Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
hucsikoi #30146 üzenetére
Hi! Nekünk egytengelyes Hausmeister kenyérsütő gépünk van, ami 75 dekás kenyeret tud sütni. Már öt éve minden héten átlag 1 kenyeret sütünk benne időzítve (reggel 7-kor van kész), és még nincs baja. Szerintem nem szabad sokat rákölteni, mert a legtöbb ember 2-3 hónap után megunja a vele járó hercehurcát, és ki sem veszi többet a dobozból. Bezzeg nálunk még jam is készült vele amikor sok volt az eper/málna/barack, stb. Bizony, ezt is tudja,sőt még a pizzatésztát is vele dagasztjuk.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bár lehet, hogy itt több infót találsz, de leírom a saját tapasztalataimat.
valamikor jóóó régen vettünk 25k-ért egy morphy richards márkájú gépet, amikor már 10k környékén lehetett kapni hausmeistereket. másfél évig gyakorlatilag csak az ebben sült kenyeret ettük, teljesen meg voltunk elégedve vele. aztán a sok magvas/grahamlisztes kenyértől a szimmering kikopott, az üst átesztett, nem tudtuk tovább használni. tavaly vettem egy hausmeistert... és megtudtam, mi a különbség a 10k-s és a 25k-s gép között... az utóbbi tud kenyeret dagasztani, az előbbi legfeljebb vizet kavargatni. a régi gép megkapta a mh üstjét, azóta is szokott időnként pogácsatésztát dagasztani.
én meg itthonra vettem egy moulinex masinát. kipróbáltam, sütöttem pár kenyeret, de mivel nem tudok olyan kicsit sütni, hogy 1 hét alatt elfogyjon... ezért hanyagolom.
mindezek 1-lapátos gépek, kb. 90 dkg-s kenyerek sütésére alkalmasok.
-
gps76
őstag
válasz
hucsikoi #30152 üzenetére
Az egy lapátos tényleg nagyon gyenge,mert dagasztáskor nagy igénybevétele van a lapátnak,és hamar kikopik a tengelye,a tészta meg lemegy a szimmering alá,koptatja a tengelyt,be fog szorulni idövel.
Próbaképpen tudok adni sütöt egy kenyér erejéig.Ha esetleg kell valakinek kenyér,vagy pizzatészta recept szóljon(saját kísérletezés).
Eladók:
- FireWire PCI kártya,4-6 pólusú kábellal.--- 2.5 k
- SB Live! CT4670 hangkártya.--- 2 k
- Notebookhoz szivargyújtóról müködö univerzális töltö.(15-16-18-19-20-22-24 voltot tud).--- 5 k
- Vipower IDE mobilrack.--- 1 k
- Notebookhoz 256 MB DDR1 memóriák.--- 1.5 k/db
- 256 MB/133 MHz SDram.--- 2 k
- Microsoft intellimouse explorer vezetéknélküli optikai egér.--- 3 kKeresek PDA-t,LCD tv-t,mobiltelefont.(lehetnek hibásak is).
Továbbá BAD sectoros hdd-ket 40 GB fölött.(lényeg,hogy müködjön még) -
gekkoman
tag
válasz
A két lapátosokkal érdemes csak foglalkozni. 1 lapáttal lehet márkás, mindenképp szar/gyenge lesz (háztartási osztály infó). Ez viszont keményet dob az árakon. A legolcsóbb kicsit régebben a hausmaister (vagy valami ilyesmi) volt ilyenben, ami méltányos összegért volt akciózva időnként és állítólag használható darab tulajdonosai szerint
-
hucsikoi
senior tag
válasz
hucsikoi #25176 üzenetére
A D-Link modem elkelt, de a többi cucc még meg van és továbbra is eladó.
-
adorjant
őstag
-
lorcsi
veterán
válasz
hucsikoi #15311 üzenetére
itt nem nagyon láttam hírdetve, de ugylátom a pesti helyet már te is megtaláltad. ha senki nem lesz rendelés lesz pestről...
-
nakrisz
tag
válasz
hucsikoi #14595 üzenetére
Nekem van vagy 3db 2x méteres. Tuti kell a 30m?
Holnap délelőtt 9 körül járok arrafelé, amerre laksz, ha ennyi is elég lehet, jelentkezz, és megnézem pontosan hány méteresek vannak.Jut eszembe, van utp toldóm is, ha mégis nagyon kéne a 30 méter. Van csati meg nyomó is, ha akarod, összedobhatjuk...
-
kavicssli
addikt
válasz
hucsikoi #10003 üzenetére
Még korán felkeltél főnök! Még nem de kértem itt bent a cégnél kábelt és majd a laptopot összekötöm a géppel! Lementem az asztalira a cuccot ha majd az telelesz majd akkor kell dvd iró..de addigra lehet veszek majd...csak most levagyok égve...
(Buli sem lesz hétvégén
inkább kockulok majd itt a PH-n)
-
Borosz
őstag
válasz
hucsikoi #1769 üzenetére
Az árat erősen befolyásolja az a tény, hogy egy apró forrasztást kellett eszközölnöm az egyik lábon... úgy 4 hónappal ezelőtt mert odakozmált. Javítottam és azóta használom is. Tuningot is viszi a drága 230 körül is elmegyeget, de nem tudom mellé tenni a korszereknek. Szóval. Vállalok is rá garanciát ha kell. Mondjuk egy hetet. Az viszont javallott lenne, hogy ne ki-be kapkodós ramnak használja a jövendőbeli boldog tulajdonos.
No! Erre vajjá gombot! -
Borosz
őstag
válasz
hucsikoi #644 üzenetére
Eladó az volt... Egy Pana FZ10 de annyira olcsón kérték volna, hogy inkább nem adtam el. 12x LEICA optika, 4mp, digit képstab stb... minden tartozékkal táskával sem vették meg 35-ért sem...Azt hiszem ennyinél tartott az ára amikor visszavontam. Mostmár marad ez vagy 4-5 évig.
Aktív témák
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest