Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
husztiimi
csendes tag
válasz szotyika77 #163504 üzenetére
Szerintem is van valami gebasz a klaviatúráddal (apró zárlat, stb., akármi-bármi). Nekem már volt több vezetéknélküli klaviatúrám és egerem is, de mindegyik több hónapot bírt. Asszem legutóbb egy Logitech szettem volt, ami úgy működött emlékeim szerint, hogy a klaviatúrában évenként cseréltem egyszer elemet, az egérbe pedig évente kétszer.
Én tölthető elemmel nem baszakodtam, átlagos (teszkós) Varta elemeket tettem beléjük.
-
mrbego
aktív tag
Üdv,
Én egy rapoo 9300M bill+egér szettem van. A billben még a gyári (olcsó) elem van és kb. 2 éve vettem.
Az egérben épp most merült le két hete. Majd teszek bele valami olcsó AA-t.Üdv, P
-
sirály69
őstag
Microsoft Designer Bluetooth billentyűzetet kb 2 éve cseréltem benne elemet.
Munkanapokon használom az irodában.Logitech MX Master 3 egér - Nincs elem és kb 3-4 havonta kell tölteni
Szerver Hosting Debrecenben
-
HARDVERAPRÓD
Azt se tudom mikor cseréltem elemet a billentyűzetben. Mondjuk mikor nem használom, tehát pl este kikapcsolom a gépet, akkor a bill-t és az egeret is. Egér nálam napiszintű a laptopnál, ott van maxell, enerhizer, toshiba elem is a nem tölhetőek, de azok is minimum 6 hónapig mennek. A bill meg meg tovább is mivel az a szervizgépemnél van csak. De kb ott ez így 9-10 hónap simán.
-
mezis
félisten
Üdv.!
Mi a bill. típusa?
Elem, akku márkája?
Elem, akku cserekor hány V-on van? (Régi is, új is.)mezis
-
Shokkolo
addikt
Ott valami nem kerek.
Hónapokat bír nekem egy sima ceruza elem, mindegy hogy tölthető vagy sima alkáli...
Pedig napi 8-12 órát nyúzom én is. (szintén home office)[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest