Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
szotyika77 #161212 üzenetére
Ha tényleg mindent ő csinál és a szülei olyan hülyék, hogy ezután kirúgják, hát legyen
Én lépnék a helyében -
válasz
Tudod szerintem ez nem ilyen egyszerű. Mi csak ezt a pár sort látjuk, így szvsz majdhogynem hiteltelenek vagyunk. Viszont, valami oka van, hogy eddig nem lépet. És még megbeszélni sem tudják. Szerintem addig nem lesz jó döntés.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Szia!
Az biztos, hogy én úgy ott hagynám őket, mint szentpál a bornyíkokat, ahogy Regős Bendegúz is mondta.
Komolyra fordítva, ez a helyzet nem vezet semmi jóra. Mint írtad a sógornőd csinál szinte mindent. Mindenképp érdemes lenne, hogy kipróbálja magát máshol. Nincs az a magas fizetés, amiért érdemes lenne egy ilyen mérgező környezetben dolgozni. Nincs annál rosszabb, mint gyomorgörccsel munkába menni. Sajnos egyszer már nekem is volt ilyen, de szabadultam, ahogy tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest