakészlet - 13,5k
AMD Venice 3000+ (64 bites) - 6k
256MB DDR RAM - ?k
Gigabyte GF6200TC 64-256MB 64bit TV-Out(passzív hűtésű alapkártya) - 6k (?)
Samsung 120MB HDD (tökéletes, gyors és csendes) - 8k (?)
Fullos kártyaolvasó - 2k
3 nap gar. - 0k
Esetleg új Logitech Wireless patkány + bill - 5k
Az egész 50k
Megjegyzés: Seth szerint a vinyó nem ''tökéletes, gyors és csendes'', őt kell erről kérdezni, én nemtom miért mondta, szerintem az, ő még csak nem is látta...
Ja, darabonként is mehet.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
Bocsi, ez meg off lenne, inkább megy a találkozós topicba.
-
simonzé
addikt
Codegen ház két ventillátorral eladó 2,5k-ért Különlegessége, hogy minden oldalán lyuggatott, nagyon jól szellőzik. Plusz két beépített, kéken világító venti is van benne gyárilag. Előlapi USB*2 + hang ki/bemenet [link] [link] (A képen látható hátsó fülből van még 3 db)
1'44 helyre építhető kártyaolvasó - szinte minden formátumhoz - 2k [link]
LG DVDíró fehér 16x-os - 5e [link]
2x256MB RAM (Infineon 333Mhz; Samsung 400 MHz) - 3000 Ft/db
A fentiekre 3 nap garancia
+ 1db 400 W-os Codegen táp - egy hetes, még be sem volt kapcsolva. papírokkal 5100 Ft [link] Egy hét híján egy év garival
-
simonzé
addikt
Kinek kell Floppy helyre beszerelhető 17484 az egyben kártyaolvasó 2000-ért?
Esetleg 16*-os DVD író 6-ért?
Vagy Codegen táp (vadiúj, egy év garival, még bekapcsolva sem volt) 5100-ért?
Netán 256MB DDR333-as + 256MB DDR400-as RAM 2600/db áron?
Ne tolongjanak kérem, csak sorban!I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Érdekes boltot ajánlok: van 65000 Ft értékű vásárlási utalványom, amit a Metroban lehet felhasználni. (nem a földalattin ) Viszont nem szeretnék ott vásárolni, mert egy notebookra van szükségem, és ott most nincs olyan amilyen kellene.
Szóval az ajánlatom: 65000 Ft-nyi Metro vásárlási lehetőséget (+kp-t) adok egy fiatal notebookért, ami az alábbiaknak megfelel:-ifjú
-15,4-es kijelzője van
-Celeron 1,5-nél nem gyengébb (AMD-s természetesen előnyben)
-Minimum 512MB RAM-mal rendelkezik.
-WiFi kötelező
-lehetőleg van még rá garancia, de alapvetően hibátlan
-Legalább 2 USB
-Lehetőleg kártyaolvasóvalMindenképp értékegyeztetéssel, de a plafon 85'000Ft környéke. Ennél drágábbat nem veszek, akkor már inkább új lesz belőle.
-
simonzé
addikt
Valaki keresett itt pókerzsetont. Van itt egy jópár 1-es, 20-as, 50-es és 100-as címletben címletenként különböző színű műanyag, de ezüstös felületű, igényes kivitelben. Igény esetén csinálok képet. Ár: Mondjuk 30 Ft/d, nem alkuképes.
Érd: privibenI don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Kit érdekelne itt egy fiatal, jó állapotú, extra méretű (205*180cm) jófajta ágyneműtartós franciaágy baráti áron?
Az az igazság, hogy útban van.
Priviben érdeklődj!I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
válasz Zethepolee #4279 üzenetére
[link]
Ha vásárolsz mellé még 2800Ft-ért, akkor díjmentes a fuvar.
Üdv: z.Csak most látom, hogy neked autós cucc kell. Tessék: [link]
Nem baj, hogy ez olcsóbb?[ Szerkesztve ]
-
simonzé
addikt
Hali evribodri. Kéne nekem egy ATX ház táp nélkül. Fekvő előnyben, de az álló is számításba jöhet, lehetőleg ne ronda bézs színben. Jó állapotú de olcsó kell, amiben elfér egy midiATX alaplap (tehát AGP + 5 PCI slot). Front USB előny, de nem fontos.
-
simonzé
addikt
Eladó egy komplett gép, jelenleg HTPC üzemmódban fut nálam.
Paraméterek:
-Asrock K7 Upgrade-800 alaplap 1AGP, 3PCI, int. 5.1 hang, LAN, 6USB +2 előlapi USB (Csak nálam: bekötve )
-2500+ Sempron +gyári hűtő (majndem néma)
-MSI FX5200 AGP VGA
-2*256MB RAM
-LG DVD író
-MSI kártyaolvasó
-120GB Samsung vinyó
-400W-os táp
-Fekete/ezüst ház 2*frontpanel USBIrányár: 38'000 píz
A tápra van 10 hónap garancia. A konfigot lehetőleg egyben, esetleg bontva is eladnám.Üdv:
-
simonzé
addikt
Szia Mindenki!
Lenne itt egy PC, amit el kéne vinni a jövő hét második felében Bp-re, konkrétabban a SportAréna közelébe. Tudna valaki segíteni? Természtesen a sörkólacsoki jár érte. ;)
Előre is köcc. z.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Vasalóval hogy már???? Mindent szétégetsz vele a lapon. Inkább egy fémdarabot hevíts fel kicsit tűz fölött, vagy forrasztópákával, és azzal ha már muszáj, De engem a sikítófrász kerülget már a művelet gondolattól is. Inkább valami nyomás kifejtésén kéne elgondolkoznod, ezalatt összehajtott papírlapot értek pl.
-
simonzé
addikt
Aldósorba került az alábbi konfig:
AMD Sempron 2500+
Asrock 754-es alaplap 6+2 USB, AGP, 5.1 hang, LAN, stb.
2*256 MB RAM
120GB Samsung
FX 5200 AGP Passzív
10 hónap garis 400W-os táp
Szép Fekete/ezüst ház (vadiúj)
LG DVD író40-ért (csak)
Csere is lehetséges
Továbbá
Logitech wireless egér + bill szett - majdnem teljesen új, fehér, multimédiás bill + alap görgős optikai fehéregér 4000-értMicrosoft Wireless Laser Mouse 6000 Annyiért ahányas típus (két hetet használt állapotban - eladás oka: nejem nem szereti, mert neki túl nagy)
Van még itt egy néha működő 10gigás vinyó késszázé.
-
simonzé
addikt
Ez egy komplett szett, ami billből, egérből, és a vevőből áll. Még a doboza is megvan.
Akku nem jár hozzá, nekem két hónap alatt nem sikerült kivégeznem a százéves 750-es NiCd akkukat. Esetleg öszázé adok mellé egy alap töltőt, ami 4 AA-hoz használható. Akkut nem tok adni, abból mindig hiányom van. Képek mennek mailben.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Nem mondtam, hogy lemerült... Csak eladódik alóla a gép. Kb napi 2-3 órányi intenzív netezés volt a TV előtt, ez nem merítette le két hónap alatt az NiCd-ket. Szóval mondhatom, hogy IGEN gazdaságos.
(Ha érdekel viszed, próbálod, ha tetszik megveszed. Gar még van rá, de alku ennél most nincs.)[ Szerkesztve ]
-
simonzé
addikt
Motorola E398 fekete (kopott) házban eladó. Új tokot 6-700 Ft-ért tudsz rá venni, én nem fogok.
Csak pár specialitása: sztereó hangszórók (pl. mp3-hoz), MicroSD aljzat (kártya már nincs), négy napos akksi, töltő, adatkábel, egy rakás progi a neten, amivel iTunes is rakható rá. Hihetetlen jó hngzása van egy mobilhoz képest...
A telefon független, és 5000-ért keresi az őj gazdit.Továbbá Motorola Bluetooth headset jó állapotban, de kicsit (!) karcosan 4500-ért
-
simonzé
addikt
Tudna valaki segíteni egy PC Bp-ről történő hazaszállításában? A Hungária Krt környékén kellene átvenni egy megbeszélt helyen, és elhozni nekem. Meghálálom.
-
simonzé
addikt
Haver kínál eladásra egy Sapphire Radeon 9800-as (csak így simán 9800-as) kártyát 11-ért, és 4*512MB DDR400-as RAM-ot 4500-ért/db.
Valaki?
-
simonzé
addikt
Az tényleg gagyi, de egy 10-essel többért a Corában van egy Acer 3600+-os fél giga RAM-mal, 80-as vinyóval. Na az igazán korrekt ajánlat.
Érdekes módon az Euronicsban vasárnapig ugyanez ugyanennyi volt, most szintén akciós, de 20'000-rel többért. Érdekes...I don't fit in. I fit out.
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest