Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
beencee #48086 üzenetére
Hali mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi, hogy valahol fellelhető a neten videókártyák beméretezett műszaki rajza?
Tkp nekem egy Sapphire HD4650 GDD3-as rajza kéne, mert szeretnék rá marni egy aluhűtőt, és nincs nálam a kártya, de kéne a csavarok helyzete/mérete, illetve hogy mekkora lehet a borda kiterjedése, hogy ne zavarjon be semmibe (kondik pl). -
_seth_
veterán
-
simonzé
addikt
válasz
beencee #38408 üzenetére
Ez a téma időről időre felvetődik a PH-n, és én már úgy vélem hogy nem éri meg ezzel foglalkozni. Sajnos mindig lesz olyan aki a gyorsaságot fontosabbnak tartja, mint a pontosságot. Lélekben még mindig megkarmolom bájos orcámat amikor valaki '2-őt' akar eladni valamiből, vagy reménytelenül küzd a hasonulás szabályaival ('Windows-al' 'Sound Blaster-el')
Sajnos asszem Beencee, hogy kihalófélben lévő (de sajnos nem védett) faj vagyunk...Akinek nem inge... tudjátok.
-
doktor úr
aktív tag
válasz
beencee #37803 üzenetére
Nekem is ez a furcsa. Tizenakárhány éve lakom Debrecenben különböző panelekben, de mindig párásítani kellett, mert túl száraz volt a levegő. Depicsacsi: Milyenek a nyílászárók? Hány fok van a lakásban? Milyen festés/tapéta van a falakon? Mi direkt nem cseréltettük az ablakokat (na jó nem volt rá pénzünk
), de az orvos is azt mondta, hogy a levegőnek járnia kell kicsit, és káros a "túl jól" szigetelt ablakú lakás.
Átmeneti megoldásként betenni egy zsák sót? A sós levegő még egészséges is -
HERR Z
veterán
válasz
beencee #28675 üzenetére
az antsz 8 tesztet csinál, ebből 3 otthoni körülmények és felszereléssel is elvégezhető
szal ha élettani akkor kémia szervetlen tanszék ICP, az antsz csak annyit mond meg hogy iható vagy sem
nekünk is fúrott kút van, és ammóniás, és csak locsolásra megy majd 10 éve és no mad max -
werszomjas
addikt
válasz
beencee #27462 üzenetére
fűznek kell lennie, mert nekünk fűz volt a ház előtt, és azokat vágtuk ki
Viszont favágó tőkének nem biztos hogy jók lesznek, elég régen ki lettek már vágva, és tele van az összes pici lyukakkal, már beleköltözött a szú, vagy mi szokott ezekbe
szóval sztem hamarabb összetörne ez, mint amit vágni akarsz rajta, már nem igazán kemény fák ezek, inkább csak tüzelésre jók. -
Borosz
őstag
válasz
beencee #26941 üzenetére
Nos igen... Végül is az irányok nem voltak tisztázva like that: PCMCIA -> USB 2.0
Ez esetben megfeddem gekkoman-t, ezentúl hirdessen a topikban egyértelműen, mert ez a vásárló megtévesztésének minősülő tevékenység és szankcionálásra számíthat.Jó, leülök én magamtól is.
-
gekkoman
tag
válasz
beencee #26941 üzenetére
Hááát... nem olyan biztos hogy egy kártyatelefon stabilabb lenne egy mobilnál (persze ez az enyém atomstabil
).. de ha leszerződsz 1 évre a kékekhez, adnak ingyen usb kütyüt (és van 2000Ft-os 1 gigás csomagjuk... igaz 1megás lépésenként számol)
A többi sajna 2 évre akar Téged.
Notikhoz már 1-2ezerért adják a gprs kártyatelefonokat, de csak pcmcia csatis van belőlük, az usb felület csak a 3g-vel terjedt el.
Nyáron lesz egy huawei e220 usb modemem, de addig sajnos köt a hűség (a pirosakhoz).Ja! Ha van ISA BUS a lapodon, akkor 1-2ezerből lehet pcmcia csatid a gépeden, ha nincs, akkor a PCI-os pcmcia 5-7ezer (cardbus)
-
gekkoman
tag
válasz
beencee #26938 üzenetére
Nem. Másodikba teszel egy sim kártyát (bármilyet, mert független), beletolod a notid pcmcia csatolójába és lett egy edge modemed. Az elsőt beletolod a notid pcmcia csatolójába és ad 2db usb 2.0 portot (nagy segedelem, ha csak 1.1 van rajta).
Az usb-n kapcsolódó pcmcia egység kissé húzósabb dolog lenne... meg mi a fenének egy ekkora dög, ha már-már pendrive méretű usb-s adatkártyák vannak? -
werszomjas
addikt
válasz
beencee #26459 üzenetére
Az nem, de ilyesmi akad, holnapra tudom megnézni, pontosan hanyas verzsön.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
beencee #26214 üzenetére
"ezek manapság nem keveset érnek"
erre itt azért rá is cáfolnak
Nekem is volt ilyenem, csak nekem halványkék lada
nagyon durva volt
kár h egyszer lett valami baja, aztán nem vártuk meg unokatesómmal, h hazajöjjön fater, hanem inkább nekiestünk, és az lett belőle, h darabokra szedtük, és tönkre is tettük
pedig h szerettem, kár érte.... -
werszomjas
addikt
válasz
beencee #26210 üzenetére
Meghogy gyonyoru, de hogy szol , es ugye 1970es evekben gyartottak
Amugy pont egy ilyen Sansui van nekem is csak annak nem csillog ilyen szepen a ruhaja, es azt szeretnem rendbe hozatni picit, ugy tobbert lehet eladni
Koszi az infot mindenkinek, ha ez ilyen pepecs munka, lehet inkabb tenyleg szakemberre bizom, de azert asztalos jozsibacsinak nem szivesen adnam oda, nem 2ftot er a cucc.
Bar sztem ugyis szetszedem es kulon viszem csak el a burkolatot.
-
diablo1984
veterán
válasz
beencee #23299 üzenetére
na akkor az alaplapra dugható része 2x olyan széles, de a hosszú soros portba dugva beleillik, aminek a végén a fele annyi dugó van ergo, valamik duplán vannak...
de sohasem érdekelt a kiosztásuk, ennyire sosem merültem bele a dolgokba, de már nem is nagyon akarok, meg amúgy is ez a csati is "lejárt lemez"
-
_Fonzy_
tag
válasz
beencee #21403 üzenetére
Keresgéltem hogy hol lehet beálitani a stereot, de nem találtam. Lejött hcs57 kolléga és ő se talált ilyesmit. Minden műsort csak MONOba hozott be. A Recorderét pedig még nem próbáltam, hogy vesz fel. lehet, hogy akkor lehet beállítani amikor benne van egy üres dvd lemez. nem tom. Am a leírásába se találom, hogy STEREO. A készülékre egyébként rávan írva, hogy MONO. STEREO feliratot se a készüléken se a leírásába nem látok!
-
ati012
őstag
válasz
beencee #20155 üzenetére
Mi tárcsán sütjük a flekkent, imádom.
Még egy jó recept: csirke mell filé csirkefűszersóban + tengeri sóban + borsban meg pergetni és kisütni. Na ettől én elélvezek annyira jó. Tök rég volt már kerti party...lehet ki kellene menni szalonnát sütni az őszi szünetben. Valakit izgat egy kis vidéki (B.újf.) sütögetés vízpart mellet? 5-8 órás kis mini party, alkoholizálást vissza fogva persze. Szívesen megszervezem!
Eladó hw-ek, közvetítő vagyok de írj bátran. Több darab is van. Nagy tétel = kedvezmény avagy szok = occó! Előfordulhat hogy pár hw-ből hiány lép fel, ezek rövid időn belül pótlódnak! Kellemes böngészést:Árlista
Alkatrész Ár (Huf)
Alaplap*************************
ASUS P5GD1 FM/S LGA775 3000 Huf
Siemens D1837 LGA775 5000 Huf
Asus A8NE-SM s939 5500 Huf
CPU*************************
Intel Pentium P4 3.0 GHz / 1 Mb / 800 Mhz / HT 6500 Huf
Intel Pentium P4 3.0 GHz / 2 Mb / 800 Mhz / HT 6900 Huf
Intel Pentium P4 3.2 GHz / 2 Mb / 800 Mhz / HT 7600 Huf
Intel Core2Duo 6300 / 1066 Mhz FSB 12800 Huf
Intel Celeron LGA775 3.0 GHz OEM 5200 Huf
Intel Core2Duo E6400 OEM 14500 Huf
Intel Core2Duo E6300 OEM 14000 Huf
Intel LGA775 gyári hűtő 700 Huf
Intel LGA775 Heat Pipes-os hűtő 1500 Huf
Új Boxos Athlon FX 3500+ 64 bites processzor s939 4000 Huf
Videókártya*************************
ATI Radeon X1650PRO 256Mb AGP DDR2 8000 Huf
GeForce Fx5500, 256 Mb AGP 4800 Huf
ATI Radeon X700 256 Mb. PCI-E 5000 Huf
Nvidia 7300 LE ,256 Mb. ,PCI-E 3900 Huf
Gameboard ATI 4850GT / 1024 Mb. 50000 Huf
Új! ATI 9800 XT,256 Mb.,AGP,256 bit OEM 8500 Huf
Nvidia GeForce 6200SE,PCI-E 3500 Huf
Házak / tápok*************************
Új Asus Vento 3600 kék 22000 Huf
IBM típusú álló ház , 330 W-s táppal 3500 Huf
Szép,komplett Chieftec Dragon ház 10000 Huf
Egyéb*************************
D-link 360 T N/A
D-link 380 T N/A
Új Fujitsu Siemens 2.5”-os SATA-s 80 Gb-s laptop HDD + rack 10000 Huf
DLINK 624 Airplus G,108 Mb. router 14000 Huf
Új Western Digital Sata 2 250 Gb 6500 Huf[I]Ami várható:
1-2 héten belül lesz ~20 db TFT monitor, wideos. Fujitsu Siemens márka, 20"-osok. Zsír újjak! Jelentkezők privit írjanak, tessenek foglalni!
Ár: 25-28 ezer. (szállítástól, euró árfolyamtól függ)Kb 1 hét múlva érkezik 50 db LGA775-ös proci, és ~10 db 1 Gb-os DDR1 / 400 Mhz-es RAM. Érdeklődjetek![/I]
-
horux
csendes tag
válasz
beencee #13342 üzenetére
eladó még:
Linksys WMP54G Wireless-G PCI kártya, 4500 HUF
kb 4 hónapig használt, még van rajta 1 év gar., debreceni boltbana korábban említett ABIT AN8 ULTRA alaplap 8000 HUF
beencee: a táp kivételével minden benne van, amit írtál, és elvileg működnek is
Aktív témák
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest